Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Motorola Defy - csere is
Vodafone garancia, az megfelelõ gondolom... de pl. ez külföldön hogy mûködik? Vagy ez a Voda gari gyári garit jelent?
Illetve ez a csávó azt írja, hogy minden Defy független. Ez igaz? (mondjuk, ez szerintem jó ajánlat, úgyhogy elég, ha ez független... :))

"2.3.4-es androiddal, MAGYAR nyelvû menüvel!." -ez már erõsen vajákolva van....
Én azt választanám ami gyárilag független, ha ár ezressel drágább még akkor is. Bár ez mindenkinek a saját gusztusától függ.
A HTC HD-t nem lehet összehasonlítani a Defy-vel, már csak azért sem mert nem egy kategória. Mindennapi használatra nekem a Galaxy S is nagy volt, és a HD még nagyobb meg nehezebb. Tényleg szép a képe meg sokat tud meg minden...de feltétlenül kihasználod? arról nem is beszélve hogy ha ki akarod használni a tudását akkor napjában 2X kell tölteni.Arra tökéletes hogy értekezleten kirakja az ember az asztalra.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Motorola Defy - csere is
Vodafone garancia, az megfelelõ gondolom... de pl. ez külföldön hogy mûködik? Vagy ez a Voda gari gyári garit jelent?
Illetve ez a csávó azt írja, hogy minden Defy független. Ez igaz? (mondjuk, ez szerintem jó ajánlat, úgyhogy elég, ha ez független... :))

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Igen, addig jó ez a megoldás, amíg itthon vagyok... de a T-Mobile-os hûséges telefont nem bírom kint használni sajnos.
Áfa visszaigénylés nem nagyon megy... lehet, mégis megpróbálom ezt a Motorola garanciás 66000,-Ft-os lehetõséget.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
defy tulajklóént sem vagyok elfogult, mert látom a hibáit a telefonnak, de sztem értelmesebb, mint a dézihd. az már egyszerûen túl nagy. kétkezes telefon sajnos, a kijelzõ meg nem annyival nagyobb, hogy megérje. vegyél vodánál vagy t-nél, speedshopban és próbálj áfát visszaigényelni. ezekkel a sufnigsmekkel nem szívatnám magam.
én most a másodikat t-nél vettem rablánchosszabbítással, 17+ egy évig havi 3-ért. 0% thm, szóval szvsz megéri.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
itt 58ezer

Motorola MB525 DEFY mobiltelefon | GsmLine.hu

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Értem. Akkor ez már elfogadható: Motorola Defy+2GB microSD (Black) 24 Hónap Gyártói Garancia - B-TEL - Mobiltelefon, GPS, Tartozék - Mûszaki Webshop ?

Illetve... a másik jelölt a Desire HD... kicsit más kategória ugye(árban is), nem strapatelefon, meg ilyesmi, hanem egy tepsi. :)
Pro/kontra Defy vs. Desire HD?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Köszi!

hüha...én ezekkel vigyáznék. Kérdezz utána hogy hivatalos Motorola gari van-e rá vagy pedig helyszíni garanciát adnak rá! Sajnos ezekrõl a cégekrõl nincs túl sok jó tapasztalatom.... fõleg kétes eredetû beszerzésbõl származnak a cuccok (szürkeimport vagy szolgáltatóknál felvásároltatott motyók).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Köszi!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Kártyafüggetlen Motorola Defy-jal szemezek már egyre komolyabban.
A kérdésem: augusztusban tíz hónapra kimegyek az Egyesült Államokba... ott is él ez a kártyafüggetlenség, szóval egy ottani SIM, és meg van oldva az egész?

Elvileg tudod használni!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hol és mennyiért néztél?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Kártyafüggetlen Motorola Defy-jal szemezek már egyre komolyabban.
A kérdésem: augusztusban tíz hónapra kimegyek az Egyesült Államokba... ott is él ez a kártyafüggetlenség, szóval egy ottani SIM, és meg van oldva az egész?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én ezt használom: Vodafone - Mobil parkolás for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

ja ilesmire gondoltam, kösz.

mongy ezért nem veszek okos telefont, rothadt almást meg pláne nem, :) csak kiváncsi voltam.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én ezt használom: Vodafone - Mobil parkolás for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
furcsa kérdés.

van olyan teszt vagy tapasztalat hogy melyik telefonban van a legjobb (legérzékenyebb) FM rádió ? viszonyításképp saját tapasztalat, a 6303 classic-é 10-es skálán kb minusz 2.

alter - ugyanez esetleg mp3 viszonylatban is.

