Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Tumblrweed Moments

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Árlistában nem is túl drága, ha jól emléxem. ~41 okos180 és ~57 okos90, ugye?
Számomra a fõ vonzerõ az elõlapi kamera!!!

Próbáltad már?

/még mindig nem vettem meg a szifont... közbejött pár nem várt kiadás.../

Kipróbáltam. Egész jóféle. Mérete kellemes, pont használható (csak kicsivel szélesebb mint a G3, és sokkal vékonyabb). Anyagait tekintve is kellemes. Gyorsnak gyors...de kérdés hogy mennyit bír az aksija. Én még mindenesetre várok vele. Várok egy kis szerviztapasztalatra, meg persze egy kis árcsökkenésre. Okos180-ban tényleg nem rossz az ára. És úgy tûnik hogy a samunak sikerült a portfólióban lefedni egy elég sok szegmenst (árban, minõségben egyaránt). Mini, Gio, Ace, Wonder, S, S2, Note, Tab Gyakorlatilag 20-tól 120 ezerig van minden. Aki ebbõl nem tud választani vegyen egy ájfont :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Samsung GALAXY W Review, 3,7 hüvelykes, 480x800 képpontos kijelzõ (bár csak SLCD nem OLED)
1,4 GHz-es processzort,1500-as aksi
Holnap ha megérkezik az elsõ akkor jól kipróbálom...remélem nem okoz csalódást

Árlistában nem is túl drága, ha jól emléxem. ~41 okos180 és ~57 okos90, ugye?
Számomra a fõ vonzerõ az elõlapi kamera!!!

Próbáltad már?

/még mindig nem vettem meg a szifont... közbejött pár nem várt kiadás.../

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Pedig nagyon minimálisan használom: e-mail push van, meg naponta 1-2 weblap. Szóval arra gyanakszom, vmi alkalmazás orvul megette a háttérben a mobilnetet, de dunsztom sincs mi lehetett, mert egyik alkalmazás sem nagyon használ netet meg ettõl függetlenül is azért amikor összegyûlik egy pár task, akkor ki szoktam õket lõni. Ötlet?

3g datacontrol az, ami esetleg kell neked
bár nem alkalmazásokra bontva, de szépen mutatja, hogy mennyit forgalmaztál le aktuálisan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Folyamatos adatforgalmat generál az alma. De a 100 megát inkább az újdonság ereje miatt érted el. Plusz a térkép, stb stb.

PBG: ha esetleg bele szeretnél szaladni abba, hogy pannonosként pl letiltanak néha a rendszerrõl, mert a tört iphone függetlenítve is van, akkor nosza, végy függõt.
Bár mivel garanciát kicsi eséllyel intézel itthon külföldi függetlenre, így akár meg is teheted.. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Van egy kis problémám: az a 100 MB mobilnet, ami eddig minden hónapban mosolyogva elég volt a BlackBerry-vel, pedig viszonylag sokat olvasgattam cikkeket utazás közben netrõl, az most kifulladt 4 nap alatt az iPhone-al...

Pedig nagyon minimálisan használom: e-mail push van, meg naponta 1-2 weblap. Szóval arra gyanakszom, vmi alkalmazás orvul megette a háttérben a mobilnetet, de dunsztom sincs mi lehetett, mert egyik alkalmazás sem nagyon használ netet meg ettõl függetlenül is azért amikor összegyûlik egy pár task, akkor ki szoktam õket lõni. Ötlet?

Tényleg valami progi lehet. Nem értek a szifonhoz, de nincs olyan progi amiben nem állítottad le véletlenül a szinkronizálást? Gondolok itt fécbukra vagy endomondora. A facebook nekem például elég csúnyán szívta az adatforgalmat és az aksit.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

miui milyen a cm-hez képest?

Nkem fagyokgatott (Wiui) és a wifi sem volt kóser.
Nem is tetszett a kinézete sem igazán.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Van egy kis problémám: az a 100 MB mobilnet, ami eddig minden hónapban mosolyogva elég volt a BlackBerry-vel, pedig viszonylag sokat olvasgattam cikkeket utazás közben netrõl, az most kifulladt 4 nap alatt az iPhone-al...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
miui milyen a cm-hez képest?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nekem Cyanogenmod van fent a Defy-on, es azzal is fel lehet porgetni 1000-re.

Nekem is, cm7 latest nightly .
A setvsel-el lehet a feszültséggel is játszani a frekvencián felül.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Mas: ha az USA-ban veszek egy at&t fuggo iPhone-t, akkor fuggetleniteni kell, hogy otthon valamelyik szogaltato SIM-evel mukodjon? (mert olvastam pl. ilyet is, hogy "at&t and t-mobile") Vagy esetleg mas amerikai szolgaltato osszeegyeztetheto egy otthonival?

Ez kb olyan mint a dollár...van Kanadában meg Ausztráliában is de az USA-ban az USA dollárt fogják elfogadni....Más a szolgáltató kódja.
Egyébként az ilyen USA-ból behozott szifonokról már volt szó. És benne van a kalapban az, hogy letiltják a készüléket ha nem annak a szolgáltatónak a kártyájával használod amivel megvetted.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát beleolvastam, és elég durva, ahhoz hogy jól használható legyen a telefon kb. rögtön az elején meg kell hack-kelni...
Na sebaj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Mas: ha az USA-ban veszek egy at&t fuggo iPhone-t, akkor fuggetleniteni kell, hogy otthon valamelyik szogaltato SIM-evel mukodjon? (mert olvastam pl. ilyet is, hogy "at&t and t-mobile") Vagy esetleg mas amerikai szolgaltato osszeegyeztetheto egy otthonival?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Mobilarena Defy topikot érdemes olvasgatni.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, ez nem is hangzik annyira rosszul. Akkor nem várok a Defy+-ra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Okosok szerint a Defy + a sima defy prociját kapta, csak míg az 800 megán pörög, a plus 1000- ren. Vissza van butítva. Milestone Overlock nevû progival fel lehet 1000 -re tekerni. Ehhez root jog kell. Illetve root lehet üzemidõre is megoldás, Titanium Backup-pal, jegeled a nem kellõ progikat, és nem indulnak el, nem pörgetik fölösbe és az akksit sem terhelik. Amiben a kettõ eltér az a kamera. Plusban piros lencsés van, az nagyobb felbontású.
Illetve szerintem a Gingeres menû undormány a Defy plusson.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Arról nincs infó. Viszont azt csiripelték a pesti madarak hogy lesz Defy+, amit a jesszuska már a fa alá tehet.

Ez engem is érdekelne (nekem a V az érdekes ;) ), mert ha nem kell sokat várni rá, akkor inkább azt venném, bár most a sima Defy-t már pofátlanul olcsón megkapnám a céges elõfizetéssel...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Arról nincs infó. Viszont azt csiripelték a pesti madarak hogy lesz Defy+, amit a jesszuska már a fa alá tehet.

melyiknél? té?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Xcover-rõl nincs infód?

Ez a Galaxy W(onder) pedig tényleg nekem lett kitalálva. A mérete alig nagyobb a G3-tól. Gyors, gördülékeny és szép a képe. Sajnos a körülmények miatt nem tudom kipróbálni csak a gyári pogikkal. Az ára elég horror, szal lehet hogy csak a nyuszi fogja nekem tojni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Xcover-rõl nincs infód?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/