Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Egy rootolás megoldja, hogy "supervisor" legyél a cucc felett.

Cindercone, barátnõm öccsének van ilyenje, Õ Spicá-val használja kb két hónapja. Jó cucc. Azt hiszem 8-ért vette a prohardverrõl.
A legjobb, hogy megkeresheted vele az elkallódott telefont is. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Jövõ héten(ha szerencsém van akkor akár még ezen a héten) elvileg ittlesz a Galaxy Mini:)
Egy elõzetes kérdésem lenne: droidon is kell vmi jailbreak szerût csinálni, hogy tudjam futtatni az "enkórról vásárolt" progikat?

Nem szükséges ilyesmi. Csak feltolod SD-re a progikat és telepíted.

más...
http://youtu.be/KN2qoA0FfHQ
Fú he! Nekem kell egy ilyen! mindig az a bajom hogy kotorok a táskában ha váltani akarok számot a lejátszón, vagy meg akarom nézni hogy érdemes-e felvennem a telefont. Ez nagyban megkönnyítené a dolgot. Remélem lentebb megy az ára mert az eöbölben 16-18 ropi most :S

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Jövõ héten(ha szerencsém van akkor akár még ezen a héten) elvileg ittlesz a Galaxy Mini:)
Egy elõzetes kérdésem lenne: droidon is kell vmi jailbreak szerût csinálni, hogy tudjam futtatni az "enkórról vásárolt" progikat?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Oké, így már világos, köszönöm.
Ezek szerint akkor pl. az edigital garanciás eljárása ebbõl a szempontból rendben van?
Posted Image

Tökéletesen.

Rbálint, most Wiui van fenn a Defy-n, nem rossz szerintem.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Oké, így már világos, köszönöm.
Ezek szerint akkor pl. az edigital garanciás eljárása ebbõl a szempontból rendben van?
Posted Image

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az milyen? ...tényleg nem tudom
Igazából engem nem is az érdekel, hogy mennyire jogszerû, hogy több pénzért több garanciát adnak (laptopoknál is van ilyen), hanem az, hogy ha vállalnak 1 év garanciát, akkor hogyan bújhatnak ki alóla és így én hogy járhatok pórul. Éppen azért vennék "normál" telefont, hogy még a kísértés se legyen meg, hogy valamilyen hekkelt programot rakjak fel rá és azzal tegyem mûködésképtelenné.

Igen, õket már korábban is kinéztem magamnak, remélhetõleg nem kamu az, hogy a hazai márkaképviselet támogatásával és hazai jótállási feltételekkel árulják a kütyüket.

Már sokszor leírtam hogy hogy mûködik ez. Van egy garancia amit a gyártó vállal a termékre, meg van az a garancia amit az értékesítõ cég. Ha nem gyártói garancia van rá akkor nem tudni honnan származik a termék. Megcsinálják gariba nincs ezzel baj, csak nem viheted hivatalos szakszervizbe mert onnan elhajtanak.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

ez a "megoldjuk okosba" garancia. egy márkának általában fix garanciaideje van. pont.

Az milyen? ...tényleg nem tudom
Igazából engem nem is az érdekel, hogy mennyire jogszerû, hogy több pénzért több garanciát adnak (laptopoknál is van ilyen), hanem az, hogy ha vállalnak 1 év garanciát, akkor hogyan bújhatnak ki alóla és így én hogy járhatok pórul. Éppen azért vennék "normál" telefont, hogy még a kísértés se legyen meg, hogy valamilyen hekkelt programot rakjak fel rá és azzal tegyem mûködésképtelenné.

...rendelj pl edigitaltól, az tuti. de akár -ha nézel készletinfót-, bemehetsz érte boltba is

Igen, õket már korábban is kinéztem magamnak, remélhetõleg nem kamu az, hogy a hazai márkaképviselet támogatásával és hazai jótállási feltételekkel árulják a kütyüket.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Jók ezek a mókolt ROM-ok :D

nem is lesz olyan sose az en telefonomon

pár hónapig nem volt vele különösebb gond, aztán egy nap alatt összeomlott... azért sok dolog hiányzik belõle, most van cserébe az a pár, ami eddig a gyáriból hiányzott :)

Az internetes áruházak akkor is gázosak ha odaírják, hogy 12 v. 24 hónapos magyarországi garancia van a mobilra?
Egyelõre még vacillálok, de ha veszek újat a jó öreg Nokia 5140i helyett, akkor továbbra is "butatelefon"-t vennék, amit már a szolgáltatók nem forgalmaznak, de webáruházakban még fellelhetõek.

