Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. August 04. - 22:05
...ill. ha kiderül valami turpisság, akkor el lehet érni valamit a reklamációval?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. August 04. - 21:32
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. August 04. - 15:21
Ennek is bilincs a gyenge pontja, ott fog eltörni leghamarabb.van egy ilyen cucc ebayen, ennek kicsit pofasabb kinezetu a kormanybilincse, csak ez meg Desire-hez valo. Ami bolcsom nekem van a Magic-hez az viszont 4karommal rogzul nem 3-mal mint ez.
nem ertem hogy mi a te elkepzelesed. nem kell a tarto? csak ugy van a stucni, rarakom a telefont, es a gravitacio odafogja nekem stabilan? es nem is fogja hulyere karcolni a hatlapot ha odahuzom valamivel? nem dolgoztam ki tokeletes megoldast, de a te megoldasod meg az hogy nem kell oda semmi, ebben egyaltalan nem latom a logikat.
az a lap amit eloszor linkeltem a kep alapjan gumirozott, szal ha rafogom a telefont ket o-gyuruvel akkor stabil, de nem csuszkal es nem is serul. es az o gyuru nyilvan nem takar ki a kepernyobol semmit. es bonthato masodpercek alatt.
Véleményem szerint olyan cucc kéne amit úgy lehet rögzíteni a kormányszáron mint a kilóméterórék konzoljait. Két kábelkötegelõ és mehet rá tetszõleges bölcsõ a tetszõleges telefonhoz.
Megnéztem az autós tertókat amiket árulunk de sajnos egyik konzol sem jó. Pedig az volt az elképzelésem hogy esetleg át lehetne alakítani valamelyiket....csak 4 furat kell a kábelkötegelõnek, de a háta egyiknek sem jó.
Ápdét: esetleg valami Gép-Ész megtervezhetne egy ilyet és ki lehetne esztergányoltatni valamibûl....
Posted 2011. August 04. - 15:04
Forgatható a konzol ezen a DX-es cuccon, és szerintem csont nélkül fel tudod rakni kormánynyakra.
De az általad linkelt tartóhoz hasonló felfogatást sem lehet olyan nehéz fabrikálni. És a bölcsõt cserélgethetnéd rajta. Azon a telefon rögzítése viszont agyhalott megoldás.
van egy ilyen cucc ebayen, ennek kicsit pofasabb kinezetu a kormanybilincse, csak ez meg Desire-hez valo. Ami bolcsom nekem van a Magic-hez az viszont 4karommal rogzul nem 3-mal mint ez.
egyszerûbb.
mert veszel egy mûanyag lapot, amit odabiggyesztes a kormányszárra és arra akarod felrakni valahogy a telefont.
el kell hagyni a mûanyag lapot, oszt kész...
de ha kidolgoztál egy tökéletest, akkor mutasd, mert érdekel
nem ertem hogy mi a te elkepzelesed. nem kell a tarto? csak ugy van a stucni, rarakom a telefont, es a gravitacio odafogja nekem stabilan? es nem is fogja hulyere karcolni a hatlapot ha odahuzom valamivel? nem dolgoztam ki tokeletes megoldast, de a te megoldasod meg az hogy nem kell oda semmi, ebben egyaltalan nem latom a logikat.
az a lap amit eloszor linkeltem a kep alapjan gumirozott, szal ha rafogom a telefont ket o-gyuruvel akkor stabil, de nem csuszkal es nem is serul. es az o gyuru nyilvan nem takar ki a kepernyobol semmit. es bonthato masodpercek alatt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 04. - 14:33
egyszerûbb.ezt nem ertem. miert akarnam a stucnira direktbe?
mert veszel egy mûanyag lapot, amit odabiggyesztes a kormányszárra és arra akarod felrakni valahogy a telefont.
el kell hagyni a mûanyag lapot, oszt kész...
de ha kidolgoztál egy tökéletest, akkor mutasd, mert érdekel
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. August 04. - 14:05
Forgatható a konzol ezen a DX-es cuccon, és szerintem csont nélkül fel tudod rakni kormánynyakra.ezt nem ertem. miert akarnam a stucnira direktbe?
nem a furdoszivacs nem felel meg
amugy ez a DX-es a masik opcio, az ebay tele van vele, csak ahogy a kormanyra rogzul nekem az tul bazari es azert kerestem alternativat.
De az általad linkelt tartóhoz hasonló felfogatást sem lehet olyan nehéz fabrikálni. És a bölcsõt cserélgethetnéd rajta. Azon a telefon rögzítése viszont agyhalott megoldás.
Posted 2011. August 04. - 10:28
ha leszeded a pántot, azzal az erõvel akár magára a stucnira is erõsíthetnéd a telefont direktbe
ezt nem ertem. miert akarnam a stucnira direktbe?
