Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Amúgy telefonvásárlás után (webshop) be lehet menni a szolgáltatóhoz, hogy ellenõrizzék az IMEI számot?
...ill. ha kiderül valami turpisság, akkor el lehet érni valamit a reklamációval?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szzval tiltott ki hlzatrl iPhone-okat a Telenor - HWSW Na kezdenek bebukni a szürke/fekete piacról származó "kukacos almák".... Had hulljon a férgese?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

van egy ilyen cucc ebayen, ennek kicsit pofasabb kinezetu a kormanybilincse, csak ez meg Desire-hez valo. Ami bolcsom nekem van a Magic-hez az viszont 4karommal rogzul nem 3-mal mint ez.

nem ertem hogy mi a te elkepzelesed. nem kell a tarto? csak ugy van a stucni, rarakom a telefont, es a gravitacio odafogja nekem stabilan? es nem is fogja hulyere karcolni a hatlapot ha odahuzom valamivel? nem dolgoztam ki tokeletes megoldast, de a te megoldasod meg az hogy nem kell oda semmi, ebben egyaltalan nem latom a logikat.

az a lap amit eloszor linkeltem a kep alapjan gumirozott, szal ha rafogom a telefont ket o-gyuruvel akkor stabil, de nem csuszkal es nem is serul. es az o gyuru nyilvan nem takar ki a kepernyobol semmit. es bonthato masodpercek alatt.

Ennek is bilincs a gyenge pontja, ott fog eltörni leghamarabb.
Véleményem szerint olyan cucc kéne amit úgy lehet rögzíteni a kormányszáron mint a kilóméterórék konzoljait. Két kábelkötegelõ és mehet rá tetszõleges bölcsõ a tetszõleges telefonhoz.
Megnéztem az autós tertókat amiket árulunk de sajnos egyik konzol sem jó. Pedig az volt az elképzelésem hogy esetleg át lehetne alakítani valamelyiket....csak 4 furat kell a kábelkötegelõnek, de a háta egyiknek sem jó.

Ápdét: esetleg valami Gép-Ész megtervezhetne egy ilyet és ki lehetne esztergányoltatni valamibûl....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Forgatható a konzol ezen a DX-es cuccon, és szerintem csont nélkül fel tudod rakni kormánynyakra.
De az általad linkelt tartóhoz hasonló felfogatást sem lehet olyan nehéz fabrikálni. És a bölcsõt cserélgethetnéd rajta. Azon a telefon rögzítése viszont agyhalott megoldás.

van egy ilyen cucc ebayen, ennek kicsit pofasabb kinezetu a kormanybilincse, csak ez meg Desire-hez valo. Ami bolcsom nekem van a Magic-hez az viszont 4karommal rogzul nem 3-mal mint ez.

egyszerûbb.
mert veszel egy mûanyag lapot, amit odabiggyesztes a kormányszárra és arra akarod felrakni valahogy a telefont.
el kell hagyni a mûanyag lapot, oszt kész...
de ha kidolgoztál egy tökéletest, akkor mutasd, mert érdekel :)

nem ertem hogy mi a te elkepzelesed. nem kell a tarto? csak ugy van a stucni, rarakom a telefont, es a gravitacio odafogja nekem stabilan? es nem is fogja hulyere karcolni a hatlapot ha odahuzom valamivel? nem dolgoztam ki tokeletes megoldast, de a te megoldasod meg az hogy nem kell oda semmi, ebben egyaltalan nem latom a logikat.

az a lap amit eloszor linkeltem a kep alapjan gumirozott, szal ha rafogom a telefont ket o-gyuruvel akkor stabil, de nem csuszkal es nem is serul. es az o gyuru nyilvan nem takar ki a kepernyobol semmit. es bonthato masodpercek alatt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ezt nem ertem. miert akarnam a stucnira direktbe?

egyszerûbb.
mert veszel egy mûanyag lapot, amit odabiggyesztes a kormányszárra és arra akarod felrakni valahogy a telefont.
el kell hagyni a mûanyag lapot, oszt kész...
de ha kidolgoztál egy tökéletest, akkor mutasd, mert érdekel :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nem a furdoszivacs nem felel meg :P

amugy ez a DX-es a masik opcio, az ebay tele van vele, csak ahogy a kormanyra rogzul nekem az tul bazari es azert kerestem alternativat.

