Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Szóval... Defy. Továbbra is tetszik. Egy a bajom vele:ugye Vodafone-nál vásárolt független cucc. Benne van egy T-Mobile-os SIM, és, ha nincs bekapcsolva a 3G, szinte nem is észleli a hálózatot. Szóval nagyon gyakran elveszti a jelet. Mi lehet a gond? Cyanogen Mod 7 van rajta (2.3.4)
(pl.: metróban kb. rögtön elveszti, de még a felszínen is. Az iPhone-nal egyáltalán nem volt ilyen gondom)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lehet ki kéne próbálnom....jó?

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

mieza CM7? (tudom tudom, hülyevagyok, de nem tudom...)

Egy custom rom fejlesztõ csapat terméke: video

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mieza CM7? (tudom tudom, hülyevagyok, de nem tudom...)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Tegnap raktam lányom ZTE blade-ére a legfrissebb CM7-et, 2.3.4 ginger alapon. Hát a gyári alap 2.1 hez képest hatalmasat javult a sebessége, mintha nem is ugyanaz a teló lenne.
Majdnem gördülékenyebb lett, mint az SGS-em gyári alap 2.2vel, lagfix nélkül. :) Most nézegethetek valami tuti romot magamnak is :D

Ez a gusztustalan! Hogy a gyártók orrba-szájba fejlesztik a hardvert, pedig sok esetben elég lenne a szoftver optimalizálása. Nem csípem ezt a fajta termékbutítást. De sajnos ez megy mindenben. Autóban, háztartási gépekben, TV-ben. Ha valaki jobban utána olvas vagy kicsit konyít a technikához akkor elég sok fícsört elõ lehet csalogatni a lebutított termékekbõl. Autóknál pl. tempomat, TV-nél jópár funkció, mosógépnél pl. centrifuga sebesség.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Tegnap raktam lányom ZTE blade-ére a legfrissebb CM7-et, 2.3.4 ginger alapon. Hát a gyári alap 2.1 hez képest hatalmasat javult a sebessége, mintha nem is ugyanaz a teló lenne.
Majdnem gördülékenyebb lett, mint az SGS-em gyári alap 2.2vel, lagfix nélkül. :) Most nézegethetek valami tuti romot magamnak is :D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

vettem egy Defyt, a Spicat meg elég jó áron el tudtam adni.:)

fel is futott a Defyre gyorsan a gyári 2.2.2-es (igaz a Win7es gép nem akarta felismerni, de az XP-s meg igen)...eddig bejövõs, bár érdekes, hogy a Motorola Update Software 15 percig keresi hogy van e rá frissítés, majd 5 perc alatt felfrissíti...:D

rakd fel rá a cm7, a hivatalos középEU 2.2 elég szar. mobilaránés fórumban mindent megtalálsz hozzá.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vettem egy Defyt, a Spicat meg elég jó áron el tudtam adni.:)

fel is futott a Defyre gyorsan a gyári 2.2.2-es (igaz a Win7es gép nem akarta felismerni, de az XP-s meg igen)...eddig bejövõs, bár érdekes, hogy a Motorola Update Software 15 percig keresi hogy van e rá frissítés, majd 5 perc alatt felfrissíti...:D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

nekem nem volt frissítés után semmi probléma a masinával

Kipróbáltam és megint hasonló a szitu. És ahogy eltávolítom a frissítést rögtön jók a widgetek.
Szerintem neked azért lehet jó mert a tieden már 2.2 van...nem is értem az enyémet még miért nem frissítettem :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Most megint megpróbálom hátha....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Gyerekek! tegnap mekkorát szívtam!
Lépnék be a widgetek közé a fõképernyõn, erre kiírja hogy bocsi de leállt a program...na mondom ilyen még nem volt, próbálom újra. Csináltam újraindítást, aksi ki-be...semmi változás. Nem marad más hátra Factory Format. Újraindul, feltelepül, minden jó. Widgetek is szépen bejönnek. Na akkor rakjuk vissza a cuccokat. Visszarakok Astro-val mindent, és raknám ki a cuccokat a fõképernyõre és fogad a hibaüzenet.
Nem húzom tovább. 3 Factori Format és kb 4 óra kellett mire rájöttem hogy a kötsög Google Maps új frissítés bassza el a telefont.
Nem tudom belefutott-e már valaki hasonlóba.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Defy. Megvan, tetszik. :)
Kérdés: miért nem ismeri fel az SD kártyát? (kettõvel is próbáltam)

