Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Na akkor ha hoznak mégis Qteket szólok.

6310i tényleg egy jó telcsi csak nagyon kell vigyázni rá. Nem szereti a nedvességet, a legkisebb leejtés tönkreteheti, zsebben hordástól elreccsenhet, a bekapcs gombja érzékeny, az akksija hamar kilötyögõsödik, a hátulján az antennacsati gumidugója ha elvész telemegy mindennel...
Persze ettõl még bitang jók csak azért írom mert ma már nincs olyan eladó 6310i ami ne lenne hibás. Az évek során leamortizálódtak. Nekem van ismerõsöm aki újonan vette és végig diplomata tatyóban tartotta, na azt megvenném szivesen, de az meg nem eladó.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
ugyanmár, telefonnal mp3 lejátszani meg fotózni... mindkettõre kitaláltak külön kütyüt. a zene még oké, de a fotó?!

sztem az elmúlt évek abszolute gyõztese a 6310i:afro:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nem szurkálódásból írtam ;) csak eddig kicsit bõvebben írtál,na... ha lesz vki olyan balf@sz ,aki olcsón eladna ilyet azt én szintén olcsón megvenném persze :D már kezd érdekelni a stylus :) ha Trémobilos lennék vettem volna ilyet

drGumby,egy jbenchmark tesztet csinálnál a kedvemért?kíváncsi lennék mit bír a symbian 9.1

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

köszi a kimerítõ választ

Akkor bõvebben: :D

Qtek 9100, olyannyira nem járt felém, hogy meg is kellett kérnem gugli bácsit mondja meg nekem mi is ez. Miután megláttam mi is ez pontosan heves fohászba kezdtem, hogy ilyen ne is járjon felém mert:

a. ha eladásra hoznák nem venném át, mert helyben eladhatatlan,
b. ha javításra hoznák kénytelen lennék beismerni, hogy nem értek hozzá,
c. nincs hozzá tartozékom,
d. nincs hozzá alkatrészem,
e. ha a kedves ügyfél elõre nem közölné, nem ismerném fel milyen tipus ez,
stb.

Itt Fóton a 30 alatti egyszerûbb modellek és tartozékai mennek, illetve ezeket hozzák javítani is. PDA-sok inkább beszaladnak Pestre, ahol nagyobb a forgalom/kínálat ezekbõl.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Nahh jó... EZAZZZZZZZ GYERÜNK MOST KÖVEZZETEK MEG!!!!!!!!! :lol1:
Bocsi, még nemvolt szükségem rá, és bamba voltam:( :whacky:
bocsi.

drGumby

drGumby

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
ilyen esetekben szokták felhívni a figyelmet az "ezt módosítom" címû opcióra a veteránok
persze én nem, mert még új vagyok ;)
"My brain hurts!"

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

ez így enyhén szólva erõs csúsztatás, az említett cikk összegzéseként azt írják: "...nagyon jó készülék..."

Nekem az a telefon is teljesen bejött, és normális kezelés melett a gombsornak sem lenne baja, és elolvastam még délelõtt a cikket, ami után még teljesen jónak találtam a telefont. Az 5140irõl letettem, és csak ezen nokia és a 750i járt már az eszemben. (mer sokkal jobb, kiv. nem ütésálló) de ezt már kifejtettem...
Miután végignéztem a "T"-s árlistát egyértelmûen kiderült hogy K750i-t veszek, mivel nemtaláltam a telefont sem az árlistában sem seholsem, így valószínû hogy nem is tudnám megvenni ott.

Az 5140irõl letettem, és csak ezen nokia és a 750i járt már az eszemben. (mer sokkal jobb, kiv. nem ütésálló) de ezt már kifejtettem...

Bocsi ez nemvolt egyértelmû. :) Tehát a 750i jobb mint az 5140i. erre akartam célozni, csak kicsit zavarosra sikerült a mondatom. amúgy meg a cikkben szereplõ 5500 nagyon tetszik, azon 1-2 negatív tesztelési tapasztalatok ellenére is, mivel szerintem egy rendkívül jó telefon, csak ugyebár szerintem számomra most nem beszerezhetõ. :(
thx :cool:

drGumby

drGumby

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Kedves egészségedre! :)
"My brain hurts!"

