Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Igen:)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Értem, köszi :)
Tehát ha a 3310esbe esetleg nem szeretné az akksit a telefonálás, akkor érdemes tõlük vásárolni igaz?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
De szép lenne, ha annak csak a 10%-a lenne az enyém. Itt most nem linkelem be a sajátomat, de egy kis vidéki boltocska. Amit Te linkeltél az a legnagyobb hazai mobil nagyker is egyben én is szoktam ott vásárolni. Nagyon jók az akksijaik.
Bikázásról annyit, hogy én már sokat csináltam és egy sem robbant, de hogy nézne az ki ha pont nálad robbanna és nem figyelmeztetnélek.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Ezt a bikázást ajánlották boltban is, csak úgy hogy legombolnak azért érte rendesen :D
http://www.gigatel.h...=65&cikk=006141 nem ez a te boltod?

Egyébként az akku mekkorát szól ha felrobban? Tud okozni komoly sérüléseket? Mert ha nem sikerül bepöccenteni, akkor megpróbálkozok vele...
Mondjuk úgy gondoltam, hogy kint a szabadban, vezeték segítségével, valami fedezékbõl :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Biztos nem az én boltomban láttad, nekem nincs 1650-esem csak gyárim, jó az utángyártott is csak kérdezz rá a garanciára. Legyen rá legalább 6 hónap!
Ha a töltés néhány óra után sem indul meg, akkor az akku túlmerült. Ilyenkor én meg szoktam bikázni. Ez nagyon veszélyes mûvelet, akár fel is robbanhat az akku, ezért senkinek sem ajánlom. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy megpróbálja csak saját felelõsségére tegye! Végy egy 4,5V-os "lapos" elemet a pozitív sarkát az akku pozitívjával a negatív sarkát a negatívjával kösd össze, hagyd így kb. 15 másodpercig és ne tovább!!! Azonnal tedd az akksit a telefonba, de ne próbáld bekapcsolni, hanem rögtön kezdd tölteni. Ha nem indul meg a töltés még próbáld bikázni 2-3-szor. Ha ekkor sem indul meg nyugodtan elhelyezheted egy akkumlátor gyûjtõben. Szemétbe ne dobjad!!! Ha a bikázás közben melegszik vagy púposodik azonnal hagyd abba!!!

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nah megvolt, a töltés azonnal beindult, töltöttem vagy 16 órát, itthon függetlenítettem is (:)) kártya csak holnap kerül bele, majd akkor kiderül. Láttam 1650mAh Lítiumos aksit láttam utángyártottba, asszem pont a ti boltotokban :) Olyat érdemes venni, vagy inkább gyárit?
Mégvalami! Van egy 3210esem is szintén nimh aksival, és az még régebb óta nem volt bekapcsolva majdnem 2 éve :D Lehet még életet lehellni az akksijába? Mert ennél nem akar elindulni a töltés... :/

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Szia!
A 3310-esbe való Nikkeles akksit vagy 3 éve nem forgalmazzák már, tehát az már legalább ennyi idõs. Csodákat ne várj tõle. A Ni-MH akkuknak jót tesz a feltöltés-kisütés, de egy döglött akkuból nem lehet használhatót csinálni így. Ezek úgy mennek tönkre, hogy terhelésre leesik a feszültségük. Ez abban nyilvánul meg, hogy mikor a telefonod adóvégfoka dolgozni kezd (pl. hívást fogadsz vagy kezdeményezel) akkor az akku feszültsége annyira leesik, hogy a telefonod kikapcsol. Ha használni is szeretnéd azt a telefont, akkor vegyél egy új Lítiumos akksit bele, már 2500-3000 Ft környékén kapsz.
mód: Amúgy ha nagyon régen nem volt bekapcsolva, akkor elképzelhetõ, hogy csak hosszabb idõ után fog megindulni a töltés.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Ni-mh

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Az még nimh vagy már lítiumos?

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali!

Mi a teendõ amikor egy teló már hosszu hosszu ideje nem volt bekapcsolva, és gondolom az aksi ennek nemörült. Ismerõsöm aztmondta kb 16 órás töltés legalább elsõre, és akkor nem lesz gond. Elég ennyi? Vagy esetleg még valamit tenni kell e vele-e? :) Egyébként egy 3310es...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Hát az ukránok és az erdélyiek rengeteget "importáltak" tõlünk, de még elõfordul. 3310, 3330, 3410, 3510, 2100 kb. ezek vannak 5 körül. Vidéki gsm üzletekben keresgélj ne plázákban, mert ott még 12-t is van pofájuk ráírni:D. Ha beesik egy hozzám dobok privit. Vásárlásnál vigyázz mert le vannak gyilkolva, sok az ázott darab köztük és az akksijaik is gyengék!

