Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
málna ;)

kicsit kétes a származása, ami nem szép dolog, de ennél többet nem szánnék soha egy telefonra. ilyen kellett, azt leszámítva, hogy a 90%át soha nem használom, nem zavar, mert ennyiért kb semmit nem kaptam volna. menü is jó, egyzserû.

voti: ehhez (emlegetett 6230) csak nokia adatkábel van? mert az 5 e, annyit nem ér, ugyis csak szorakoznék vele. te, mint boltos biztos tudsz rá valami megoldást :D vagy van ezen kékfog? lenni analfabéta telefon

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Amúgy miért utáltad az m65öt?

vilag eletemben nokia user voltam
azt szoktam meg azokon nottem fel
volt egy ideig egy ericcson t10-em (~2 het)
de azzal sem voltam joban.

a siemens az egy masik tortenet
kellett egy telcsit venni mert a jo oreg 6210 mar szorakozott velem.
igy megtetszett megvettem.
de eleg lassan ment az ismerkedes.
semmit sem talaltam benne.
meg az eladas idejeben is voltak ujdonsagok benne. (~2 honapig birtam)
amikor eladtam jott egy fazon neki ez kell ...
jo.
mutassam meg mi hogy mukodik.
hat vhogy betevedtem a menube
ott megmutattam itt van telefonkonyv ott uzenetek
kamera.
oo nagyon jo ez neki kell.
szamokat toroljem mar ki ne o szorakozzon vele
mondom oke.
nah ekkor probalkoztam vmit csinalni de folyton kereszt kerdeseket tett fel nekem a telefon amire nem tudtam megfelelo valaszt adni.
valszeg kikellett volna jatszanom a telefonos segitseget
de hat nah...
ezutan hagytam a francba kikapcsoltam.
jaj meg mutassam mar meg miylen kepet/videot csinal
bekapcs megmutatom.
majd kerdi szamokat kitoroltem.
mondm nem.
akkor toroljem mar ki.
mondom ok.

igy tortent, hoyg eladtam a telcsim ~100-200 telszammal egyutt

azota haver vett ilyet de ha vele beszelek olyan mintha egy repulogep hajtomuje mellol telefolna, akkora a zaj.

szal en utalom.

tams ha tenyleg ocso akkor vehetsz
de 6310 is jo lehet ha talalsz ujat vagy jo allpotut.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Szerintem nem rossz, de ha semmit nem használsz belõle akkor minek ilyet venni. Vannak egyszerûbbek is olcsóbban. Persze ha "occsón" hozzájutsz...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
amugy mien telefon ez a 6230? érdemes occsón megvenni?
mer' szegény 8310em már sehogy nem bírja tovább, meg randa is, elkopott mindenhol. de mivel már ezen sem használok kb semmit a telefonon és naptáron kívül, mindegy miket tud.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
6230 tulajok!
Megjelent az 5.40-es szoft!
Fel ne tetessétek!
Minden s betûvel kezdõdõ telkönyv bejegyzést elfelejthettek, mert nem lehet elérni.
Nokia: :clap:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

attol reskju, hogy piros?
vagy tud vmi mast is?

"Special rescue features
The design of this fire-red device as well as its ring tones, screensavers and color schemes all add to the rescue-ambience of this phone. "

Tehát vmi olyanról beszél, hogy más csengõhangja, képernyõvédõje és szín sémája van, amivel igazi megmentõs telefon lesz, tökös embereknek.

Amúgy miért utáltad az m65öt?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Palmi honnan mikor mennyiért tudol?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nemtom mennyire tartozik ide
de tegnap haverom kiverte a kezembõl a 6600mat, ami leesett, pattant 2t a földön
és ennyi. meg se karistolódott, szét se esett. aszittem meghal, és nagyon megdöbbentem!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
attol reskju, hogy piros?
vagy tud vmi mast is?

hogy utaltam en ezt az m65-t.
hubazz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
valaki tudja, hogy itthon beszerezhetõ-e az M65-ös RESCUE változata, vagy kénytelen leszek dojcsból rendelni?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
szerintem nincs igazi bringás telcsi, ami jó a mindennapokra is.
talán a nokia 5140, csak az meg kicsi képet csinál, nincs mp3, és 4000 színü a kijelzõje. A lámpa rajta yó dolog.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem pannonos és szeretem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ki akar egy M65 eladni nekem?

pannonost/ólcssóért

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Gondolom ez sem lehet olyan nagy, mint a többi instabillgates rendszer, amiket sohasem tesztelenek le eléggé (védjegy ennél a cégnél) Majd kölcsönkérek egyet, és ha nem lesz igazam akkor, a népsz..blickben fogok bocsánatot kérni jó? ;)
"Ha ismerem ha nem, kínaitól nem veszek hegymászókötelet mert élni akarok"

ez teljesen más szerencsére,mint a pc-s oprendszer ;) mondom,mindenkinek szuverén joga h mit használ,mit vesz :-)
hogy nézne ki ,ha azt mondaná neked vki hogy ugyan már cseréld le a bringádat,nem?:) én megégettem magamat a symbiannal és többen az ismerõsök közül,de az a mi bajunk :-)
ugyan már,milyen bocsánatkérés haggyámá' :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Gondolom ez sem lehet olyan nagy, mint a többi instabillgates rendszer, amiket sohasem tesztelenek le eléggé (védjegy ennél a cégnél) Majd kölcsönkérek egyet, és ha nem lesz igazam akkor, a népsz..blickben fogok bocsánatot kérni jó? ;)
"Ha ismerem ha nem, kínaitól nem veszek hegymászókötelet mert élni akarok"