rendelj pl edigitaltól, az tuti. de akár -ha nézel készletinfót-, bemehetsz érte boltba is

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az internetes áruházak akkor is gázosak ha odaírják, hogy 12 v. 24 hónapos magyarországi garancia van a mobilra?
Egyelõre még vacillálok, de ha veszek újat a jó öreg Nokia 5140i helyett, akkor továbbra is "butatelefon"-t vennék, amit már a szolgáltatók nem forgalmaznak, de webáruházakban még fellelhetõek.

ez a "megoldjuk okosba" garancia. egy márkának általában fix garanciaideje van. pont.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Trance

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem is lesz olyan sose az en telefonomon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

igen, azt jelenti.

nekem meg szarakodott a defy a 2.3as mókolt rommal, úgyhogy factory reset, 2.2. értékelem, hogy 5percnél hosszabb ideig, üzemképes, fakje.
bónusz: aszsonyé is ezt játssza, megspékelve random kikapcsolásokkal, úgyhogy az is le lesz górva. e öröm, e bódottá :mad:

Jók ezek a mókolt ROM-ok :D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
bebaszna, ha ez gondot jelentene garanciánál, hogy a gyári frissítést nem fogadják el :)
egyébként, ha nem tudod bekapcsolni a telefont, õk se fogják tudni, nem derül ki, ha esetlegesen mókolt rom van rajta, ha be tudod kapcsolni, akkor valami gyárit is fel tudsz rakni. win-win

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nagyon zsír, köszi.

azt hittem bonyolultabban megy az "ápdételés".

a garancia ilyenkor oda van, vagy ebbõl nincs probléma?

Izomtéridõninja-geológus!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
igen, azt jelenti.

nekem meg szarakodott a defy a 2.3as mókolt rommal, úgyhogy factory reset, 2.2. értékelem, hogy 5percnél hosszabb ideig, üzemképes, fakje.
bónusz: aszsonyé is ezt játssza, megspékelve random kikapcsolásokkal, úgyhogy az is le lesz górva. e öröm, e bódottá :mad:

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
egyik reggel a telefonom megkérdezte, hogy akarok-e szoftverfrissítést? én mondtam neki, hogy miért ne... most nézem, hogy a "belsõ vezérlõprogram verziója" 1.6-ról 2.1-re változott. ez azt jelentené, hogy egy frissebb android került rá? én semmi változást nem látok/tapasztalok.

Izomtéridõninja-geológus!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Már sokszor elhatároztam magam, hogy veszek egy androidos mobilt, de inkább mindig a bringára költöttem, de most lett nyári munka így belefér ez is:D

2 telót néztem ki: -Samsung Galaxy Mini
-Tmobile Move
Samsung megbízhatóbbnak tûnik, viszont a touchwiz felület annyira nem bejövõs, jobban tetszik a Tmobileban az echte android külsõ.
A kérdés, hogy melyik a jobb vétel?

A Samsung-ról tudok nyilatkozni mivel nálunk a másik nincs. Eddig nagyon szeretik a készüléket. 2 év gari van rá, és ha jól tudom akkor már a 2.3-as ROM is kint van hozzá. A kamerája kicsit nagyobb felbontású mint a másik készüléké. A touchwiz meg leszarós mert az is csak egy program, olyan launchert teszel rá ami szimpatikus! Van egy csomó a neten/marketen (én a Launcher PRO-t használom, de szeretik a ADW-t meg van sok másik is).
Még annyit mondanék a Galaxy Mini-rõl hogy a munkatársnõm férje a helyi szervízvezetõ, és a gyereknek is és a feleségének is ilyet vett. Gondolom neki van rálátása a hibaarányra....

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Már sokszor elhatároztam magam, hogy veszek egy androidos mobilt, de inkább mindig a bringára költöttem, de most lett nyári munka így belefér ez is:D

2 telót néztem ki: -Samsung Galaxy Mini
-Tmobile Move
Samsung megbízhatóbbnak tûnik, viszont a touchwiz felület annyira nem bejövõs, jobban tetszik a Tmobileban az echte android külsõ.
A kérdés, hogy melyik a jobb vétel?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

egy ilyen meretu felbontasu kijelzon
Samsung C6712 Star II DuoS - rádupláz - Mobilarena Mobil teszt
egy ilyen pdf olvashato?
https://www.astandis...lectedLocale=en
/leginkabb az utolso oldalak a lenyeg/

Használható...csak szemkérdése :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
kicsit belezoomolva fektetve simán. annyi, hogy akkor húzgálni kell jobbra balra.

de ha a környezet zh-t megtudtam írni...:D