Ráböksz az idõjárás ikonra. Megjelenik a részletes idõjárás, itt menü gomb és ott "Clock Skins". de tudtommal a lapozós óra nem mûködik benne, szal csak úgy néz ki mint a lapozós de csak a számok változnak rajta.multkor mar sikerult. van valahol menupontban, de nem talalom.
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. October 20. - 09:16
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. October 20. - 03:27
btw: itt is defy.
guglimap helyett mit érdemes fölrakni? trekbuddyval nehezen boldogulok, nem is igazán akar mûködni.
Posted 2011. October 20. - 02:15
Posted 2011. October 20. - 00:34
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 20. - 00:24
Posted 2011. October 19. - 21:18
Jo a szoveg
Igyekeztem :-) Vasárnapig kapott határidõt, utána flex & minden finom apróság, amivel meg lehet bosszulni már csak a puszta létét is.
Posted 2011. October 19. - 20:52
szerintem mûködne vele. De próbáltál már ilyen fülest? Vagy honnan tudod hogy ez a megfelelõ?lg p500hoz keresek valami értelmes headsetet a gyári helyett.
agybadugóst szeretnék.
így elsõ keresésre Sennheiser MM50 IP-t találtam ami tetszik:
New Sennheiser MM 50 Headset for iPhone MP3 MP4 Black | eBay
kompatibilis lenne az e telefonommal? kicsit gyanúsan olcsó, lehet hogy fake?
egyéb javaslat?
köszi!
Nekem egy sony fülesem van a telóhoz, olyan amit anno az X10-hez adtak gyárilag. szerintem jól szól, azt tudom ajánlani. Bár nem agybadugós.
Posted 2011. October 19. - 19:12
agybadugóst szeretnék.
így elsõ keresésre Sennheiser MM50 IP-t találtam ami tetszik:
New Sennheiser MM 50 Headset for iPhone MP3 MP4 Black | eBay
kompatibilis lenne az e telefonommal? kicsit gyanúsan olcsó, lehet hogy fake?
egyéb javaslat?
köszi!
vendég_Charon_*
Posted 2011. October 19. - 15:26
Posted 2011. October 19. - 14:24
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 19. - 13:58
Számomra a SGS is használhatatlan méret.hat ezaz. ez mar lassan tablet. Meg irjak a tesztben is hogy ahoz kepest hogy ez a "Flagship" android modell, nem annyira hu de ize a vas alatta. meg a kamera se a legjobb. meg a felbontas se. En ugy vagyok vele hogy ha ilyen fullos csucsmodellt akarok, akkor az legyen minden szempontbol a legjobb, mert ezen a szinten az ar nem annyira lenyeges.
Ez egy oprendszer zászlóshajója és nem egy gyártóé.
Ezért nem biztos, hogy az a lényeg hogy milyen hardver van benne, hanem hogy az oprendszer mit tud ezen a hardveren. Sok esetben fölösleges megalomán hardvert használni. Sok gyártó a hertzek számával igyekszik pótolni a programozói tudást, aztán meg omlanak össze a "csúcskészülékek".
A kamera minõségérõl meg csak annyit, hogy a pixelszám nem minden. A fotós világban már régen lefutott az a trend hogy egyre nagyobb és nagyobb pixelszámú szenzorokat pakolnak a kis hoki fos kompakt gépekbe. A szenzorméret/pixelszám/zaj adatok mind függnek egymástól. Következésképp 2 azonos szenzorméretû gépbõl a nagyobb pixelszámú arányaiban magasabb zajt fog produkálni. Ezzel 2 dolgot értünk el, nagyobb méretû kép (több tárhely igény), és több zaj. Én magam részérõl inkább nézek egy kisebb képet jobb minõségben mint egy gigantposzternyit szar minõségben. (kicsit hazabeszélek mert 6 megapixeles szenzor van a DSLR gépemben. De szerintem nem olyan rossz a minõsége a képeimnek) Másik dolog a lencse amit a szenzor elé tesznek. Ez is nagyban befolyásolja a minõségét a képnek. Harmadik dolog pedig, hogy egy 2-3 megapixeles képbõl rendkívül jó minõségû 10X15-ös képet lehet nyomtatni. És ugye most egy telefonról beszélünk aminek az egyik funkciója az hogy lehet vele fotózni.
Posted 2011. October 19. - 13:09
Szép is, jó is, okos is...de kéne a francnak ekkora kijelzõvel.
...meg ekkora akksival. Vagy az már senkit nem érdekel?
Posted 2011. October 19. - 12:44
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 19. - 12:14
Szép is, jó is, okos is...de kéne a francnak ekkora kijelzõvel.4.65" kijelzo, Android 4.0 [ice cream sandwich] dual core, 1080p
Posted 2011. October 19. - 11:38
vagy ha jó áron lesz akkor samsung xcover
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. October 19. - 11:34
Posted 2011. October 19. - 10:41
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 18. - 21:49
LG PC Suite -> LG-rõl mented a kontaktokat. Osztán inportálod a Gmail fiókodba. Szinkronizálást bekapcsolod az S2-n, és beállítod hogy a névjegyzékben megjelenjen a Gmail fiókod kontaktlistája.LG gt505, és SGS II.
az a baj h olyan funkciót nem látok h mindet küldje... csak akkor ha rámegyek egyre, azon belül van Bt-n küldés
ennyi
Posted 2011. October 18. - 21:24
Miféle LG és miféle Samu? Esetleg brútuszon?Van egy régi LG-telóm, meg egy új Samsung. Mi úton tudom áttolni a telefonszámokat az új telefon(kártyá)ra?