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Asszem a windozze-ba nem igen nyúlhatsz bele hivatalosan (biztos vagyok benne). Amibõl többet adnak el abból több lesz a hibás is (lásd két évvel ezelõtti maxtor vinyók, amik jók de ebbõl adtak el sokat...) A nokia honlapjáról töltöttem le a legújabb szoftvert!!! hivatalosan!!! a 640x200 meg szerintem eléggé nagy nem csak méretben felbontásban is. Nokia is komolyan veszi a szabványt, de nem csak õ használja, azok pedig nem veszik komolyan.
Zoli: Lehet vele tekerni.
egyébként utálom a telefonokat, és a palmok sem jönnek be (nincs billentyûzet) Bár haver p800-asát majdnem megvettem de nem adta el.

szerintem ez meddõ találgatás addig ,amíg nem tesztelsz egyQVGA-s win cuccot ;) a registry editorral (uaz mint a regedit.exe az asztali gépekben) magába a Windowsba nem nyúlsz bele :)
azzal egyetértek ,hogy amibõl több fogy abból nagyobb a meghibásodási darab is.az sw-t meg nem értem miért nem lehet addig tesztelni a Nokiánál ,amíg nem stabil....
mondom,mindenki azt vesz amit akar ;)csak furcsállottam h így nekem "ugrottál" közben kiderült h a másik oldalt nem is ismered : peace :

-=B.B.B.=-

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Asszem a windozze-ba nem igen nyúlhatsz bele hivatalosan (biztos vagyok benne). Amibõl többet adnak el abból több lesz a hibás is (lásd két évvel ezelõtti maxtor vinyók, amik jók de ebbõl adtak el sokat...) A nokia honlapjáról töltöttem le a legújabb szoftvert!!! hivatalosan!!! a 640x200 meg szerintem eléggé nagy nem csak méretben felbontásban is. Nokia is komolyan veszi a szabványt, de nem csak õ használja, azok pedig nem veszik komolyan.
Zoli: Lehet vele tekerni.
egyébként utálom a telefonokat, és a palmok sem jönnek be (nincs billentyûzet) Bár haver p800-asát majdnem megvettem de nem adta el.

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ez igen! nem tudom ezt mire vélni de tessék:
Asszem miután eltelik pár hónap ingyenes szoftverfrissítéssel ki van javítva a hiba, sõtt ha ilyenkor veszed már nincs baja. A kevés fejlesztésrõl csak annyit, hogy mai napig nyúlja a többi gyártó a technikáját, és pl. a 900-1800-as hálózatot õk fejlesztették ki.
Egy meghalt symbianos noikáról nem tudok, de ha van akkor is csak ujratelepítés, és kész. Az legtöbbnek a memóriája bõvíthetõ, de amelyiknek nem annak nagyon lement már az ára. A legtöbb nagyon stabil Abszolút bõvíthetõ, (nem csak a memória) ennyi hibája mindennek van, és ne merd azt mondani, hogy a windozze-os telefonok gyorsak stabilak és könnyen bõvíthetõek, mert most azonnal szörnyet halok. (és segítek politikusi pájára juttatni, mert ez egyszerûen nem igaz!!!)
Ja és a hosszú ideig tartó készenlét is a nagy részére igaz.
Nem akartam védeni ezt a céget, csak ez egy kicsit ferde és élettelen beszólás volt. Bocsi.
Az alsó kategória mindrgyikbe szar (<-3100/3200)

volt 6600-ám ,van viszonyítási alapod?mutasd meg melyik Nokiát frissíted otthon legálisan ;) nagyobb az SDA kijelzõje mint bármelyik Nokiáé,a kommunikátort leszámítvaa szoftvere még egyszer halt meg,miközben a 66xx sorozatét viszik folxamatosan vissza.hja nekem ne adj' isten meghalna a telefon kapásból a 64 !megás ROMból,tiszta telepítést tudok csinálni.mellé társul 32 mega RAM a memóriakártyán meg 512 MB al gazdálkodhatok.de merem azt mondani hogy gyorsak,stabilak és mivel a windows a szabványt kicsit komolyabban veszi könnyen is bõvithetem progikkal.ha értesz hozzá a regisztrit túrva végletekig magadhoz tudod igazítani a smartphone-okat,mert ez már nem telefon ;) lehet h élettelen,mert száraz tényeket közöltem,de nem ferdítettem el semmit.hangsúlyozom,volt nokia telefonom,nem is egy.Lehet védeni a Nokiát,de úgy, hogy ismered a másik oldalt is ;) ez az én véleményem,nem fontos elfogadni ;)

-=B.B.B.=-

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
téglafonnal nem lehet bicózni :)
6600 is túl nagy néha

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
9210- ben 128Mb kártyámba minden belefér ami kell. Ha nagyon használom akkor is csak hetente 2x kell tölteni (kivéve ha doomozok, vagy filmet nézek ;) )

Ride everywhere.

.