Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Maradjunk annyiban, hogy kikapcsolva is meg lehet talalni amig van benne aksi es az nincs lemerulve.

erre írtam

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
miért is adnák ki? Hazavágnák a honi mobil feketepiacot és az nekik rossz lenne hosz csak több munkájuk lenne. Meg esetleg több elégedett honfi...
Mondjuk ezt a postot,hogy kikapcsolva is érzékelhetõ az ember, én sem értem...,de azt hogy bekapcsolva látnak mint neot a matrix rendszergazdája az biztos;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem 20GB van es nem unom meg. :-P

a mobil szolgaltato is csak akkor nezhet bele a rendszerbe ha mar van rola papir, hogy ize.
addig o is a munkajaval jatszik tudtommal.

de amint ki van utve az imei onnantol szio (elvileg/gyakorlatilag)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hog még a környéken se járt a mobilod:-D
kikapcsolva meg..
biztosan? én úgytudom akkor nem, mivel nem bocsájt ki jeleket magából.
méghozzá semmilyen jelet.
ergó ha akarod hogy megtaláljanak, meg tudnak találni, be tudják lõni a pozíciódat.
de ezt az infót meg nem adják ki senkinek a szolgáltatók...:-\

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

uhh..komoly??

tiszta 1984, ami mar itt megy...

Annyira,azét nem rossz. Van pozitív oldala is: pl elrabolnak és bemérhetõ vagy; vagy nagyapi elcsámborog és megint lehet tudni merre van; kirabolnak egy nõt és tod bizonyítani,hogy még a környéken sem jártál...;)A mobilok ezen tulajdonsága egyszerre jó mint megfélemlítõ eszköz,mert számon lehet tartani az ember napi életét,no meg jó is,hiszen egy csomó jó szolgáltatása van/lehet...Más kérdés,hogy ezen lehetõségeket az állam engedélyezi-e kihasználni,vagy megtartja magának hadászati indokkal. Asszem régen a cb-t sem voltak hajlandóak a taxisoknak engedélyezni,bár lehet,hogy ez csak egy mese...:D
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

nekem tutin fut az SDA minden film,létezik windows smarthoz konvertáló,más kérdés h nem nézek rajta semmit

Nem azt mondtam,hogy nem fut,hanem azt,hgy ekkora képernyõn élvezhetetlen egy film. Bár én egy 17colos monitoron is annak tartom...
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
uhh..komoly??

tiszta 1984, ami mar itt megy...
Van állásom...:bananadan

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Maradjunk annyiban, hogy kikapcsolva is meg lehet talalni amig van benne aksi es az nincs lemerulve.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ha nincs bekapcsolva akkor sajnos nincs mit bemérni....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hmm hát ez nem jó.... Környék gsm boltjaiban leadtam a fülest hátha... Ezekszerinte a bemérés csak annyit jelent, hogy megmondják milyen kártya van benne, de a helyzetét nem tudják meghatározni ugye? Mind1 veszek valami 3310est aztán gyûjtögetek egy újra, sok esélyt nem látok sajnos :/

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

filmet én is próbáltam nézni anno a telómon (e398) de sok értelme nincs. Egész egyszerûen: élvezhetetlen.

nekem tutin fut az SDA minden film,létezik windows smarthoz konvertáló,más kérdés h nem nézek rajta semmit

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Hali
Van 1 nagy gondom... a mai nap délutánján lenyúlták a telómat.... én hibám mondjuk, mert ottfelejtettem 1 telefonfülkébe, igaz max 1 percre, mert 1 percen belül vissza értem de már nem volt ottt... Az a helyzet, hogy utána még 1 óráig kicsöngött de senki nem vette fel, és utána valszeg lemerült, mert elég kevés kraft volt már benne.... Még most is mûködik rajta az átirányítás, bár ez nemtudom mitõl függ... Még az is lehet, h nem ott hagytam el, hanem útközbe, de sehol nemtaláltam, szal szerintem valakinek megtetszett... Rendõrségen aztmondták, h adásvételi szerzõdés, és akkor megy a fax a szolgáltatónak, az meg intézkedik, bár 1 nyomozó ismerõsünk semmi bíztatót nem mondott, általában szarnak az ilyen dolgokra, és jön a nyomozás eredménytelen címû levélke... Ha egy telefon ki van kapcsolva, de akksi és sim is van benne akkor még be lehet mérni? Vagy nemtom mit lehetne még csinálni... Ja egy Nokia 7250i volt, és nagyon a szívemhez nõtt... új telóra meg most knincs keret... Ha van valakinek valami ötlete, szívesen fogadom
Köszi...