Azért erre a világ végén meg a világvégi helyzet miatt magasak az árak...;)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Ha szerencséd van, akkor nem szakította fel a forrszemeket és vissza lehet forrasztani. Ha nincs szerencséd akkor kuka, mert a panelcsere nem éri meg. A motorola elég gyengén van megforrasztva gyárilag, ezért gyakran megesik az ilyen. Az esetek 98%-ban simán vissza lehet forrasztani. Ha jársz Bp.-en megadom egy szervizes barátom számát, õ biztosan nem fog átverni.

Nagyon szépen köszönöm! Talán majd CM-en találkozunk. Azért egy próbát teszek a westellel,mert hátha... A régi v2288am tök jól bírta,igaz az igazi féltégla volt... Motorlának van okostelója? Tom hogy az apple most szövetkezett a motival,de az is csak az e398 lesz csak új soft-tal és régi külsõvel,csak meglepõ módon fehérben... Ennek meg elég gyengus a procija.:(
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hát az ukránok és az erdélyiek rengeteget "importáltak" tõlünk, de még elõfordul. 3310, 3330, 3410, 3510, 2100 kb. ezek vannak 5 körül. Vidéki gsm üzletekben keresgélj ne plázákban, mert ott még 12-t is van pofájuk ráírni:D. Ha beesik egy hozzám dobok privit. Vásárlásnál vigyázz mert le vannak gyilkolva, sok az ázott darab köztük és az akksijaik is gyengék!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kellene egy független vagy vodás nokia 5 ezerig nekem. 3410 és up. esély rá, hogy lelek? töttõvel. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Véletlenül kiszakadt az e398 tápcsatija egy töltés során... Lejárt a gari. Kb mennyi a nyák csere? Gondolom mást nem igazán lehet vele kezdeni...

Ha szerencséd van, akkor nem szakította fel a forrszemeket és vissza lehet forrasztani. Ha nincs szerencséd akkor kuka, mert a panelcsere nem éri meg. A motorola elég gyengén van megforrasztva gyárilag, ezért gyakran megesik az ilyen. Az esetek 98%-ban simán vissza lehet forrasztani. Ha jársz Bp.-en megadom egy szervizes barátom számát, õ biztosan nem fog átverni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem,csak 82cm-es síkképernyõs plazmát:D
Nemtom,én vonaton inkább õrzöm a bicóm,illetve hesegetem az embereket... Filmnézésre nem sok idõm jut. Irigylem azokat,akiknek ilyenekre marad idejük;)

:D
én még vonaton nem vittem soha a bicót viszont 3 órát ülök míg innen felérek Pestre,100 km,no comment

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Véletlenül kiszakadt az e398 tápcsatija egy töltés során... Lejárt a gari. Kb mennyi a nyák csere? Gondolom mást nem igazán lehet vele kezdeni...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

ha a telcsid ki van kapcsolva, de van benne aksi, akkoris be van kapcsolva, mer pl ébreszteni akkor is tud.
ennekáltala le is lehet hallgatni, minthahogy meg is történt a haverommal, fél nap alatt 3 akksi csík fogyott le a telójáról kikapcsolt állapotban
de pl beázik a vonal, vagy visszhangos akkor nyugodtan mondjátok hogy HÉ SRÁCOK, TEKERJÉTEK LE MER SEMMIT SE HALLOK, és akkor jó lesz :D tapasztalat ;)

Pedig eddig azt hittem,hogy simplán hungary jó telcsi szolgáltatói az oka a fantasztikus vonalnak,de mostmár tom,hogy csak a jó és kedves honfitársaink:D

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

oks,de azért egy vonatútra csak nem viszel egy 70 cm-es tévét ;)
egy QVGA-s cuccon már egész jól lehet nézni filmeket

Nem,csak 82cm-es síkképernyõs plazmát:D
Nemtom,én vonaton inkább õrzöm a bicóm,illetve hesegetem az embereket... Filmnézésre nem sok idõm jut. Irigylem azokat,akiknek ilyenekre marad idejük;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nem kell megmagyarázni, okosabb vagy.
Minket meg lehallgattak, ez van.

Sõt, kolegámnak volt westeles spanja, aki belepofázott mások telefonbeszélgetésébe ha unatkozott..