Forgatható a konzol ezen a DX-es cuccon, és szerintem csont nélkül fel tudod rakni kormánynyakra.
De az általad linkelt tartóhoz hasonló felfogatást sem lehet olyan nehéz fabrikálni. És a bölcsõt cserélgethetnéd rajta. Azon a telefon rögzítése viszont agyhalott megoldás.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ha leszeded a pántot, azzal az erõvel akár magára a stucnira is erõsíthetnéd a telefont direktbe :)

Akkor nem kel görcsölni ezzel a tartóval. vegyél egy fürdõszivacsot meg 2 gumipántot, erre a célra az is megfelel.....
Vagy nézhetsz valami ilyet: Plastic Bicycle Swivel Mount Holder for HTC G10 - Free Shipping - DealExtreme szaréhugyé lehet ezt is kapni és az ebay-en tudsz venni típushoz passzoló bölcsõt.

nem a furdoszivacs nem felel meg :P

amugy ez a DX-es a masik opcio, az ebay tele van vele, csak ahogy a kormanyra rogzul nekem az tul bazari es azert kerestem alternativat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

omg ne nezzetek mar hulyenek :P nyilvan azt a pantot vagy feljebb csusztatnam vagy leszednem es massal rogzietenem a telefont [meg mindig htc magic, de lassan jon helyette defy vagy desire]

vizallosag nem szempont mivel esoben nem biciklizek, vagy ha megis akkor zsebre teszem a telefont es kesz. nem montizashoz kell csak orszagutra, szerintem ahhoz elegge stabil lenne

Akkor nem kel görcsölni ezzel a tartóval. vegyél egy fürdõszivacsot meg 2 gumipántot, erre a célra az is megfelel.....
Vagy nézhetsz valami ilyet: Plastic Bicycle Swivel Mount Holder for HTC G10 - Free Shipping - DealExtreme szaréhugyé lehet ezt is kapni és az ebay-en tudsz venni típushoz passzoló bölcsõt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

... azt a pantot vagy feljebb csusztatnam vagy leszednem es massal rogzietenem a telefont [meg mindig htc magic, de lassan jon helyette defy vagy desire]

ha leszeded a pántot, azzal az erõvel akár magára a stucnira is erõsíthetnéd a telefont direktbe :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
omg ne nezzetek mar hulyenek :P nyilvan azt a pantot vagy feljebb csusztatnam vagy leszednem es massal rogzietenem a telefont [meg mindig htc magic, de lassan jon helyette defy vagy desire]

vizallosag nem szempont mivel esoben nem biciklizek, vagy ha megis akkor zsebre teszem a telefont es kesz. nem montizashoz kell csak orszagutra, szerintem ahhoz elegge stabil lenne

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
valóban úgy lenne a jó, ha közben látható lenne a teljes kijelzõ - ez fõleg egy GPS-es telefonnál lenne praktikus
erre mondjuk egy 3410-est akasztanék csak :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

bringara telefontarto tema

talaltam egy ilyet eBay - The UK's Online Marketplace

univerzalis, de nem az a tipikus nagy bumszli muanyag phos. es a rogzitese is tetszik, hogy nem bilincses hanem tavtarto helyett megy a stucni fole.

valakinek tapasztalat ezzel, oder jobb otlet?

Nekem ez kifejezetten nem tûnik praktikusnak. Bár nem tudom milyen telóhoz kell. De a kijelzõbõl elég nagy részt kitakar, és nem tûnik valami stabilnak, pláne nem vízállónak.
Szerintem én veszek egy Sony órát amit Droidhoz terveztek és azon szinte minden fontosinfót látni fogok, teló meg megy be a táskába.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bringara telefontarto tema

talaltam egy ilyet eBay - The UK's Online Marketplace

univerzalis, de nem az a tipikus nagy bumszli muanyag phos. es a rogzitese is tetszik, hogy nem bilincses hanem tavtarto helyett megy a stucni fole.

valakinek tapasztalat ezzel, oder jobb otlet?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Opsz... ne haragudj :( , nem mindig csekkolom az összes telót, máris nézem!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Enyimen simán kilépsz belõle, ahogy bármi másból, bár célszerû a háttérben futtatni, mert többen eleve Viberen írnak vagy hívnak.

Viszont az én üzenetemre csesztél válaszolni...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Enyimen simán kilépsz belõle, ahogy bármi másból, bár célszerû a háttérben futtatni, mert többen eleve Viberen írnak vagy hívnak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
re: viber

felraktam, konstataltam hogy nincs ismerosom akivel hasznalni tudnam, mondom akkor oke, kilepek belole. csak nincs ilyen opcio...

rohadek egy valami. akarmit csinalok fut a hatterben, taskkiller se tudja kinyirni meg "force kill" opcioval sem.

nem szeretem az ilyen agressziv memozabalo programokat, ment az uninstall.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, télleg, Sala, vmeik nap hívtál Viberen, csak elfelejtettelek visszahívni. :)
Egyébként jól mûxik mind a hívás, mint az SMS része.
Hálóról nem tudok nyilatkozni, ahol én járok, ott mindenhol van Voda 3G.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Viber nekem is fut ;)

Kipróbáztam..de eddig egyetlen ismerõsömnek sincs. Szóval okafogyottá vált a használata.
Mindenesetre szétküldök 1-2 mail-t a haveroknak akiknek droid van hogy tõccsék lefele :)
(Még egy jó érv az adatforgalmi csomagok mellett ez a program)
Egyébként mûködik EDGE hálón vagy csak 3G-vel hajlandó?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Viber nekem is fut ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/