Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. July 13. - 08:11
Samsung C6712 Star II DuoS - rádupláz - Mobilarena Mobil teszt
egy ilyen pdf olvashato?
https://www.astandis...lectedLocale=en
/leginkabb az utolso oldalak a lenyeg/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. July 13. - 07:48
Az endomondo tényleg nagyon jó! Nagyon szeretem! Mobilnet vagy WiFi csak az edzések rendszerbe történõ feltöltéséhez kell. Nekem tökéletesen mûködik. A max sebességeket szokta hibásan jelezni. MTB módban sûrûbben trackel, de jobban eszi az aksit is. Szerintem ez lesz az egyik progi aminek a fizetõs verzióját is meg fogom venniEn pont ma teszteltem endonormo sport trackinget aszfaltos tekeresnel.Garminhoz kepest -1 km-t tevedett,illetve sebessegnel a grafikon szerint nem tudja kovetni a kisebb ugrasokat,a rovid 50+km/h-s reszek lemaradtak.Viszont ami nagyon tetszik,hogy kilometerekre lebotva mutatja az adott szakazt mennyi ido alatt tettem meg,es a leglassabb/leggyorsabb kilometert melle tett egy teknos/nyuszi ikont:)
ja es kiteszi facebookra is,ezt is megneztem:D
mai tekeres linkje: Cycling Workout | Endomondo
Adatforgalom számlálásra pedig 3G Watchdog
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. July 12. - 23:04
Posted 2011. July 12. - 22:54
En pont ma teszteltem endonormo sport trackinget aszfaltos tekeresnel.Garminhoz kepest -1 km-t tevedett,illetve sebessegnel a grafikon szerint nem tudja kovetni a kisebb ugrasokat,a rovid 50+km/h-s reszek lemaradtak.Viszont ami nagyon tetszik,hogy kilometerekre lebotva mutatja az adott szakazt mennyi ido alatt tettem meg,es a leglassabb/leggyorsabb kilometert melle tett egy teknos/nyuszi ikont:)
Egy ilyen app-hez kell net vagy elég a gps?
Posted 2011. July 12. - 21:52
Posted 2011. July 12. - 18:27
Posted 2011. July 06. - 12:17
olyan viszont nem hogy otthoni vodafone hu lockos telefon vodafone uk simkartyaval [se a t-mobile]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. July 06. - 10:51
az Egyesült Királyságban használt SIM kártyák mûködnek az itthon vásárolt "független" készülékekkel?
gondolom a kártyák méretileg, mûködési elvekben ugyan olyanok mint az itthoni társaik...
kint milyen GSM sávok vannak?
Konkrétan a Nokia C5-03-as készülékét néztem még itthon megvásárolni, ami képes az alábbi frekvenciákon mûködni:
1700 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 Mhz, 850 MHz, 900 MHz,
gondolom ezek közül valamelyik csak használható kint.
elõre is köszönöm a válaszokat, próbáltam utánanézni az o2-nél, de külföldiekkel nem foglalkoznak.
Szerintem tuti mûködik, 4 sávosat tudtam használni évekkel ezelõtt, már nem emlékszem milyen típus volt, de valami alap készülék volt.
Posted 2011. July 05. - 15:33
gondolom a kártyák méretileg, mûködési elvekben ugyan olyanok mint az itthoni társaik...
kint milyen GSM sávok vannak?
Konkrétan a Nokia C5-03-as készülékét néztem még itthon megvásárolni, ami képes az alábbi frekvenciákon mûködni:
1700 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 Mhz, 850 MHz, 900 MHz,
gondolom ezek közül valamelyik csak használható kint.
elõre is köszönöm a válaszokat, próbáltam utánanézni az o2-nél, de külföldiekkel nem foglalkoznak.
Posted 2011. June 29. - 07:55
kár. féltem, hogy ez lesz, de azért hátha...nyema. sim-hez kötött dolog
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. June 29. - 02:06
mobiltelefonoknál is tud az mûködni, mint vezetékesnél, hogy más szolgáltatótól veszem a telefonálást és mástól az internetet?
/Vodafone-os vagyok és Digitõl szeretnék vásárolni internetet/
nyema. sim-hez kötött dolog
Posted 2011. June 28. - 21:13
/Vodafone-os vagyok és Digitõl szeretnék vásárolni internetet/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. June 23. - 00:12
Posted 2011. June 22. - 17:01
Függetlenül attól hogy használsz-e netet vagy sem, 3G hálózaton lényegesen többet fogyaszt a készülék. Mivel gyengébb a 3G lefedettség mint a GSM ezért folyton ugrál ide-oda(például lemezkoporsó hipermarketekben gyakran tapasztalható). Ráadásul hiába erõsebb egy területen a GSM háló, ha van minimális 3G akor arra áll rá, és kisebb térerõ mellett jobban fogyaszt a telefon ha használva van.ha nem akarsz mobilnetezni, akkor azt ki lehet kapcsolni apn droiddal, emiatt nem érdemes 2g-re rakni. ha mindenhogy elveszti a jelet, a baseband switcherrel tudod átállítani a régiót, vagy a central europe-ra állítsd, vagy nordicra.
nekem cm7 alatt egy dologgal van problémám, a memóriakártyát sokszor nem látja, ez inkább azokat érinti,akik sokat zenélnek meg fotóznak vele, én csak netezek és játszom, meg néha telefonálok
maggi: cyanogen mod 7 a becsületes neve, a többit megtalálod a honlapjukon, vagy a fórumokban.
Tehát ha nem használsz netet akkor érdemes GSM only-ra állítani. /én használok netet és így is azon használom/
Egyébként ha 2.2 vagy újabb verzió van a telón akkor az APN droidot nem is kell használni mert az oprendszer alapból tudja a mobilnet mellõzését.
Posted 2011. June 22. - 13:05
nekem cm7 alatt egy dologgal van problémám, a memóriakártyát sokszor nem látja, ez inkább azokat érinti,akik sokat zenélnek meg fotóznak vele, én csak netezek és játszom, meg néha telefonálok
maggi: cyanogen mod 7 a becsületes neve, a többit megtalálod a honlapjukon, vagy a fórumokban.
Posted 2011. June 21. - 21:21
Posted 2011. June 21. - 21:13
Hát ha nem lenne hálózat a telómon az bizony engem is idegesítene...pláne ha telefonálni szeretnék. Bár egy telefonnal ez ritkán fordul elõ... Annyira azért nem vészes, csak idegesít.
Posted 2011. June 21. - 21:07
Posted 2011. June 21. - 20:47
Hát ez elég kardinális probléma egy telefonnálSzóval... Defy. Továbbra is tetszik. Egy a bajom vele:ugye Vodafone-nál vásárolt független cucc. Benne van egy T-Mobile-os SIM, és, ha nincs bekapcsolva a 3G, szinte nem is észleli a hálózatot. Szóval nagyon gyakran elveszti a jelet. Mi lehet a gond? Cyanogen Mod 7 van rajta (2.3.4)
(pl.: metróban kb. rögtön elveszti, de még a felszínen is. Az iPhone-nal egyáltalán nem volt ilyen gondom)
És ROM csere elõtt is ezt játszotta?