köszi

b kérdés. olyan alkalmazást még nem fejlesztettek okostelefonra ami egy gombnyomással elintézi a mobilparkolás inditás/leállítást ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

A plusz szolgáltatások nem a készüléktõl függnek, hanem a tarifacsomagtól. Egy prémium csomagra elõfizetve pedig jól esnek ezek az apróbb figyelmességek.
A pénzedet is rögtön kiveszed abból a bankból, ahol a nagyobb betéttel rendelkezõk más minõségû szolgáltatást kapnak (privát bróker, soron kívüli ügyintézés, stb.)? Mozgalmas heteid lehetnek. :)

A tarifacsomag más kérdés, úgy már értem.
A bankban általában nagyobb összegû ügyintézéshez külön pult tartozik, illetve ha a szolgáltatása miatt az ember rendelkezik saját ügyintézõvel akkor az megint más tészta, ha nem a többi sorban álló szopja meg azt hogy veled figyelmesebbek. Ezért írtam azt hogy ha van egy külön pult aminél kiemelten kezelik az ügyfeleket az nem baj, de ez ne menjen a többi ügyfél bõrére. Mert ami számodra figyelmesség az a másik számára felháborító lehet.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A plusz szolgáltatások nem a készüléktõl függnek, hanem a tarifacsomagtól. Egy prémium csomagra elõfizetve pedig jól esnek ezek az apróbb figyelmességek.
A pénzedet is rögtön kiveszed abból a bankból, ahol a nagyobb betéttel rendelkezõk más minõségû szolgáltatást kapnak (privát bróker, soron kívüli ügyintézés, stb.)? Mozgalmas heteid lehetnek. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Minden éremnek két oldala van. ha például te vársz már az ügyfélszolgálaton egy ideje, és "bejön egy paraszt hogy neki ájfónja van" és ezért hamarabb kap kiszolgálást ez nem más mint megkülönböztetés. Erre lehet azt mondani hogy "vegyen ájfónt és akkor õt is hamarabb kiszolgálják". de én úgy vélem hogy ez alapján az elbánás alapján a másik, nem ájfónos ügyfél pénze értéktelenebb amit a cégnél elkölt. Én egy ilyen megkülönböztetés után vinném a számom egy másik szolgáltatóhoz. Vagy csináljanak külön olyan ügyfélpultot ahol csak ájfón tulajokkal babrálnak, és az már a kutyát macskát nem érdekli hogy napjában 1 vagy 2 betérõ ügyfél lesz.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Most sem lehet használni a SIM-et más telóban az iPhone után, de nincs vele gond, mert ha garis a javítás/csere akkor vagy adnak rendes SIM-et a micro helyett, vagy adnak cserekészüléket - tarifacsomagtól függõen. Öcsém talált egy porszemet az i4 üvege alatt, jelezte az ügyfélszolgálaton, délután jött a szervizfutár, hozott egy cserekészüket (i4-et értelemszerûen), és elvitte a hibásat. Két hét múlva értesítették, hogy mikor viszi ki a futár az új készüléket, mert cserélték gariba.
Nekem személy szerint tetszenek az ilyen apró figyelmességek, mint pl. a soron kívüli ügyintézés. Múltkor mentem tokot venni, sorszám mellé be kell írni a telószámot, aztán a nagy sort kikerülve egybõl én jöttem, szal ez nekem bejön pl.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Szerintem a szolgáltatók sim-jét integrálná Steve papa, a szolgáltatók nagy örömére...

Érdekes helyzeteket hozhat egy ilyen megoldás.....Nyilván azt akarják elérni hogy nehezebben lehessen hálózat függetleníteni a készüléket. Mondjuk ezt nem a gyártóknak kéne szorgalmazni hanem a szolgáltatóknak, például olyan módon hogy normális áron nyújtanak normális szolgáltatásokat.
Kíváncsi lennék, hogy mi történik akkor ha az ember nem bírja megszokni az alma használatát...kér egy kártyacserét és a telefon meg kuka? vagy az alma abból indul ki hogy az õ telefonjuk soha nem fog meghibásodni, és soha nem kell kivenni a kártyát a telefonból? Mi van ha szervizbe megy a teló? addig a fogyasztó nem tudja használni a szolgáltatást, mivel nem tudja kivenni a SIM-et. há hülyék ezek...
A szolgáltatók már így is több a szopás az almával mint a haszon amit hoz. vodás kollégák imádkoznak hogy "csak ne nekem kelljen eladni". támogatás nulla, 3 napon belüli csere nem létezik (bár törvényileg igen) stb....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nagyon jó kis app, javaslom mindenkinek MSN, FB chat, Skype helyett: WhatsApp Messenger