Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2008. August 31. - 19:31
a valóság az hogy szar a mikrofonja
bár ugye, mivel magamat hallom, a másikat hallom, így nem érint
Kiváncsi vagyok mi a következõ, a Samsung F480-at nézegettem, de nem tudtam kideríteni, milyen "oprendszer' van rajta...
Posted 2008. August 31. - 19:29
pofátlanul alacsony áron?
a 990 ft-os t-mobilos árnál nehezebben veszed olcsóbban...
Az a jó, hogy státusznak érzik rengetegen - miközben szarért hugyért utánaddobják, miután lesz végre készlet belõle... a havidíj meg egy dolog....
Aztán mondd már meg, hogy kell-e jobb cucc annál amid van?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. August 31. - 19:27
Az a jó, hogy státusznak érzik rengetegen - .
fura is lenne, ha ez nem így lenne, elvégre ez is Apple-termék...
Posted 2008. August 31. - 19:06
a 990 ft-os t-mobilos árnál nehezebben veszed olcsóbban...
Az a jó, hogy státusznak érzik rengetegen - miközben szarért hugyért utánaddobják, miután lesz végre készlet belõle... a havidíj meg egy dolog....
Posted 2008. August 31. - 17:55
-=B.B.B.=-
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. August 31. - 14:17
Posted 2008. August 27. - 14:09
De abban hol a qwerty?
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 27. - 13:56
Én a helyében/helyedben megnéznék egy specifikus fórumot Mennyi az s260 ára?nem néztem,bocs.
70 000 HUF körül láttam.
De most megint van új fejlemény...elképzelhetõ hogy IPhone lesz. Hogy mennyiért azt nem merem ide leírni, pofátlanul alacsony áron, meglincselnétek . Utánanéztem a drágának és 2 negatívumot találtam. Az egyik közismert, nem lehet normális csengõhangot beállítani...nabumm. A másik viszont...tényleg nem lehet a bluetooth-al kezdeni semmit? Se küldeni, se fogadni adatot...ez azért picit ciki.
Másrészt meg tudom 1-2 embernek van itt ájfónja, pölö Rémhörinek és azt akarom csak kérdezni ,h az a gyönyörû nagy kijelzõ hosszútávon is megbízható? Mert tényleg nagy meg szép, de emlékszem anno mennyit perelték az apple-t amikor minden ipod kijelzõje betört (2. generáció volt asszem)...szal mennyire tartós meg karcálló a kicsike? Mert ha tényleg hosszútávon is megbízható akkor ennyiért ajándék lenne.
Posted 2008. August 25. - 14:20
Határozottan okés a cucc, de ezek árban...sajnos elég sok....esetleg ahogy nézegettem még Fujitsu Siemens PDA-k vannak Wifivel, GSM modullal 50 körül...az szerintetek mennyire megbízható?
Fujistu notim van és baromira elégedett vok, de nemtudom PDA-ban mennyire megbízhatóak...
Ezekben is van tudásbéli különbség nem muszály a leg profibbat venni mert az valóban horror áron van és még az se biztos hogy azokat az extra funkciókat ki is tudod használni.
Azért a monti meg a PDA közt elég sok különbség van,de ha már pda kellene inkább nézz meg egy Asus-t vagy bármit de Fujitsu Siemens-t én nem vennék semmiben,de te tudod.
Posted 2008. August 25. - 14:20
Én a helyében/helyedben megnéznék egy specifikus fórumot Mennyi az s260 ára?nem néztem,bocs.Határozottan okés a cucc, de ezek árban...sajnos elég sok....esetleg ahogy nézegettem még Fujitsu Siemens PDA-k vannak Wifivel, GSM modullal 50 körül...az szerintetek mennyire megbízható?
Fujistu notim van és baromira elégedett vok, de nemtudom PDA-ban mennyire megbízhatóak...
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 25. - 14:07
Posted 2008. August 25. - 13:59
Ilyen?Szépek meg jók ezek a cuccok, de az illetõnek ez a palmtopos, blackberry-s qwerty-s dizájn tetszik, nem szereti ezt a vox jellegû oldalra csúsztatós billentyûzetet...
http://www.htc.com/w...uct.aspx?id=554
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 25. - 13:19
Én inkább ilyet fogadnék el jobban.
link:http://mobilarena.hu...ozelebbrol.html
Szépek meg jók ezek a cuccok, de az illetõnek ez a palmtopos, blackberry-s qwerty-s dizájn tetszik, nem szereti ezt a vox jellegû oldalra csúsztatós billentyûzetet...
Jelenleg az illetõnek sajnos nincs Asus M530-asa, szal még keresek...vágy máshonnan ilyet 50 alatt v. hasonló készüléket 50 alatt lehetõleg...
Mondjuk IPhone meg ilyen tapizóképernyõs cuccok is szóbajöhetnének még, dehát azok fõleg nem 50 k körül vannak
Posted 2008. August 24. - 18:36
iPhone 3G - Mûszaki adatok
...
Érzékelõk
Gyorsulásérzékelõ
Közelségérzékelõ
Környezeti fényérzékelõ
...
Tehát van benne gyorsulásmérõ-érzékelõ-kiskutyaf@sz@.
Bár most nézem, üzemi hõmérséklet, 35°, ez elég gáz, most nem azért.
pl.: http://hyperleggera....08/dynolicious/
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. August 23. - 15:37
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 23. - 15:35
Nemtom, én még anno a Westellel kezdtem, majd t-mobilenál vettem a 3650-et gimi 2.ban vagy 5 éve, azóta elvagyok itt, engem nemzavar hogy csak trémobilos kártyát fogad.
Ezzel a dologal én is igy vagyok csak Pannon-os oldalról,én csak a pannon-tól veszek készüléket meg talán nagy ritkán függetlenûl de azt nem sûrûn.
Annak idején még vólt egy pár készülék ami csak más szolgáltatónál vólt kapható és tetszet,de csak a készülék miatt eszembe nem jut(na)ott volna hogy szolgáltatót váltsak még ha fizetnének érte sem.
Én már 8.éve a Pannon hûséges elõfizetõje vagyok és ez így lesz mig a világ világ marad.
Posted 2008. August 23. - 15:17
Vagy vegyél kintrõl kártyafüggetlent, ha csak ez a gond...
Posted 2008. August 23. - 14:26
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 23. - 14:12
iPhone meg jó lenne, de nem elvakult Apple kult miatt, más cucc nem is kéne tõlük, próbáltam Macbookot meg iPodot is, de egyik sem nyûgözött le.
iPhone netezésre, zenehallgatásra, telefonálásra kellene. Arra meg tökjó.
Posted 2008. August 23. - 13:41
Sosem próbáltam az ilyen elrendezést
A magyarítás lassíthatja erõsen.
Annyi pénzért jó vétel.Még megnéznék egy alig hsznált TyTN-t pl
Én inkább ilyet fogadnék el jobban.
link:http://mobilarena.hu...ozelebbrol.html