Szia!
Sajnos ennek annyi. A rendõrök csak akkor foglalkoznak vele ha nem Te hagytad el, hanem tényleg lopás, rablás vagy autófeltörés, ilyesmi. Ha az akku lemerült nem lehet bemérni, csak ha újra feltöltik és bekapcsolják. Így viszont akkor is, ha nem a Te kártyád van benne. Ha az adásvételit bemutatod, akkor a témobil és a pannon le fogja tiltani a telefonodat, ami azt jelenti, hogy e két szolgáltató kártyájával nem fog feljelentkezni a telefon a hálózatra. Vodával viszont simán tudja használni az "új tulaj".
Ebbõl esetleg akkor lesz telefon, ha az a nyomozó ismerõs lekéri a szolgáltatótól, hogy milyen telszámú kártya van benne és felhívja az illetõt, hogy jó lenne ha behozná a yardra, de ebbe ne reménykedj. Ha belegondolsz az aki az utcán megtalálta a telefonodat nem követett el semmit, pláne ha már kikapcsolt mikor megtalálta és PIN kódot kér.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem masfel gigas volt, de ocsemnek adtam mert rauntam. Majd nemsokara lesz egy rendes 5+Gb memorias. Persze nem itthonrol mert itt viccesen draga, de a nagy vizen tul kanaan van.

512-es MP3 lejátszóm van, azon is megunom a rajta levõ zenemennyíséget, szóval 1 gigásat kellett volna venni... :D:D:D

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem meg kurvaszar. Egy nagy rakas fos a 6230, mint zene cucc. Nekem is az van, szal tudom. Az a vicc, hogy a Siemens SL45 (lehet keresni, van vagy 4 eves telefon, mono kijelzo, stb.) olyan mp3 lejatszoval birt, hogy discman mar ment is a kukaba... A 6230 pedig evekkel kesobb: halk!!!, szarul szol, az EQ vicc, a fules vicc es meg a szamokat se lehet sorba rendezni. Mellesleg kell meg egy ketyere, mert a fulest magaddal kell vinned. Ha meg nem zenelnel, akkor nem kene.

Nekem is 256os kártya van a 6230-asomban, de nem unom meg a rajta levõ zenéket, mert jók vannak rajta. Meg aztán ha már kívülrõl tudom, akkor csere.
És kurvajó telefonról zenét hallgatni. Nem kell még egy szart ketyerét magammal cipelni, ha keresnek telefonon nincs gond, hogy nem hallom meg. Megnézem ki az, felveszem, beszélek, ha vége szól tovább a zene. Legjobb.

Enyim Paripa

Let the people speak

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali
Van 1 nagy gondom... a mai nap délutánján lenyúlták a telómat.... én hibám mondjuk, mert ottfelejtettem 1 telefonfülkébe, igaz max 1 percre, mert 1 percen belül vissza értem de már nem volt ottt... Az a helyzet, hogy utána még 1 óráig kicsöngött de senki nem vette fel, és utána valszeg lemerült, mert elég kevés kraft volt már benne.... Még most is mûködik rajta az átirányítás, bár ez nemtudom mitõl függ... Még az is lehet, h nem ott hagytam el, hanem útközbe, de sehol nemtaláltam, szal szerintem valakinek megtetszett... Rendõrségen aztmondták, h adásvételi szerzõdés, és akkor megy a fax a szolgáltatónak, az meg intézkedik, bár 1 nyomozó ismerõsünk semmi bíztatót nem mondott, általában szarnak az ilyen dolgokra, és jön a nyomozás eredménytelen címû levélke... Ha egy telefon ki van kapcsolva, de akksi és sim is van benne akkor még be lehet mérni? Vagy nemtom mit lehetne még csinálni... Ja egy Nokia 7250i volt, és nagyon a szívemhez nõtt... új telóra meg most knincs keret... Ha van valakinek valami ötlete, szívesen fogadom
Köszi...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem kicsit elfogult vagy... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem is 256os kártya van a 6230-asomban, de nem unom meg a rajta levõ zenéket, mert jók vannak rajta. Meg aztán ha már kívülrõl tudom, akkor csere.
És kurvajó telefonról zenét hallgatni. Nem kell még egy szart ketyerét magammal cipelni, ha keresnek telefonon nincs gond, hogy nem hallom meg. Megnézem ki az, felveszem, beszélek, ha vége szól tovább a zene. Legjobb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
512-es MP3 lejátszóm van, azon is megunom a rajta levõ zenemennyíséget, szóval 1 gigásat kellett volna venni... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
256-os kártya van a 6230-asomban, azon is megunom a rajta levõ zenemennyiséget néha, szóval 512-est kellett volna venni :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Hát ha itt tartunk 70mb zenehallgátásra akor is kevés!
De miért kel a telefonon zenéthallgatni?
Mp3 fájlokat is képes lejátszani pl: szövegek,állathangok azokra kell az mp3 lejátszó.

hat nemtudom..en nemnagyon szeretek allathangokat hallgatni....az mp3lejatszo egyeduli ertelme szvsz, hogy zenet hallgass vele...arra meg keves a 12 mb..nekem gyarilag eg 32es kartyat adtak, de az is vekonyka....
Van állásom...:bananadan