Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A régi SE joy hírhedten rossz volt,tudom,mert használtam/használok egy t610-et.(k750-é kettétört!)
Viszont anno a HTC Typhoon-é és a HTC Tornado-é jó volt.
Az új szériákét nem ismerem :)

a K310 joy részével az égegyadta világon nem volt semmi bajom. Pedig kapott többek között vasreszeléket is bõven.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

amúgy kiköthetõ a net az almából valami módon PC-re/notebook-ra?

Van rá netshare progi:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ott biztos nem mûködik az async+bt kombó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
naja, jogos.
csak otthon netezhetek, cégnél szintén megoldható... autóban, bringán meg úgysem érek rá, így nem én vagyok az a közönség, akinek megcélozták ezt :)

amúgy kiköthetõ a net az almából valami módon PC-re/notebook-ra?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc: de akkor mire jó az iphone? a beépített giroszkóp kiélvezésére? :)

mert netezésre továbbra is édeskevés egy ekkora kijelzõ, ilyen havidíjjal meg sima USB net-modul inkább :)

(gondolkodtam rajta, a mostani helyett/mellé vmi, de nekem túl trendi-bendi)

Meg egyre jobban látom, hogy nem tud többet a jelenleginél, mindössze gyorsabb proci, ami hiányzik - de csak ha fullra rakom az IGO-t, 3d-ben.

Netezni teljesen jól lehet vele. Két ujjal tudsz vele nagyítani bármikor a böngészõben, az ujjaddal meg szabadon oda mozgatod a kijelzõn a weblapot, ahova akarod. Nyilván nem egy 19"-os monitor, de használhatóbb, mint egy N73-as beépített böngészõje. Abban nem volt nagyítás, meg a weblapok sem úgy jelentek meg ahogy. Opera alatt sem. iPhone alatt meg egy baromi jól használható Safarid van és könnyû zoom miatt a kijelzõ sem annyira akadály.

Az elõfizetésrõl nem tudok nyilatkozni:) Nekem egy baromi régi voda elõfizetésem volt (egy olyan Rock&roll csomag, amiben hétvégén és a csúcsidõn kívül ingyen hívtam bárkit. valami 7-8 év körüli lehetett), ahol a percdíj ilyen 100 huf+áfa körül volt. Ha megváltoztattam volna egy olcsóbb percdíjúra, akkor meg elveszlik az ingyen beszélgetés opció. Általában 9-10e körül voltak emiatt a telefonszámláim havonta és jóformán alig használtam a telefont. Net elõfizetés meg abszolút nem volt hozzá. Nekem az ikon400 ehhez képest nem kicsit jó:) Ha a 9900 hufos havidíjat leosztod csak a percekre, akkor 25 huf-ra jön ki egy perc. Az azért nem olyan rossz. És akkor még van 300 sms-ed, meg 2 gb adatforgalmad. Nem mondom, hogy ez a csomag mindenkinek jó, de az én igényeimnek pont fekszik :)
Az USB net modulról meg annyi, hogy ahhoz kell egy laptop is :) Azt meg csak nem viszed magaddal mindenhova ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A régi SE joy hírhedten rossz volt,tudom,mert használtam/használok egy t610-et.(k750-é kettétört!)
Viszont anno a HTC Typhoon-é és a HTC Tornado-é jó volt.
Az új szériákét nem ismerem :)

-=B.B.B.=-

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Ugye ezt nem gondolod komolyan?

De igen.
Nekem is van K310-em abban már valóban tönkrement a joy,de csak 3 év után a K800i-m is már több min1,5 éves,de az már ugye feljebb van pár katagóriával meg én ráadásul még vigyázok is a dolgaimra.:)
Persze igazad van a joy-jal kapcsolatban annyira azért én sem vagyok oda érte,ha erre irányúlt a kérdésed,de sajnos ezt a joystic-es megoldást anno még az a szar Alcatel találta ki és valahogy ez ahülyeség átragadt pár gyártóra is.:(
Azt viszont örömmel látom hogy ezzel a joy-os baromsággal felhagytak a gyártók.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Már nem mintha a joy-jal bármi gondom lenne(azzal csak a bénáknak van bajuk :)) mert most is egy K800i-t használok és az égvilágon semmi gondom a joy-jal csak tudni kell használni.

