Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Savanyugabi vigyázz az akksi vásárlásnál, mert az ilyen régi tellákhoz kis forgalmú helyeken elõfordulhat, hogy évek óta polcon van az akku és már mikor megveszed döglött lesz. Inkább vásárolj olyan helyen ahol rendelésre jön, vagy rendelj Te magad:
http://www.gigatel.h...042&cikk=000166

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
És sokáig az egyetlen volt a hazai piacon, ami tudta a három sávot... Tudom, hogy nem tömegigény, de nekem akkoriban ez létszükséglet volt és csak emiatt köhögtem ki az akkoriban elég húzós árát.

A szökõkutat egyébként nappal és józanul is megvizsgáltam, és úgy is átbiciklizhetõnek ítéltem. Olyan formán esik a fény, hogy húsz centi mélynek mutatja, pedig köldökig ér a rahadék! Én meg nyugodtan beletettem az elsõ kereket az éccaka közepén, sörsátrazás után, azt fordultam is úgy át a kormányon...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
maga is jó firma lehet!
az enyém már annyira öreg, hogybillentyûk full zöldre voltak kopva, így senki nem tudta rendesen használni a környezetemben. Viszont téleg egy "TELEFON" semmi szoftverbuzizás /mer szinte nincs is ;-)/ értelmes, áttekinthetõ személyre szabható grafikus menü, hangjegyzet stb...imádtam. Eduardo binchi+ angol Mountainbike raider matricákkal összebaszva.
Lehet, leviszem szervízbe, s ha van hozzá akksi életet lehelek belé.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
A Timeport bírja! Én egy szökõkútba estem vele részegen, évekkel ezelõtt, Kecskemét fõterén. Kiszárítottam a radiátoron, és mûködött tovább!

Csak képtelen kiírni, hogy kitõl jött SMS-ed... Amcsi piacra készült ugyanis, ahol mindenki emilezik, az SMS-t alig használják.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
A kedvencem -motorola tájmport- beleesett velem együtt 2,5m mély cefrébe. Amit túl is élt, sõõt, még azt is hogy slaggal verettem le róla a cikakakát. otthon szétszed, hajszárító, s lõõn, mûxik. Viszont akksi eddig ment ~3 év... Ezé' kelett most vettem egy 3510-et, 4 rongyé'+ egy Kávé, vacsi új akksival. ugy hogy sztem ne add fel, ALKUDJ!!... ha látsz egy jó 3510i-t.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
használt kellene.
majd meglátom, egy ezeréves ericssont is el kellene passzolni. (nem az enyém)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Új semmi sincs ennyiért, hacsak nem elõfizetéssel.
Használtan 3510i, 2600, 3100, 3120 jöhet szóba 10, 13, 12, 14 ezer környékén.
Nekem per pill csak szép 3510i és szakadt 2600 van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
10 ezerig kellene valmi szines kijelzõs telefon, lehetõleg nokia.
mik vannak ilyen környéken?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Igen csak szerviz, házilag nem lehetséges.
Van 5.50 de hibás, én az 5.35-öt javaslom.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oks de ezt csak szervíz,ugye!?
akor maradok az 5.35nél..
annál nincs frisseb!?(.50)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
De a vicc az, hogy utána kijavították és pl. az 5.35-tel csörög rendesen, viszont az 5.50-nél ismét elrontották. Asszem felemelték 3-ra.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

5.35-re érdemes, 5.50-re nem mert ha memkártyán lévõ csengõhangot választasz ki, nem fog csörögni:D
RH-12=6230 (a 6230 az RH-12 népies neve:))

igen a mosanival sem csörög:)

köszi
2,5 a frissités!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
5.35-re érdemes, 5.50-re nem mert ha memkártyán lévõ csengõhangot választasz ki, nem fog csörögni:D
RH-12=6230 (a 6230 az RH-12 népies neve:))

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
igen ezt tapasztaltam
nekem a sw 04.44 es...
éremes frissíteni?
az rh-12 mit jelent?!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Van egy Samsung SGH-X450-es telcsim, aminek "félresikerült" a függetlenítése.
Lehet rajta segíteni, vagy kuka? voti?

Bocsesz rég fórumoztam, pü ment.

6230nak van valmi gyári széria hibája,aki használ ilyen jószágot,írjon kicsit róla.Mik a tapasztalatok,mire számítsak ezzel kapcsolatban.

Kettõ is van a családban, az egyik az enyém eddig minden rendben volt velük. Van egy-két szoftver verzió amelyik el van cseszve, de az 5.35 stabilan megy. A 6230i billentyûzete egy az egyben passzol bele azt szerintem érdemes kicserélni mert ha az ötállású gombjának a közepét nyomod gyakran elugrik valamelyik irányba.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

új softwareinstall elvileg helyreállítja az eredeti állapotot úgytudom.
onnantól lehet újra próbálkozni;)

Nem mindig, sajnos az túl egyszerû lenne...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
új softwareinstall elvileg helyreállítja az eredeti állapotot úgytudom.
onnantól lehet újra próbálkozni;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Van egy Samsung SGH-X450-es telcsim, aminek "félresikerült" a függetlenítése.
Lehet rajta segíteni, vagy kuka? voti?

Az attól függ, hogy miképpen rontották el a decode-ot...
Semmiképpen sem kuka, egy jó "szakembernek" mutasd meg, mert egy jó program és egy kábel csodákra képes

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts

szerted szamit, hoyg hulyen nez ki vagy nem?
amikor mar ugyis hulyenek neznek a klonok mert bringazol
a kovetkezo az oltozek miatt lehet
aztan meg azon fircsalkodnak, hoyg miylen szemuveg van rajtam mert ennek nem sotet a lencseje.

(ugye szamara csak az bringas szemuveg aminek sotet lencseje van)

ha csak kivul paras akkor no para
nekem is szokik lenni.
letorlod es kesz

ahhoz képest hülyén néz ki hogy a sporttársak pl. szemcsizacsiban hordják a "krumplijukat" a zsebükben vagy a nyakunkban.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
6230nak van valmi gyári széria hibája,aki használ ilyen jószágot,írjon kicsit róla.Mik a tapasztalatok,mire számítsak ezzel kapcsolatban.

ha valkinek kell egy 5140es gyári függ,tartozékok,gari,doboz minden,akor szóljon.