Maradjunk annyiban, hogy kikapcsolva is meg lehet talalni amig van benne aksi es az nincs lemerulve.
erre írtam
Maradjunk annyiban, hogy kikapcsolva is meg lehet talalni amig van benne aksi es az nincs lemerulve.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Annyira,azét nem rossz. Van pozitív oldala is: pl elrabolnak és bemérhetõ vagy; vagy nagyapi elcsámborog és megint lehet tudni merre van; kirabolnak egy nõt és tod bizonyítani,hogy még a környéken sem jártál...;)A mobilok ezen tulajdonsága egyszerre jó mint megfélemlítõ eszköz,mert számon lehet tartani az ember napi életét,no meg jó is,hiszen egy csomó jó szolgáltatása van/lehet...Más kérdés,hogy ezen lehetõségeket az állam engedélyezi-e kihasználni,vagy megtartja magának hadászati indokkal. Asszem régen a cb-t sem voltak hajlandóak a taxisoknak engedélyezni,bár lehet,hogy ez csak egy mese...uhh..komoly??
tiszta 1984, ami mar itt megy...
Nem azt mondtam,hogy nem fut,hanem azt,hgy ekkora képernyõn élvezhetetlen egy film. Bár én egy 17colos monitoron is annak tartom...nekem tutin fut az SDA minden film,létezik windows smarthoz konvertáló,más kérdés h nem nézek rajta semmit
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
nekem tutin fut az SDA minden film,létezik windows smarthoz konvertáló,más kérdés h nem nézek rajta semmitfilmet én is próbáltam nézni anno a telómon (e398) de sok értelme nincs. Egész egyszerûen: élvezhetetlen.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Szia!Hali
Van 1 nagy gondom... a mai nap délutánján lenyúlták a telómat.... én hibám mondjuk, mert ottfelejtettem 1 telefonfülkébe, igaz max 1 percre, mert 1 percen belül vissza értem de már nem volt ottt... Az a helyzet, hogy utána még 1 óráig kicsöngött de senki nem vette fel, és utána valszeg lemerült, mert elég kevés kraft volt már benne.... Még most is mûködik rajta az átirányítás, bár ez nemtudom mitõl függ... Még az is lehet, h nem ott hagytam el, hanem útközbe, de sehol nemtaláltam, szal szerintem valakinek megtetszett... Rendõrségen aztmondták, h adásvételi szerzõdés, és akkor megy a fax a szolgáltatónak, az meg intézkedik, bár 1 nyomozó ismerõsünk semmi bíztatót nem mondott, általában szarnak az ilyen dolgokra, és jön a nyomozás eredménytelen címû levélke... Ha egy telefon ki van kapcsolva, de akksi és sim is van benne akkor még be lehet mérni? Vagy nemtom mit lehetne még csinálni... Ja egy Nokia 7250i volt, és nagyon a szívemhez nõtt... új telóra meg most knincs keret... Ha van valakinek valami ötlete, szívesen fogadom
Köszi...
512-es MP3 lejátszóm van, azon is megunom a rajta levõ zenemennyíséget, szóval 1 gigásat kellett volna venni... :D:D
Let the people speakNekem is 256os kártya van a 6230-asomban, de nem unom meg a rajta levõ zenéket, mert jók vannak rajta. Meg aztán ha már kívülrõl tudom, akkor csere.
És kurvajó telefonról zenét hallgatni. Nem kell még egy szart ketyerét magammal cipelni, ha keresnek telefonon nincs gond, hogy nem hallom meg. Megnézem ki az, felveszem, beszélek, ha vége szól tovább a zene. Legjobb.
Let the people speak[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát ha itt tartunk 70mb zenehallgátásra akor is kevés!
De miért kel a telefonon zenéthallgatni?
Mp3 fájlokat is képes lejátszani pl: szövegek,állathangok azokra kell az mp3 lejátszó.