Akkor nem kel görcsölni ezzel a tartóval. vegyél egy fürdõszivacsot meg 2 gumipántot, erre a célra az is megfelel.....
Vagy nézhetsz valami ilyet: Plastic Bicycle Swivel Mount Holder for HTC G10 - Free Shipping - DealExtreme szaréhugyé lehet ezt is kapni és az ebay-en tudsz venni típushoz passzoló bölcsõt.
nem a furdoszivacs nem felel meg
amugy ez a DX-es a masik opcio, az ebay tele van vele, csak ahogy a kormanyra rogzul nekem az tul bazari es azert kerestem alternativat.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 03. - 21:00
Akkor nem kel görcsölni ezzel a tartóval. vegyél egy fürdõszivacsot meg 2 gumipántot, erre a célra az is megfelel.....omg ne nezzetek mar hulyenek nyilvan azt a pantot vagy feljebb csusztatnam vagy leszednem es massal rogzietenem a telefont [meg mindig htc magic, de lassan jon helyette defy vagy desire]
vizallosag nem szempont mivel esoben nem biciklizek, vagy ha megis akkor zsebre teszem a telefont es kesz. nem montizashoz kell csak orszagutra, szerintem ahhoz elegge stabil lenne
Vagy nézhetsz valami ilyet: Plastic Bicycle Swivel Mount Holder for HTC G10 - Free Shipping - DealExtreme szaréhugyé lehet ezt is kapni és az ebay-en tudsz venni típushoz passzoló bölcsõt.
Posted 2011. August 03. - 20:20
ha leszeded a pántot, azzal az erõvel akár magára a stucnira is erõsíthetnéd a telefont direktbe... azt a pantot vagy feljebb csusztatnam vagy leszednem es massal rogzietenem a telefont [meg mindig htc magic, de lassan jon helyette defy vagy desire]
Posted 2011. August 03. - 15:30
vizallosag nem szempont mivel esoben nem biciklizek, vagy ha megis akkor zsebre teszem a telefont es kesz. nem montizashoz kell csak orszagutra, szerintem ahhoz elegge stabil lenne
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 03. - 14:46
erre mondjuk egy 3410-est akasztanék csak
Posted 2011. August 03. - 13:27
Nekem ez kifejezetten nem tûnik praktikusnak. Bár nem tudom milyen telóhoz kell. De a kijelzõbõl elég nagy részt kitakar, és nem tûnik valami stabilnak, pláne nem vízállónak.bringara telefontarto tema
talaltam egy ilyet eBay - The UK's Online Marketplace
univerzalis, de nem az a tipikus nagy bumszli muanyag phos. es a rogzitese is tetszik, hogy nem bilincses hanem tavtarto helyett megy a stucni fole.
valakinek tapasztalat ezzel, oder jobb otlet?
Szerintem én veszek egy Sony órát amit Droidhoz terveztek és azon szinte minden fontosinfót látni fogok, teló meg megy be a táskába.
Posted 2011. August 03. - 12:26
talaltam egy ilyet eBay - The UK's Online Marketplace
univerzalis, de nem az a tipikus nagy bumszli muanyag phos. es a rogzitese is tetszik, hogy nem bilincses hanem tavtarto helyett megy a stucni fole.
valakinek tapasztalat ezzel, oder jobb otlet?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 01. - 19:01
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. August 01. - 18:58
Viszont az én üzenetemre csesztél válaszolni...Enyimen simán kilépsz belõle, ahogy bármi másból, bár célszerû a háttérben futtatni, mert többen eleve Viberen írnak vagy hívnak.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. August 01. - 17:54
Posted 2011. August 01. - 16:47
felraktam, konstataltam hogy nincs ismerosom akivel hasznalni tudnam, mondom akkor oke, kilepek belole. csak nincs ilyen opcio...
rohadek egy valami. akarmit csinalok fut a hatterben, taskkiller se tudja kinyirni meg "force kill" opcioval sem.
nem szeretem az ilyen agressziv memozabalo programokat, ment az uninstall.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. August 01. - 14:25
Egyébként jól mûxik mind a hívás, mint az SMS része.
Hálóról nem tudok nyilatkozni, ahol én járok, ott mindenhol van Voda 3G.
Posted 2011. August 01. - 13:45
Kipróbáztam..de eddig egyetlen ismerõsömnek sincs. Szóval okafogyottá vált a használata.Viber nekem is fut
Mindenesetre szétküldök 1-2 mail-t a haveroknak akiknek droid van hogy tõccsék lefele
(Még egy jó érv az adatforgalmi csomagok mellett ez a program)
Egyébként mûködik EDGE hálón vagy csak 3G-vel hajlandó?
Posted 2011. August 01. - 11:04
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->