Nem csak az átvezetõ? Mert az elõbb utóbb minden szétnyitós/szétcsúszós telefonban tönkremegy.Barátom D500-asában most szállt el a kijelzõ.
PTamás: szoftfrissítés.
Nokia 6230i ?
vagy 6230i de az megint nem olcsó
Nem csak az átvezetõ? Mert az elõbb utóbb minden szétnyitós/szétcsúszós telefonban tönkremegy.Barátom D500-asában most szállt el a kijelzõ.
Nokia 6230i ?
D600 kevésbé megbízható mint a D500
6230i kevésbé megbízható mint a 6230
Hogy tovább nehezítsem a választást:ubytek:
A Mocik a megbízhatósági statisztikák legalján vannak (100ból negyven körüli meghibásodik), a D500 viszont vezeti a listát (100ból 3db romlik el) és megfelel az igényeidnek. Bár a nem túl drága nem tudom mi neked...
D600 kevésbé megbízható mint a D500a d500 csak 90 mega fix memóval rendelkezik.
d600 ár az nem olcsó
vagy nokia 6230 de az meg nem 1.3 mp
3210 behalt?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Mocik a megbízhatósági statisztikák legalján vannak (100ból negyven körüli meghibásodik), a D500 viszont vezeti a listát (100ból 3db romlik el) és megfelel az igényeidnek. Bár a nem túl drága nem tudom mi neked...Vmi telefont lökjetek már, ami
megbízható
nem túl drága
1,3 MP kamerája van
mp3 lejáccó
infra
bluetooth
Motorola V3 ?:chin:
A végfok vagy dolgozik, vagy nem, vagy esetleg zárlatos, de hogy c.s. nem lesz tõle az tuti! Viszont ha nokia is látta már akkor sajnos a 10% nyert.köszi,de ithon akárhová vittem vele csak hümmügtek....
nokiások egy sw frissitést csináltak,aztán megint ez van..
meg magyaráztak valami végfok hibát is..
3210 behalt?most is kényszerû csere volt csak.
mert telefonálni smst írni ezzel is lehet, és kb minden másra szívesebben költök:D
kicsit megvágtam ,bocs érteen meg azzal ertek egyet hogy a zene es kamera celszerszam nincs mindig a zsebedben, de a telefon szinte mindigakkor minek legyen nalad 3 dolog, mikor egyben benne van az osszes?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!