x660samsung x660-ról vmi vélemény van esetleg?
most x450-em van és teljesen bevált, minõségben tudásban is.
köszönöm
a tulajok nem sok jót mondtak róla....
Gyanítom nálunk ez nem fogja az árakat leverni. Németországban is más szolgáltató hálózatán mûködik (E-Plus), akkor nálunk sem fognak új hálózatot építeni. Ha pedig bérlik, akkor olyan bérleti díjat fognak kérni ami mellett nem lehet alacsonyabb percdíjakat kihozni. Ennyi. Ez nem az az ország...kicsit idevág
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=41254
Anyagilag talán megéri. A 6230 jó állapotú használt 40-45 közt van +kártya, a D500 ugyanilyen meg 50-55 közt. A kérdés az, hogy meg tudsz-e barátkozni vele. Nekem nem igazán sikerült. Ma például egy MMS-t szerettem volna megnézni (és fontos is lett volna), de csak azt írta a drága "az elõfizetõ nem érhetõ el". Pedig ott volt az MMS a telefonban, kiírta minden adatát, méretét, stb, de nem lehetett megnézni. Asszem hamarosan megy vissza a kártyám a 6230-ba, még szerencse, hogy nem vette meg senki és még megvan.megéri a nokia 6230-asomat szõrén egy d500-ra cserélni? enyémhez van egy valag kiegészitõ (2 gyári elõlap, 3 gyári gombsor, stereo headset, 256 mega kingston kártya) és gyárilag független, és talán garanciális is.
a d500-ról csak annyit tudok, hogy már nem garis és itthon függetlenitették.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Pontosabban:
6020-ban kamera van, BT nincs,
6021-ben kamera nincs, BT van.
Magyar szolgáltatók egymásra kacsintanak, és jót röhögnek a kartell ellenes törvényen szerintem.
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-