Ugye ezt nem gondolod komolyan?

Thez,mennyi a procfrekv.?

LL,nekem is csak telefonálás + bt miatt kellett volna,de így nem ilyet veszünk.

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

telefonálni, meg olcsó "brútuszhedszet".
de azokra kiváló:)

"cserében telefonálás közben a menü nem érhetõ el, a híváslistánál nem írja, mikor hívtak/hívtad, csak ha részleteket nyomsz, nincsenek gyorsbillentyûk..
szóval.. "

ezek nem hiszem, hogy pl. olyan extra igények lennének..
a "fapad" k310 tudta.

ja, meg pl. hogy hol tudom megváltoztatni a Pin kódot..
(az elõlap már újonnan se illeszkedik rendesen.)
szóval ez ilyen low end - csóró üzletembereknek való cuccos akkor.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
telefonálni, meg olcsó "brútuszhedszet".
de azokra kiváló:)

Epyc: de akkor mire jó az iphone? a beépített giroszkóp kiélvezésére? :)

mert netezésre továbbra is édeskevés egy ekkora kijelzõ, ilyen havidíjjal meg sima USB net-modul inkább :)

(gondolkodtam rajta, a mostani helyett/mellé vmi, de nekem túl trendi-bendi)

Meg egyre jobban látom, hogy nem tud többet a jelenleginél, mindössze gyorsabb proci, ami hiányzik - de csak ha fullra rakom az IGO-t, 3d-ben.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Azt azért ne felejtsük el hogy melyik felhasználó rétegbe pozicionálta a gyártó ezt a készüléket,szóval...

hm ?

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nos, mivel ma eltört a régi telefonom (k310) így kénytelen voltam vételezni egy újat, amit ugyebár már taglaltunk itt.

T280i
primitivebb telefon, mint a K310 :-/
bluetooth 1,3Mpx fénykép, és itt ki is merültek a + tulajdonságai

cserében telefonálás közben a menü nem érhetõ el, aa híváslistánál nem írja, mikor hívtak/hívtad, csak ha részleteket nyomsz, nincsenek gyorsbillentyûk..
szóval..

BT nagy okosság, de ennyi az egész..

Azt azért ne felejtsük el hogy melyik felhasználó rétegbe pozicionálta a gyártó ezt a készüléket,szóval... ja és legalább már nem joystic-os:wtf:

Már nem mintha a joy-jal bármi gondom lenne(azzal csak a bénáknak van bajuk :)) mert most is egy K800i-t használok és az égvilágon semmi gondom a joy-jal csak tudni kell használni.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nos, mivel ma eltört a régi telefonom (k310) így kénytelen voltam vételezni egy újat, amit ugyebár már taglaltunk itt.

T280i
primitivebb telefon, mint a K310 :-/
bluetooth 1,3Mpx fénykép, és itt ki is merültek a + tulajdonságai

cserében telefonálás közben a menü nem érhetõ el, aa híváslistánál nem írja, mikor hívtak/hívtad, csak ha részleteket nyomsz, nincsenek gyorsbillentyûk..
szóval..

BT nagy okosság, de ennyi az egész..

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

70 000 HUF körül láttam.

De most megint van új fejlemény...elképzelhetõ hogy IPhone lesz. Hogy mennyiért azt nem merem ide leírni, pofátlanul alacsony áron, meglincselnétek :D. Utánanéztem a drágának és 2 negatívumot találtam. Az egyik közismert, nem lehet normális csengõhangot beállítani...nabumm. A másik viszont...tényleg nem lehet a bluetooth-al kezdeni semmit? Se küldeni, se fogadni adatot...ez azért picit ciki.:(

Másrészt meg tudom 1-2 embernek van itt ájfónja, pölö Rémhörinek és azt akarom csak kérdezni ,h az a gyönyörû nagy kijelzõ hosszútávon is megbízható? Mert tényleg nagy meg szép, de emlékszem anno mennyit perelték az apple-t amikor minden ipod kijelzõje betört (2. generáció volt asszem)...szal mennyire tartós meg karcálló a kicsike? Mert ha tényleg hosszútávon is megbízható akkor ennyiért ajándék lenne.

