Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

samsung x660-ról vmi vélemény van esetleg?
most x450-em van és teljesen bevált, minõségben tudásban is.

köszönöm

x660

a tulajok nem sok jót mondtak róla....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
samsung x660-ról vmi vélemény van esetleg?
most x450-em van és teljesen bevált, minõségben tudásban is.

köszönöm

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Akinek van gyerkõce és kidobásra szánt Nokia telefonja, most becserélheti (nem a gyereket, hanem a mobilt:)) egy WWF-es plüss pandamacira, a Nokia márkaboltokban. Mi tegnap leadtunk kettõt és nagyon aranyosak a macik. Lényeges, hogy benne legyen az akku és ne legyen illegálisan nyitott a telefon.

Menjetek és tegyétek boldogabbá a gyerkõcöket egy plüssmacival és egészségesebb tisztább környezettel!!!

NOKIA :clap::spoko:

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

kicsit idevág
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=41254

Gyanítom nálunk ez nem fogja az árakat leverni. Németországban is más szolgáltató hálózatán mûködik (E-Plus), akkor nálunk sem fognak új hálózatot építeni. Ha pedig bérlik, akkor olyan bérleti díjat fognak kérni ami mellett nem lehet alacsonyabb percdíjakat kihozni. Ennyi. Ez nem az az ország...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
kicsit idevág
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=41254
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

megéri a nokia 6230-asomat szõrén egy d500-ra cserélni? enyémhez van egy valag kiegészitõ (2 gyári elõlap, 3 gyári gombsor, stereo headset, 256 mega kingston kártya) és gyárilag független, és talán garanciális is.
a d500-ról csak annyit tudok, hogy már nem garis és itthon függetlenitették.

Anyagilag talán megéri. A 6230 jó állapotú használt 40-45 közt van +kártya, a D500 ugyanilyen meg 50-55 közt. A kérdés az, hogy meg tudsz-e barátkozni vele. Nekem nem igazán sikerült. Ma például egy MMS-t szerettem volna megnézni (és fontos is lett volna), de csak azt írta a drága "az elõfizetõ nem érhetõ el". Pedig ott volt az MMS a telefonban, kiírta minden adatát, méretét, stb, de nem lehetett megnézni. Asszem hamarosan megy vissza a kártyám a 6230-ba, még szerencse, hogy nem vette meg senki és még megvan.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
én a vonaton vagyok így,nem fogom elõvenni a telefont többet.nagyon szemrevételezték.lehet h veszek egy viperát

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem a kocsma tehet róla:(
hanem a sok fasz alkoholista tolvaj senkiházi szar, akik ott töltik az életüket.

undorító minden ilyen egyed.

jaham:-\

én is erre alapoztam hajnali 3kor sto-val de még akkoris szólt a pultos:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
igen, nálam a pénztárcában van a jogsitól kezdve a személyin át az adókártyáig minden
meg akkor volt benne 400 ft:D
zalán volt
a zöldikében nem raknám ki mert az egy olyan hely, de ide már 4 éve járunk biliárdozni/csocsózni és eddig semmi
eztán nem megyek oda az is tuti

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
zalán?
izé, az elsõ megállónál levõ kocsmában még a pultos is odajött hozzánk stokival h ne tegyük ki(tod az éjjelnappali kocsma:D)

ilyen ez:(:(

örülj neki h a pénztárcádat nem vitték(ha benne voltak az iratok)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kiraktam az asztalra a telefonom a pénztárcám, és a _SZOMSZÉD_ asztalnál csocsóztunk
tudod, sok a köcsög, kevés a biztonság...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
egyébként hogyan? tömegközlekedés, kivették a zsebedbõl? vagy csak elvették?
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én a nokiámat nem cserélném le egy ilyen ulibuli akármire
ellopták :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
a D500 50-55e körül van a neten használtan garanciával,natursemmialap felszereltséggel
6230 32MB os kártyával 49 új,független

szerintem korrekt lehet,bár a garancia hiánya nem a legjobb

-=B.B.B.=-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
megéri a nokia 6230-asomat szõrén egy d500-ra cserélni? enyémhez van egy valag kiegészitõ (2 gyári elõlap, 3 gyári gombsor, stereo headset, 256 mega kingston kártya) és gyárilag független, és talán garanciális is.
a d500-ról csak annyit tudok, hogy már nem garis és itthon függetlenitették.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Pontosabban:
6020-ban kamera van, BT nincs,
6021-ben kamera nincs, BT van.

Magyar szolgáltatók egymásra kacsintanak, és jót röhögnek a kartell ellenes törvényen szerintem.

akkor már ha választani lehetne 6021(bár Nokiát többet se) ,ezek a kamerák eléggi parasztfakításra jók,no meg amire kitalálták eredetileg,az MMS-hez képet készíteni.nekem a BT fontosabb ,mint egy gagyi vga kamera.

a magyar szolgáltatóknak már az sem tetszik ha jogos problémákkal,észrevételekkel hívja õket az ember :S

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Pontosabban:
6020-ban kamera van, BT nincs,
6021-ben kamera nincs, BT van.

Magyar szolgáltatók egymásra kacsintanak, és jót röhögnek a kartell ellenes törvényen szerintem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
6020/6021 csak a kékfogban különböznek,nagyon alaptelefonok kis kijelzõvel.
második készüléknek egy Motorola MPX200-ast vennék :)

a magyar szolgáltatók kacsingathatnának a külföldi kínálatok felé....

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
A 6021 nem kicsi, nem könnyû, nem szétnyitható, és nem kapni praktikummal:).
A viccet félretéve, a Samsungok tényleg nagyon jók manapság. Az X660-ról még nem sok véleményt fogsz hallani, mert nagyon új. Ha Nokiáid voltak, akkor nézz meg egy Samsungot elõbb, hogy tetszik-e. Nekem is csak Nokiáim voltak, de most van egy D500-am, hát van egy két idegtépõ dolog benne.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Beújítanék mobil terén, de hirtelen nem is tudom milyet. A lényeg, hogy lehetõleg kicsi, könnyû és szétnyitható legyen. Legyen külsõ kijelzõje, kamera/fotó funkció nem feltétel és praktikum kártyás csomaggal vásárolható 30 eFt alatt/körül. Pl. Samsung X660? Az utolsó 3 telcsim Nokia volt, de a Samsungokról nem írnak rosszakat. Esetleg nokia 6021? Várom véleményeteket! Elõre is köszönöm!