Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. október 26. - 00:38
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 26. - 00:04
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. október 25. - 23:49
Írta 2011. október 25. - 10:20
ha szerencsém van defy+ jön.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. október 25. - 07:31
Már elég régen nem forgalmazzák. szerintem max használtan kapsz, ha mindenképpen ez a vágyad. Vagy 1-2 helyen lehet elfekvõ készlet függetlenül.Nem tudjátok,h hol kapom meg a legolcsóbban most a nokia n97 minit?
Nokia N97 Mini mobiltelefon vásárlás, olcsó Nokia N97 Mini telefon árak, Nokia N97 Mini Mobil akciók
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. október 24. - 23:45
Írta 2011. október 22. - 21:50
Írta 2011. október 22. - 17:54
Ez jóság, csak hátlapot nem lehet már kapni hozzá, ha nincs mögötte garancia, figyelj erreVicces. Használt 32gb-s touch-ot fogok becserélni új 8gb 3gs-re...
Két év nyúzás után eljutottam oda, hogy elférek ekkora helyen is.
Ilyen olyan megoldások vannak, de gyári nincs.
Írta 2011. október 22. - 17:16
Vicces. Használt 32gb-s touch-ot fogok becserélni új 8gb 3gs-re...
Esetleg tudsz valami korrekt akcióról?
vendég_Charon_*
Írta 2011. október 22. - 13:52
Írta 2011. október 22. - 10:03
Írta 2011. október 21. - 23:47
én jegyzetekkel, képekkel, póverpojntokkal, pdf-ekkel, hasznos és kevésbé hasznos programokkal, és korábban térképekkel dobáltam "tele". és a 2 gb-bõl még mindig van ~850 mb.
egy 16 vagy 32 gb-os kártyával üresnek érzõdne a telefon...
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2011. október 21. - 23:12
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 21. - 22:54
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 21. - 22:37
Jó lenne az új is, de a 4S az most ismét a rablás kategória...az tetszik, hogy a 4-est lehet kapni továbbra is nyomott áron, de az már nem, hogy csak 8GB-osat, mert az kevés. A 16GB-os legalább kéne.
Amúgy ahogy néztem mostmár 100 magasságában vannak normális darabok, de lehet érdemes várni még 1-2 hónapot mert a beröffenõ 4S lehet még lentebb nyomja az árakat.
Írta 2011. október 21. - 22:15
Egyébként az volt a szitu, hogy frissítették a hálózatban a nemzetközi tiltólistát. Ez nem túl gyakori, de idõnként a szolgáltatók is információt cserélnek, fõleg ha zsiványságról van szó. Tehát feketelista, IMEI tiltólista közös. Én csak újat vennék szolgáltatónál, vagy úgy ha van ismerõs szolgáltatónál és utána tud nézni hogy mi a szitu IMEI alapján a készülékkel. Mert ha tegyük fel olyan elõfizetéssel vették amit ha nem fizet az illetõ akkor tiltják az IMEI-t akkor az szopi.
Írta 2011. október 21. - 22:11
Bizonyítottan gyári függetlent célszerû keresni, ha mindenképpen használtan akarsz, vagy függõt, ha megfelel az adott szolgáltató. Voda asszem függetlenít vmi 9k körül, legalábbis pár hónapja ezt olvastam PH!-n.
Egyébként nem tudom, mi neked az elviselhetõ kategória, de még bõven 100k fölött van az i4 használtan.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 21. - 22:01
a jailbreak-elt szifonokat tiltjak ha jol tevedek. Mondjuk en amugy is csak halofuggo vagy garantaltan gyarilag fuggetlen telefont vennek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 21. - 21:49
Elkezdtem kacsintgatni a használt iphone 4-esek irányába mert a lassan elõretörõ 4S kezdi a használt négyesek árát az emészthetõ kategória felé lökdösni.
Namármost nagyon gyakran találkozom azzal a kifejezéssel, hogy garantáltan nem lesz letiltva. Ezt mit jelent? A szolgáltató tiltotta a szifonokat? Miért és hogyan? Én ezt átaludtam? Mikor volt ez?
Összességében arra irányul a kérdésem, hogy milyen forrású készüléket keressen az ember ha biztosra akar menni? Magyar szolgáltatófüggõt vagy ezeket a külföldi függõket, amiket ilyen un. gevey simmel árulnak? Nah és mi ez a gevey sim? Sry, de úgy 4-5 éve nem igazán követem a mobilpiacot...
Írta 2011. október 21. - 15:09
Az alap droidban van hálózati mód választás és ott be kell pipálni a Csak 2G használata vagy GSM only módot. De legtöbbet a kijelzõ viszi el...és gondolom mivel még új a telefon ezért maszírozod rendesenna, ez nagy segítség volt, köszi. két hetes a defy. ezt a tasker-t meg megkeresem, mert elég logikusnak tûnnek ezek a beállítások, viszont az alap android rendszerben ilyeneket nem találtam, pedig kerestem. ettõl még persze lehet...
Ha lemerült a készülék akkor érdemes kivenni az aksit, pihentetni 1-2 percet majd újra bekapcsolni a telefont. A rendszer érzékeli hogy milyen töltöttségi szinten mit bír a készülék és ezt egy battery.bin fájlba rögzíti és az aksi töltöttség kijelzése ez alapján a fájl alapján mûködik. Ha ez szar a rendszer hibás töltöttséget fog mutatni.
Ha rendszerfrissítés/ROM csere vagy FF volt a készülékben akkor ez a fájl törlõdik és új készül. Ilyenkor ismét érdemes egy teljes kisütés teljes töltés(kikapcsolva!) ciklust megcsinálni.
A Tasker egy fizetõs alkalmazás, de szerintem nagyon megéri!