Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2007. augusztus 14. - 09:31
Írta 2007. augusztus 14. - 02:11
Miért akarod lecserélni a 6233-at?Nemrég vetted.Az a hátlap dolog pedig egész jó rajta
(a többi privát, ha mondani akarsz vmit )
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. augusztus 13. - 16:29
És tanusithatom hogy az SE-k valóban megbízhatóak,mert nekem még azóta semmi bajom nem volt vele.
Az aksi is jól bírja az igénybe vételt,meg a zene lejátszó is király benne hiszen valahol mégis csak SONY.A fotózásró nem is beszélve.
Szerintem megálja a helyét bármelyik digi fényképezõ mellet.Az egy dolog hogy az ujságok néha lehúzzák a fotózásban,de valamivel lehet jól is és bénán is fotózni szerintem!
Fõleg akkor ha egy másik márkát akarunk jobban fényezni!
A videó már nem annyira jó,de mégiscsak 1 telefon és nem egy prof kamera.
Valamelyik mobilos újságban olvastam hogy a Sony piacra fog dobni egy olyan telcsit ami visszont a videóra lessz kihegyezve hogy mikor az még kérdéses.
Szerintem alapvetõen jók az SE-k én erre esküszöm.:ok: :ok:
De ezis csak 1 vélemény...!
Írta 2007. augusztus 13. - 15:09
de mukodesre tok jo. amit ne vegyetek az az 5500. kalap sz@r
se-k telleg jok, tan meg jobbak is mint a nokiak, de nekem a kovcsi E65 lesz talan
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 13. - 14:08
homemadese k750i-t budapesten hova vigyek w800-as szoftver cserére?
http://www.seria.hu/...0/K750-W800.htm vagy a pappfer.hu - n kérdezz rá
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. augusztus 13. - 13:37
Írta 2007. augusztus 03. - 18:33
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 30. - 23:56
belerakod mobil levego kitol bezar
utana akar uszhat is.
igy vittem vitorlazni is
majd kikotesnel veletlenul megusztattam.
csak 2,5-szer kell porgetni
akkor nem lesz gond
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. július 30. - 23:21
nem tudom, milyen jellegû nyeregtáskád van, de ha csak ilyen vékonyabb szövete van, akkor azon keresztül simán beszáll a por - tapasztalat, nekem is volt olyan jelenség, hogy kinyitottam egy hosszabb száraz túra után, és állt a porban minden. most egy ilyen egészen tömör anyagú meg "duplafalú" nyeregtáskám van vékony mûanyag betéttel (nem nehezebb, mint a másik táska, belefér 1belsõ vagy foltozókészlet+marokszerszám + láncbontóó pantetszem meg 1 leszedõ meg a mobil), "rejtett" zipzárral - a zipzáron keresztül simán bejut a por, ezért fontos az, hogy még azon is legyen kivülrõl 1-2 réteg anyag.
mondjuk nekem nokia 5140i-m van, meg vettem hozzá direktbe egy tereptokot (gyakorlatilag teljesen légmentesen záródik), így minimális mennyiségû or/sár jut a mobilba. ami meg bejut, azt meg egyszerûen kifújom, köszönhetõen a levehetõ "tok"-nak.
Írta 2007. július 30. - 22:32
Írta 2007. július 30. - 22:29
Írta 2007. július 30. - 22:24
rejtély vazze, rejtély.. a pörgetés meg pótcselekvés..ó hát minek pörgeted....
de a nyeregtatyó hogy telt meg így porral?
Írta 2007. július 30. - 22:22
Írta 2007. július 30. - 22:17
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. július 24. - 10:01
roming nyilvan mukodik
de hat ki a ver akarja fizetni a romingos percdijjakat meg ki a picsa fog felhivni.
mit akarsz feltolteni?
mindennel perelik az applet
A prohardver tesztnél is az volt a gebasz, hogy roaming nem volt aktiválva. Ha nem fizeti a percdíjakat nem tudja használni még min. 1 évig.
A feltöltést arra értettem, hogy nem biztos itthon minden újságárusnál talál majd "AT and T" feltöltõkártyát...max. vmi számlás módon lehet elintézni...
de nem értek igazán a dologhoz, szal inkább befogom a gambám.
Írta 2007. július 24. - 01:59
de hat ki a ver akarja fizetni a romingos percdijjakat meg ki a picsa fog felhivni.
mit akarsz feltolteni?
mindennel perelik az applet
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. július 23. - 22:49
Támogatott memkártyát. MMC-t. 1 gigáig, próbálva.
Amugy az iPhone-hoz nem kellenek érvek, volt szerencsém pesten kipróbálni 1-et, azt is USA bol hozták, kb 2 percig volt a kezemben, de.... szerelem elsõ látásra.
Nem bántó, nem vok ovis, nem sértõdök meg. Érintõképernyõ.. bármelyik telefonban ha bexarik bármelyik kijelzõ, nagyon sok cserélni. Karc? Elõttem huzogatták rajta a kulcsot. Jééé ez karcálló.. mint az ovisok, én meg csak mosolyogtam, ha nem jön be, eladom a geccbe, akkori is jól járok, itthonra nem annyiért fog mejönni amennyiért én hozatom..
thx
Viszont kíváncsi leszek a véleményedre. Ha megvan dobj már ide plz egy rövid összefoglalót milyennek látod...
Ja, és asszem ha roaming-os "AT and T" kártyával rendeled mûködnie kéne.
Bár a percdíjakról nem tudok nyilatkozni ezesetben...nomeg gondolom feltölteni sem piskóta lenne.
Amúgy natúr IPod-al is voltak zûrok régebben...aksik miatt perelték õket...de itt már az offtopicok vizére eveztünk...hagyjuk is!
Írta 2007. július 23. - 22:40
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. július 23. - 20:58
nem hallottam gebaszt
gyorsasagra majd megproba.
vkinek kiveszem kezebol.
en csak a nagy sony-tol szeretem tavol tartani magam.
elvi alapon ami mondjuk nem helyesch
NE ÍGY! NE ÍGY!