Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ha zene mp3 lejátszó,
film ---- ott a tévé:D

telefonálni=telefon.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
vazz :D pont ilyenünk van. adnak hozzá mindenféle fejet. egy marokban elfér, és ha nem kötöd rá a mobilra akkor ledlámpaként funkcionál. amúgy 2-3 percig kell tekerni és utána még 5-6 percig megy a mobil. jó dolog csak már régi és a fejek már nem használhatóak. szinte csak a nokia töltõje ugyanaz..

ha az ember túl sokat-gyorsan tekeri akkor felmelegedik és tönkremegy. legalábbis ezt írja a kis papír.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

strandra, sivatagba, börtönbe...

hehe
:D
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mennyi ideig kell ezt tekerni egy jó töltésér?:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

oszt jól lemerül, aztán se zene, se fénygép, demégcsak telefonálni se tudsz :)

Kurblis akkutöltõt neki, oszt tekerjen :D

Itten van e:
http://www.gigatel.h...001933&print=no
:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hát elõbbutóbb minden lemerül..ha meg lemerül akkor feltöltöm. jéééé Feltöltött kép :D
meg ha látom hogy merülõ félben van akkor nem kezdek el gyorsan zenét hallgatni. de tény hogy gyorsan merülhet ha folyamatosan buzerálom.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem fogok mindenhova magammal vinni +1 fényképezõ gépet.. telefon+mp3lejátsz+kamera egyben a leggyakrabban használt dolgok.

oszt jól lemerül, aztán se zene, se fénygép, demégcsak telefonálni se tudsz :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na k750i -el csinált képek

http://www.pbase.com/bleeyw/k750i

szerintem nagyon jók.. elõzõ postom törölhetõ

sõt!:

http://www.gsmarena....0-review-34.php

és a videója: http://www.se-commun...ples/enten1.3gp

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tájfotózásra végülis talán elmegy egy ilyen telefon, de közel nem hoz vissza sok mindent az átélt dolgokból.

inkább magammal viszek zsebben egy kompakt gépet, ezerszer szebb képeket csinál.

de a semminél tényleg több, ha amugy nem lenne az embernél semmilyen ilyen eszköz.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem fogok mindenhova magammal vinni +1 fényképezõ gépet.. telefon+mp3lejátsz+kamera egyben a leggyakrabban használt dolgok. 30ezerért meg örülök ha veszek valami fényképezõgépeg nem hogy még telefont és mp3-at mellé...

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Szerintem jó választás a SonyEricsson K 750i. Nekem is az van. Azzal mentem ki Amsterdamba is tekerni ;) és azzal fotóztam végig! Egész jók lettek a képek, szóval nem kellett magammal vinnem még egy fényképezõgépet is...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én tudok :) T mobile SDA a neve
meg a Sie S65 is van/volt kameramentes

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

az enyémben 1.3 mpx es van.fél év alatt kb 20 expo ha volt.mert minek az...

ezzel egyetértek...szerintem jobb egy kameramentes (van még ilyen?:S) vagy egy vga kamerás telefon és egy olcsó digit. kompakt, ha fényképezni akarsz...és árban sem sokkal drágább.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
az enyémben 1.3 mpx es van.fél év alatt kb 20 expo ha volt.mert minek az...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
néztem ezeket is, de az egyiknek szar a kamerája (vga) a másik meg drága :P. arra jutottam hogy Sonyericcson K750i-lesz. mert van benne mp3 és 2mp-s kamera. haver 30-ért tud nekem szerezni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rmx: nemtom nálad mi az olcsó ár, de én két telefont ajánlo:

haverom most vett nokia 6233-at (>link<), 3G-s (igaz nem tud videofont, de kell a francnak), 2 mp-s kamera van benne, tud mp3at meg eAAC-t is lejátszani, jó minõségû sztereó hangszóró van benne, gyönyörû és egészen nagy kijelzõje van (szvsz), a gombjai is elég jó minõségûek és kézre állnak (olyasmik, mint a nokia 6230i-n, csak az a nagy középsõ gomb másmilyen), a menüje átgondolt és tökjó 3D-s játékok vannak benne:D... microsd memóriakártyát fogad, gyárilag is adnak hozzá valamekkorát, de 6-7 ezerét már lehet kapni 1 gigásakat is. rég láttam ilyen jó nokia telefont, (a 6230i volt utoljára ilyen, ami ennyire tetszett, meg a saját 5140i-m). ha most vennék új mobilt, akkor ilyet vennék...én ezt ajánlom.

esetleg ha a zene a fontos, akkor van még a nokia 5300-as is (>link<), oldalra kirakott lejátszógombokkal, igaz, ez csak 1.2 mp ...ilyet meg egyik lányismerõsöm vett pirosban, szintén microsd, ha jól tudom, és sima 3.5mm jack fülhallgatókat is fogad (legalábbis az biztos, hogy 3.5 mmes, csak amit én láttam -a gyárit- azon volt még egy rovátka, mert headsetes fülhallgatón hallgatta..tehát szerintem a sima 3.5ös is müködik vele). ez is szimpinek tûnt...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hali

Mobil vásárláson töröm a fejem.. a fõ szempontok:
Irda+bluetooth
2mp-s kamera
Mp3.
Olcsó ár.

mit ajánlotok? (siemens-ek kizárva)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Na akkor ha hoznak mégis Qteket szólok.

6310i tényleg egy jó telcsi csak nagyon kell vigyázni rá. Nem szereti a nedvességet, a legkisebb leejtés tönkreteheti, zsebben hordástól elreccsenhet, a bekapcs gombja érzékeny, az akksija hamar kilötyögõsödik, a hátulján az antennacsati gumidugója ha elvész telemegy mindennel...
Persze ettõl még bitang jók csak azért írom mert ma már nincs olyan eladó 6310i ami ne lenne hibás. Az évek során leamortizálódtak. Nekem van ismerõsöm aki újonan vette és végig diplomata tatyóban tartotta, na azt megvenném szivesen, de az meg nem eladó.

-nedvességet ált. nem szeretik az elektromos kütyük
-az enyém a régi nokiákhoz méltó módon tûri a leejtéseket (bár ebben a 3210 valszeg magasan a legjobb)
-a bekapcs gombja valóban érzékeny
-minden hasonló akkus rendszerû Nokiának kikotyogósodik az akkuja, viszont egy új akku=14 nap
-szépen fel lehet újítani és akkor szerintem mindent tud, amit egy telefonnak tudnia kell. Ja, és vigyázni kell rá - ugyanúgy, mint minden használati tárgyra. Azt minden minõségi cucc meghálálja.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Mihez képest? :D

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Háth,.. nekem a fotó+mp3 egyelõre kényszer megoldás. :)
Tényleg szeretnék egy iylen telefont. A K750i amúgy egészen tûrhetõ képet csinál nem? :confused: