Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Bocs egy kicsit el voltam havazva. Igen a feszültségmérõ és az ellenállásmérõ funkciójára lenne szükség. Az akku üresjárati feszültségét és a telefon akku-érintkezõjén az ellenállást kellene megmérni, akkor megtudnám mondani, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Ha esetleg tudnál egyet kölcsönkérni akkor az ellenállást úgy kellene megmérni, hogy a mûszert a legnagyobb méréshatárra állítod és a telefon akku érintkezõihez érinted a kábeleit, leolvasod az értéket, majd megfodított polaritással is rámérsz egyet. Ezt a két értéket küld el nekem, meg az akku feszültséget.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Akkor nincs :D

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Multiméter? Attól tartok nincs, az valami feszültség mérõ valami, vagy valami extrabb cucc? :)

csak a feszültségmérésnél extrább ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Multiméter? Attól tartok nincs, az valami feszültség mérõ valami, vagy valami extrabb cucc? :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hát igen hihetetlenül lementek az árak. Így próbáljon az ember szervizt üzemeltetni "inkább eldobom és veszek újat 70Ft-ért" :(

Ranger^41 nincs egy multimétered?

már csak ott tartanánk mint a német T-mobile h a windows smartphone-t is annyiárt adja.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
elnézésedet kérem
mostmár jöhet a dorgálás..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Na épp errõl akartalak meggyõzni priviben is de tele a fiókod nem tudok küldeni, légyszi törölj:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Idõközben rájöttem, hogy ez bûn és inkább nem csinálom... :( /:)/

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
LL! Konzultálj Rangerrel. Õ épp ma mondta, hog a sajátját is megcsinálta.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
www.nokiafree.org

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Érdekes még, hogy a Nokiák közül a 3510 volt a legjobb...

voti: nemtudsz véletlen egy lapot neten, amivel a fent említett típust ki lehetne füg get leníteni?
anno a 3210-hez találtam egy lapot, a lap adott egy kódot és láss csodát "szingli" lett a téléfon :)

de hányodik itthon egy "felesleges" 3510, csakhát pannonos..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Egy kis segítség annak aki telefont szeretne vásárolni:
A Connect Magazin felmérést készített, amelyben a mobilok meghibásodásának gyakoriságát vizsgálták. Leggyengébben a Motorola V sorozata teljesített, az eladott készülékek 40%-a javításra szorult. Ezt követte sorrenben a többi Motorola, majd a Siemensek, a Nokiák, a Sonyericssonok, Sagemek. A legjobbak a Samsungok voltak ezen belül a D500 a maga 3,9%-os meghibásodási arányával. Samsungból csak az E7xx sorozat lóg ki a sorból (az átvezetõ tipushibájával szerintem ami mindben elromlik 1-1,5 éves kora közt és a javítása 25eFt körüli!!!). Érdekes még, hogy a Nokiák közül a 3510 volt a legjobb...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

juteszembe: mibe fáj egy adatkábel ilyen x450 samsunghoz? mert infra az nincs rajta....

http://www.gigatel.h...231&cikk=006152

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
juteszembe: mibe fáj egy adatkábel ilyen x450 samsunghoz? mert infra az nincs rajta....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hát igen hihetetlenül lementek az árak. Így próbáljon az ember szervizt üzemeltetni "inkább eldobom és veszek újat 70Ft-ért" :(

Ranger^41 nincs egy multimétered?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hétezerötszázért vettem egy samsung x450-et. :) nem mintha szükségem lenne rá a 6230 melett, de ennyiért kihagyni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

amugy az antenna része szokatlanul meleg.... le is vettem a töltõrõl, nehogy nekem itt este szétrobbanjon...

Hát az antenna része nekem olyan 6töltésbõl egyszer forró, mire feltölt..
eddig nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet :) pedig van amikor ott töltödik mellettem az ágyban éccaka. (ha még nem mondtam volna szintén 3210)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Jó de ha kiveszem az akksit, akkor is jön a telóból a hang... csak szaggatottan... amugy az antenna része szokatlanul meleg.... le is vettem a töltõrõl, nehogy nekem itt este szétrobbanjon...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
furcsa vibráló hang lehet az akksi miatt is.
a régi akksim zizegett halkan, miután beadta a kulcsot.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Ejj ejj a 3210nél valszeg nem az aksinak van baja.... már 1-2 órája töltõn van most közelebbrél megnéztem, mintha villogna a kijelzõ, de csak nagyon ahlványan, elõször azt hittem hogy csak a szemem káprázik, de nem... télleg nagyon halványan van vmi. megpróbáltam bekapcsolni, de csak villant a kijelzõ, pár csíkban aztán annyi, meg valami furcsa vibráló hangot ad a teló de halkan... nem tudom leírni. ha töltõn van de az akksit kiveszem akkor ugyan ez a hang csak szaggatottan.... Elkéne vinnem vhova, csak félek többe lenne a kjavítás mint amennyit ér a teló....