Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

én e miatt kis nejlon zacsiba szoktam tenni az irataimmal együtt. nagyon hülyén néz ki ha elõveszem de hatásos.

szerted szamit, hoyg hulyen nez ki vagy nem?
amikor mar ugyis hulyenek neznek a klonok mert bringazol
a kovetkezo az oltozek miatt lehet
aztan meg azon fircsalkodnak, hoyg miylen szemuveg van rajtam mert ennek nem sotet a lencseje.

(ugye szamara csak az bringas szemuveg aminek sotet lencseje van)

ha csak kivul paras akkor no para
nekem is szokik lenni.
letorlod es kesz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.024 hozzászólás
Van egy Samsung SGH-X450-es telcsim, aminek "félresikerült" a függetlenítése.
Lehet rajta segíteni, vagy kuka? voti?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
én e miatt kis nejlon zacsiba szoktam tenni az irataimmal együtt. nagyon hülyén néz ki ha elõveszem de hatásos.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Akkor van para ha nem szárad ki. Jön a penész meg mittomén. Fényképezõnél sem ajánlják, de idáig még nem hallottam olyanról hogy emiatt szaródott volna el vkinek.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Az mennyire hagyhat nyugodni, hogy bringázáskor a pulcsim zsebébe tárolom a telefont, aztán amikor hazaérek, bejövök a lakásba és kiveszem onann, akkor kivülrõl párás?
kivülrõl, mer leszedtem az elõ-hátlapot és ott nem volt.
para? nopara?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ha pannonos vagy tmobilos akkor mindig kérek eredeti papírokat, ha nincs meg akkor nem veszem meg. Magáról a telefonról nem deríthetõ ki, kivéve ha van bennfentes a szolgáltatóknál. Sajnos nekem nincs ilyen.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
Voti: a telefonról hogyan tudod kideríteni, hogy elõfizetéses?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valaki nem tud jó áron 6230ast?!
nekem kellene
tudok adni cserébe egy gyári független dobozos,tartozékos,garis 5140est.iránytû,zseblámpa,hõmérõ,polar szoftver meg más érdekes extrák ráfizetek ha kell
szóval kéne a biznisz telefon és az 5140 eladó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Olvastam errõl valahol, valami "azonosító megváltoztatása" meg "illegális szoftvermódosítás" vagy valami ilyesmik és 10 év hûvös a felsõ határ. Nekem meg van két gyerekem, hát inkább nem veszek p és t elõfizusakat. Szeretek nyugodtan aludni.
AGA amúgy a voda a lopottakat sem tiltja;)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A legszebb ebben, hogy mikor ezt a tiltást mondtam egy telefonosszaklap dolgozójának õ nem hitte el. Igaz én a lopott telefonok letiltására mondtam, de u.a. Biztos valahogy meglehet csinálni, mert amit ember megcsinál ember szét is tud szedni mint tudjuk ;>

Ride everywhere.

.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ahhoz a gyári számhoz nem lehet hozzáférni?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Nem szoktam, de ezen az sem segít. Gyári szám alapján (bekapcsoláskor elküldi a telefon) nem engedi a szolgáltató feljelentkezni a hálózatba.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nem montam, hogy jobbak, a buzibáros mióta az lett egyre szarabb :-/
Te nem szoktál a boltban szoftvert frissíteni, vagy már azzal sem lehet õket megjavítani?

Ride everywhere.

.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
No azért a másik kettõ sem piskóta, a voda legalább a telefonokat nem tiltja. Én az üzletben már nem is veszek p vagy t elõfizus telefonokat, gondolnak egyet, hogy nem fizettél be egy számlát és már le is van tiltva a készülék is nem csak a kártya. Ja hogy közben te eladtad és valaki jóhiszemûen megvette, hát így járt és vissza sem kapcsolják még ha befizeti a számláját a tulaj akkor sem. Ezen kívül még egymásnak is átadják a tiltó listát...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nekem már akkor sem tetszett mikor elõször megjelent, a kamu reklámaikkal csak erõsítettek ebben, a tetõ nálam az volt mikor hatalmas kihagyhatatlanul olcsó (még xx napig) éves hûségnyilatkozatos akciójuk vége után pár nappal elõjöttek még olcsóbb percdíjjakkal amiket a már elõfizetõk nem tudtak használni ;) vagy amikor megunták, hogy sokan használják a korlátlan gprs-t és szó nélkül megszüntették. Most már immunis vagyok rá, és inkább kerülöm az ovodát :)

Ride everywhere.

.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=40478
egyre furább a voda.
pl. tegnap a céges telefonokat /5 készülék/ egy szó nélkül kikapcsolták hiába voltak befizetve a számlák. õk egy havi számlát nem találnak.
nem küldenek semmi sms-t vagy valami, hogy hello tartozl és ki fogjuk kapcsolni a telefont.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

szerintem ez meddõ találgatás addig ,amíg nem tesztelsz egyQVGA-s win cuccot ;) a registry editorral (uaz mint a regedit.exe az asztali gépekben) magába a Windowsba nem nyúlsz bele :)
azzal egyetértek ,hogy amibõl több fogy abból nagyobb a meghibásodási darab is.az sw-t meg nem értem miért nem lehet addig tesztelni a Nokiánál ,amíg nem stabil....
mondom,mindenki azt vesz amit akar ;)csak furcsállottam h így nekem "ugrottál" közben kiderült h a másik oldalt nem is ismered : peace :

Csak úgy eszembe jutott a wines pda-ról, (mivel épp egy ilyen van most mellettem) hogy tényleg egész jó, de egy tíz éves rendszerben ne legyenek már hibák (az már végkép csúfos lenne) a symbiant meg a nokia elkúrja, a többieknek meg bejön :chin: felettébb érdekes.

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Kiterjesztése néha bezavar, de lehet hibás a file is.

Ride everywhere.

.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
SE T630 telcsimre letöltöttem egy .mid csnegõhangot, de hiába állítom be, nem szólal meg, lejátszásnál se hallani semmit se. PC-n szól rendesen a .mid. Mit b.sztam el ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Megnézem mit tehetek, valakinek biztosan van az ismerõseim között. Amint meglesz írok! .)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]