70 000 HUF körül láttam.
De most megint van új fejlemény...elképzelhetõ hogy IPhone lesz. Hogy mennyiért azt nem merem ide leírni, pofátlanul alacsony áron, meglincselnétek . Utánanéztem a drágának és 2 negatívumot találtam. Az egyik közismert, nem lehet normális csengõhangot beállítani...nabumm. A másik viszont...tényleg nem lehet a bluetooth-al kezdeni semmit? Se küldeni, se fogadni adatot...ez azért picit ciki.
Másrészt meg tudom 1-2 embernek van itt ájfónja, pölö Rémhörinek és azt akarom csak kérdezni ,h az a gyönyörû nagy kijelzõ hosszútávon is megbízható? Mert tényleg nagy meg szép, de emlékszem anno mennyit perelték az apple-t amikor minden ipod kijelzõje betört (2. generáció volt asszem)...szal mennyire tartós meg karcálló a kicsike? Mert ha tényleg hosszútávon is megbízható akkor ennyiért ajándék lenne.
Nekem iPhone-om van. A 3G-s változat. Bluetooth csak hangra jó valóban, adatra nem. Nincs mms, kezdetleges az sms funkciója (nincs kézbesítési jelentés, nincs karakterszámláló), jóformán csak fizetõs szofttal lehet bõvíteni (nem kell megijedni, nem vészes az áruk), illetve warezolható, de azt ne itt
GPS alkalmazás igen gyenge még (azért A-ból elvisz B-be, de kell hozzá net), a készülékház az full ujjlenyomat mágnes. A kijelzõ nem tudom mennyire törhet/karcolódhat. Az Apple állítása szerint ellenállóbbá tették a kijelzõt, de 1-2e huf egy kifejezetten iPhonera szánt kijelzõvédõ matrica, valamint pár ezer huf egy normális tok hozzá és ezzel már meg is védted a telefont korrektül. Hosszútávú tapasztalatot _jelenleg_ senki nem fog neked mondani, mivel 1 hónapja jött ki kb
Normális és saját csengõhangot bármikor be tudsz állítani. iTunes-on feltöltöd és kész. Ugyanezzel manageled a zenéket, videókat. Sajnos külsõ meghajtóként csak segédprogrammal használható (totalcommander alá be kell telepíteni és akkor már tudod használni külsõ meghajtóként), de azt mindenhova fel kell töltened, ahol használni akarod (warezolt software-rel természetesen ezek a hibák eltûnnek).
Inkább egy netes stuff telefon funkcióval, mintsem telefon netes funkciókkal. N73-ról váltottam iPhone-ra és nagyon nem bántam meg. Van pár idegesítõ hiányosság benne, de ami benne van, azt viszont úgy tudja, ahogy más gyártó nem
Ha ingyen és szabadon szeretnéd a telefonodat agyon tölteni alkalmazásokkal, akkor nem ez a te készüléked