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
JAhh és mégegyszer mindenkinek köszönöm, akik hosszas vívódásomat végigolvaasták, :angel: és segítettek a telefonos kérdésem megoldásában.
Mostanra már 100% hogy Sonyericson K750i-t veszek, és a régi telefonomat pedig meghagyom bicózni. :)
thx all! :cool:

drGumby

drGumby

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

...csak ne sírjon hogy szar ha olvasott róla elõtte.
amúgy itt is írják: http://www.pdamania.hu/content/7160/

ez így enyhén szólva erõs csúsztatás, az említett cikk összegzéseként azt írják: "...nagyon jó készülék..." stb; azért mert van néhány lúzer júzer még nem kell fikázni.
hónapok óta nyúzok egy ilyet, és kifogástalan állapotban van (M35i volt elõtte) úgyhogy én még mindig ajánlom,
de mivel Willmaker megtalálta nagy Õ-t a nagy T-nél szerintem zárjuk a témát.
"My brain hurts!"

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Köszi szépen ,remélem majd nyáron elkészül persze mindennek a pénz a gátja. :(
Kellene rá vagy 80e Ft(krómozás, homokfúzás) A Többit megcsináljuk, mert a sógorom restaurátor, és motorszerelõ:)
>TELEFON< (így már nem 100% off) :lol1:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
köszi a kimerítõ választ

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti, Qtek 9100 (HTC Wizard) járt már Nálad?

Nem

Willmaker szép lesz az majd :)!

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Jahh,.. teljesen igazad van. Ha mûködik, akkor mértne lenne jó!?!?? :D
Én is szeretem a régi cuccokat, de egy új telefon nemártana, mert nincs mp3 lejátszóm, és lagalább azt is letudnám+a fényképezõt is. Ezzel már ellehetne bohóckodni. :)
Jahh és ilyen lessz a mocim, ha elkészül:
http://www.freeweb.h...tlf_deluxe.html
most még sajna pénz hiányában restaurálásra vár, és kicsit nem ilyen még:P

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Voti, Qtek 9100 (HTC Wizard) járt már Nálad?

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Na jó, az igazsághoz azért hozzátartozik az is, hogy ezt bringázáshoz használom. Van mellette egy 6230 (nem injektoros), mert az 5110 nem fér a zsebembe :(. Igaz az is több mint 2 éve megvan már. Mondjuk van, hogy napokig elfelejtem átrakni a 6230ba a kártyámat. Én nagyon szeretem az ilyen cuccokat. Off: pl kedvenc autóm: http://www.hasznalta...creenwidth=1024 csak kár, hogy már a mûanyag kormányos "új" változat...

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hali!
Még1x nagyon köszi a segítséget!

Az 5500nagyon tetszik, de a tmobil árlistáján nem láttam:(
Pedig nekem ott kell készüléket vennem.
Úgyhogy szerintem marad a K750i, és a mostani T630asomat pedig meghagyom bicózni, már eddig is bizonyított...:D
Már egy párxor kicsúszott a zsebbõl, és már oda is lett csapja, de tökéletesen mûködik.lassan 3éves, de térerõ max, töltés kifogástalan...

Úgyhogy leteszek az ütésálló telefonról.
A K750i tényleg nagyon tetszik.
Emelett a K800i az nagyon állat haveromank olyan van. Hallottam róla rosszakat is, ebbõl nemtudom mennyi igaz, de teljesen mindegy, mert olyat sajnos úgysem veszek, hiszen nem teljesen egy árkategótiában van a K750-el:)
Amúgy azon eléggé sérülékenynek tûnik az a tologatható rész. :S (szerintem)

Thx all!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
annyi jó és forradalmi telefon mostanában az én meglátásom szerint nem jelent meg,mint pl vagy 4-5 éve pl 3650 (inkább forradalmi kategória :D ) meg egyebek :) én sem használnék havonta másikat :)

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ötvenegytíz :)

http://www.sota1.ru/...kia_5110-1.jpeg

dejó kis olckúúúl :)

az ember azt gondolná, telefonboltosként hetente-havonta cseréled a mobilod, aztánmeg.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Amúgy tényleg az 5110-rõl beszéltek, vagy az 5100-ról?

Ötvenegytíz :)

http://www.sota1.ru/...kia_5110-1.jpeg