Nekem iPhone-om van. A 3G-s változat. Bluetooth csak hangra jó valóban, adatra nem. Nincs mms, kezdetleges az sms funkciója (nincs kézbesítési jelentés, nincs karakterszámláló), jóformán csak fizetõs szofttal lehet bõvíteni (nem kell megijedni, nem vészes az áruk), illetve warezolható, de azt ne itt :) GPS alkalmazás igen gyenge még (azért A-ból elvisz B-be, de kell hozzá net), a készülékház az full ujjlenyomat mágnes. A kijelzõ nem tudom mennyire törhet/karcolódhat. Az Apple állítása szerint ellenállóbbá tették a kijelzõt, de 1-2e huf egy kifejezetten iPhonera szánt kijelzõvédõ matrica, valamint pár ezer huf egy normális tok hozzá és ezzel már meg is védted a telefont korrektül. Hosszútávú tapasztalatot _jelenleg_ senki nem fog neked mondani, mivel 1 hónapja jött ki kb :) Normális és saját csengõhangot bármikor be tudsz állítani. iTunes-on feltöltöd és kész. Ugyanezzel manageled a zenéket, videókat. Sajnos külsõ meghajtóként csak segédprogrammal használható (totalcommander alá be kell telepíteni és akkor már tudod használni külsõ meghajtóként), de azt mindenhova fel kell töltened, ahol használni akarod (warezolt software-rel természetesen ezek a hibák eltûnnek).

Inkább egy netes stuff telefon funkcióval, mintsem telefon netes funkciókkal. N73-ról váltottam iPhone-ra és nagyon nem bántam meg. Van pár idegesítõ hiányosság benne, de ami benne van, azt viszont úgy tudja, ahogy más gyártó nem :) Ha ingyen és szabadon szeretnéd a telefonodat agyon tölteni alkalmazásokkal, akkor nem ez a te készüléked :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha beleszámolod hogy: havi 2 gb adatforgalom, havi 400 perc bármelyik hálózatba, az smsekrõl nem is beszélve(bár az csak trémobilos hálózatban free, 200 db-ig), meg mellé jár egy telefon, mp3lejátszó(video is ofcourse), meg (egy kiforratlan) gps, akkor _sem_ éri meg, de már csábítóbb ajánlat.
Vonatkoztassunk el attól hogy apple, az pont nem érdekel, sõt más apple nem is kéne, sem Mac, sem iPod.

Más: lensver, ha gondolod, szétküldhetem az ellopott bringáról az infót, egyesületeknek, boltoknak, stb.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

haverom kiszámolta, 225-re jön ki a telefon, ha így veszed. ami azért csöppet sem olcsó.
thez, samsungot inkább ne. telefont vegyél;) nokia, sony, htc

Hm, ez jól hangzik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Másrészt meg tudom 1-2 embernek van itt ájfónja, pölö Rémhörinek

Neem-neem, nincsen :)
Csak szeretnék, de ha sikerül megvenni a Peugot 406-ost akkor nem lesz ájfón. Ha nem akkor lesz. .)
Vonzó a díjcsomag, mp3 lejátszó úgyis kellene, van benne GPS, amire néha szintén lenne szükség. Persze nem a 990es verzióban venném, az nem nekem való ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Van itt valaki, aki internettelefonnal szokott hívni embereket? Mert Pesten rengeteg helyen van WLAN és a legtöbb internettelefon szolgáltatónál - ha nem is ingyenes - de a hazai mobilmultik percdijainak a tizedéért hívhatunk. Szerintem manapság már érdemes foglalkozni vele...szal használ vki ilyet?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

pofátlanul alacsony áron?
a 990 ft-os t-mobilos árnál nehezebben veszed olcsóbban... ;)

Az a jó, hogy státusznak érzik rengetegen - miközben szarért hugyért utánaddobják, miután lesz végre készlet belõle... a havidíj meg egy dolog....

haverom kiszámolta, 225-re jön ki a telefon, ha így veszed. ami azért csöppet sem olcsó.
thez, samsungot inkább ne. telefont vegyél;) nokia, sony, htc

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Cserélj romot,hátha.... ;)

A mobilaréna szerint saját szoft,samsung touchwiz

-=B.B.B.=-