Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. July 31. - 20:51
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. July 31. - 18:46
Egész jól tudtuk használni a Defy és a Streak között fájlátvitelre, amire kitalálták nagyon is hasznos.Jópofa, de sok haszna nincs.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. July 31. - 18:35
Jópofa, de sok haszna nincs.Hoccer rulz
Posted 2011. July 29. - 21:49
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. July 29. - 21:22
Posted 2011. July 28. - 21:35
Posted 2011. July 28. - 17:33
de otthon meg suliban szamitogep is van, amin szazszor kenyelmesebb megnezni a fb-t meg az emailedet, stb. a mobilnet pont oda kell ahol nincs wifi. a ketto kiegesziti egymast, nem helyettesiti.
Suliban nem lehet bemenni szünetben és órán sem lehet nagyon netezni, itthon meg tényleg kényelmesebb ha nem ül ott senki.(3an használjuk)
Más: Valami mindig elb@ssza a hangerõbeállíást és lehúzza a csengõhang erejét a legalacsonyabbra, ilyenkor tokban kb semmit nem hallok. Mintha akkor lenne ez ha bekapcsolom a gpst. Van valamilyen progi ami fixálja ezeket a beállításokat?
Posted 2011. July 27. - 11:40
Posted 2011. July 27. - 11:12
itthon van wifi, suliban van wifi, városban szinte mindenhol találok wifit akkor minek mobilnet?
de otthon meg suliban szamitogep is van, amin szazszor kenyelmesebb megnezni a fb-t meg az emailedet, stb. a mobilnet pont oda kell ahol nincs wifi. a ketto kiegesziti egymast, nem helyettesiti.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. July 26. - 21:57
Posted 2011. July 24. - 21:48
szerintem mindenképpen nézd meg a készülékeket bekapcsolva és próbáld ki õket mielõtt megveszed. És érdemes elolvasni néhány fórumot is a típushibákról frissítésekrõl stb.Köszi, megnéztem a Google-t nem rossz, viszont ezek a lekerekített formák annyira nem jönnek be, bár az amoled-es kijelzõ tényleg nagyon csábító. Körbenézek szerintem egy media marktba hogy mi a helyzet aztán eldöntöm
Posted 2011. July 24. - 08:34
CUBE... your life!!!
Posted 2011. July 23. - 19:29
Galaxy Ace nem rossz telefon de ha jól tévedek a Motorola Defyia van ilyen ár körül...Azt talán jobban megvenném ebben az árkategóriában. A Galaxy S (i9000) megint jó választás és megéri az árkülönbséget amennyiben hajlandó vagy "cipelni". Kijelzõ tekintetében ég és föld a különbség a két készülék között. Esetleg jó alternatíva lehet egy Google Nexus S ami szintén Samsung gyártmány és szintén Oled kijelzõs. A T-Mobile árulja kártyásan elvileg 70 körül ha még találsz valahol.Srácok tudnátok segíteni ? Telefont szeretnék venni de nem tudom mi tévõ legyek ha mindenigaz media Markt ba most van 0% os hitel pesten ( bár már lehet hogy nincs) tehát Samsung Galaxy Ace 60.000,Galaxy i9000 90.000, . Érdemes az a 30.000 + az i9000 ért az Ace-hez képest?
Vagy esetleg valami más lehetõség. Kb 2 évente cserélem a telefonjaimat nem feltétlen a legújabb telcsi és 100 fölé nem szeretnék menni semmi féleképpen. Gps wifi ami nem baj ha van benne il. viszonylag nagy kijelzõ.
Köszi elöre is
Posted 2011. July 23. - 19:22
Amúgy ezt most én is mobilnetról írom a Tihanyi apátságtól,ahelyett hogy a kilátásban gyönyörködnék.Kockulok én is.
Csak nehogy nekimenj egy villanyoszlopnak!
Posted 2011. July 23. - 19:19
Már csak az kéne hogy az Unión belül lecsökkenjenek a roaming adatforgalmi díjak. Mert ami most jelenleg van (59Ft/0,1 Mb) az elég érfelvágós.
engem szerencsére nem érint. meg valszeg egy darabig nem is fog.
az viszont jó, hogy ha túllépem a 150 megát, akkor minden megkezdett mb-ért 5 ft-ot kérnek, így nem kell rettegni, hogy mi van ha átcsúszok a limiten. de ez a veszély amúgyse fenyeget. van wifi, és fuckyeah.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 23. - 19:10
Vagy esetleg valami más lehetõség. Kb 2 évente cserélem a telefonjaimat nem feltétlen a legújabb telcsi és 100 fölé nem szeretnék menni semmi féleképpen. Gps wifi ami nem baj ha van benne il. viszonylag nagy kijelzõ.
Köszi elöre is
CUBE... your life!!!
Posted 2011. July 23. - 18:47
Azért szerintem õk nincsenek olyan kevesen. Én is azért pörgetek BlackBerryt BIS-el és mobilnettel mert napi cca 80 céges e-mail fut ki-be és ezek között biza akad erõsen sürgõs is...vállalati szinten igenis alap a mobilnet nagyon sok munkahelyen.
Persze hogy nem baj ha van mobilnet,és lehet hogy nincsenek kevesen akiknek a munkához kell. Csak visszautalok arra ahonnan indítottam ezt a gondolatmenetet,hogy nem feltétlenül szükséges egy okostelefonhoz a net.
Valakinek lehet hogy van pénze a telefonra,de a netre már nincs vagy spórolni akar rajta,mert a telefon szolgáltatásait kihasználja,és ami netre szüksége van,arra elég neki a wifi.És az ilyenekból van egyelõre több.És ettõl még nem gondolnam hogy feleslegesen vett okostelt. Amúgy ezt most én is mobilnetról írom a Tihanyi apátságtól,ahelyett hogy a kilátásban gyönyörködnék.Kockulok én is.
Posted 2011. July 23. - 17:17
Már csak az kéne hogy az Unión belül lecsökkenjenek a roaming adatforgalmi díjak. Mert ami most jelenleg van (59Ft/0,1 Mb) az elég érfelvágós.neptun, könyvtár, menetrend, esetleg térkép, e-mail. nekem ezek megvannak 50-100 megából, bár az elõfizetésem 150 mb-nyi keretet ad.
szal nem baj az ha van, csak a korlátlan mobilnet, meg a sokszáz megás esetleg néhány gigás az felesleges sztem.
Posted 2011. July 23. - 16:23
De én sem látom értelmét, hogy középiskolásoknak minek mobilnet, de még egyetemistának sem kell...
neptun, könyvtár, menetrend, esetleg térkép, e-mail. nekem ezek megvannak 50-100 megából, bár az elõfizetésem 150 mb-nyi keretet ad.
szal nem baj az ha van, csak a korlátlan mobilnet, meg a sokszáz megás esetleg néhány gigás az felesleges sztem.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2011. July 23. - 16:06
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.