szerk.: Jaa! :D Hogy nem szabad, hogy gépre legyen csatlakoztatva. Ahha! ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ha ilyen kijelzõvel és hasonló hardveres paraméterekkel összeraknának egy telefont amibe az átlagnál nagyobb aksit tennének (mondjuk 2000-2200mAh) akkor az egy ideális telefon lenne számomra. És nem kell hogy vékony legyen és nem kell 2 mag sem(vagy ha igen akkor gyengébb is elég)

Ezzel már a HD2 idejében is maximálisan egyet tudtam érteni. A navigáció (kijelzõ+gps+proci) egy laza óra alatt "megette" az akksit. A 2 mag viszont kötelezõ lesz a jövõben a gyártók részérõl. Hogy van e értelme? Inkább tableteknél látnám jobban a hasznát, amin azért már szívesen megnéz az ember egy HD filmet az ágyból.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
A következõ kategória már a mûködésképtelen volt... :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én is oda meg visszavoltam a kétmagos meg a 3D-s LG tudásától, aztán tegnap megtapiztam õket - hatalmasak, egyáltalán nem mobiltelefonok. nekem kis kezem is van, a 3.7-es kijelzõket még pont átérem hüvelykujjal, de a 4"-t már nem:D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Tudom, ez nem apró... de, ha mégis valakit érdekel... ;)

Oszt minek? Alkatrésznek? :D
"Állapot: kis hibás
Egy leejtés következtében betört az üvege, de csak az üveg, azaz érintésre mindenhol reagál. Ezt 5000,-Ft-ért ki lehet cseréltetni (Vaterán keress rá).

A hátlapja elég karcos, a "széria betegsége", azaz a repedés alul megindult (kb. 3 mm), illetve még egy apró (kb. 2 mm) repedés van a némító gomb fölött.

A Home gombot kicsit határozottabban kell nyomni, de egyébként minden hibátlanul mûködik. "
Ez nálam az "erõsen lelakott" kategória.
De dicséretes hogy az Androidra vált...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Tudom, ez nem apró... de, ha mégis valakit érdekel... ;)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Tavaly HD2-rõl váltottam iPhone 4-re és bár nem bántam meg, de a HD2 olyan szempontból nagyon bejött, hogy kényelmes volt a baromi nagy kijelzõ, akár böngészni, akár filmet nézni. De persze ott van a kontra, amit tamaska is mondott, hogy a méret az nagyon kényelmetlenné teszi. Ennek ellenére kezdek elgyengülni a Galaxy S 2 felé :)

Jó ez az S2 ha valaki hajlandó megszokni a méreteit. Nagyon bejön a cucc egyébként. Szép gördülékeny az egész, gyorsan feláll a rendszer és tényleg maximálisan paraméterezhetõ. A TW launcher még mindig nem a kedvencem. És 2 alapvetõ problémám van ezekkel a csúcstelókkal. Ha ilyen kijelzõvel és hasonló hardveres paraméterekkel összeraknának egy telefont amibe az átlagnál nagyobb aksit tennének (mondjuk 2000-2200mAh) akkor az egy ideális telefon lenne számomra. És nem kell hogy vékony legyen és nem kell 2 mag sem(vagy ha igen akkor gyengébb is elég).
Ma már többen is keresték a telefont nálunk. Sokkal többen keresik mint anno az elsõ Galaxy S-t. Már kellõen be lett járatva az Android platform.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Tavaly HD2-rõl váltottam iPhone 4-re és bár nem bántam meg, de a HD2 olyan szempontból nagyon bejött, hogy kényelmes volt a baromi nagy kijelzõ, akár böngészni, akár filmet nézni. De persze ott van a kontra, amit tamaska is mondott, hogy a méret az nagyon kényelmetlenné teszi. Ennek ellenére kezdek elgyengülni a Galaxy S 2 felé :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"