Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Majd lassul az ha a symbian elkezd szemetelni..gratula hozzá :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

e51 nekem angyon nagyon bevált!

nem is adtam volna el ha nem kellet volna sos pénz

bajom nem volt még vele,annyi az egy hátrány hogy a hátlapja könnyen lejött..de lehet hogy ez enyém volt még nagyon elsõ modell

e51 megvéve. fekete változat. nekem csak az a bajom, hogy elképesztõ mértékben gyûjti az ujjlenyomatot.
de legalább van benne wifi:bananadan meg 4gigás kártya :D
ennek tök stabil a hátlapja. a memóriakártya kivételéhez viszont eléggé ügyeskedni kell. meg a simkártyáéhoz is. szorítja mint állat. belevágott a húsába, annyira...:( de nem kell sokat kiszedni, azt nem lesz baj.
szóval jó kis gép ez. baromi gyors. fõleg SE után, ami elég tetû volt.
szép, jó, tetszik.

az ideális telefon: SE G900, Nokia procijával és fémházzal :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
e51 nekem angyon nagyon bevált!

nem is adtam volna el ha nem kellet volna sos pénz

bajom nem volt még vele,annyi az egy hátrány hogy a hátlapja könnyen lejött..de lehet hogy ez enyém volt még nagyon elsõ modell

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

mivel hogy egy vodafonos szerzõdést írsz alá, igazából semmi.

olyan, mintha egy céges telefonod lenne, az adott cég által kiharcolt kedvezménnyel, azzal aláírt (munka)szerzõdéssel.

a vodafone-os szerzõdés épp elég hátrány :D

meg kellene segítség. rugalmas 50ezer pénzig keresek független készüléket, hagyományos kialakításút, lehetõleg fémházast, lehetõleg wifivel és normális kamerával (autofókusz a lényeg, nem a Mpix)
eddigi jelölt e51, de ha van jobb, akkor szívesen fogadom az ajánlatokat is. jöhet telefonos pda is, emberi méretben.

elõre is köszköszkösz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ebben mi a hátulütõ? /a 2 éves hûségnyilatkozat mellett.../
http://telekom.sch.hu/flotta/

mivel hogy egy vodafonos szerzõdést írsz alá, igazából semmi.

olyan, mintha egy céges telefonod lenne, az adott cég által kiharcolt kedvezménnyel, azzal aláírt (munka)szerzõdéssel.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

lol, webes ugyfelszolgalati lap szerint az ikon 400-as egyenlegem : 159.694 Ft :D Multhet csutortok deltol, adatforgalom 140mb, mi lesz akkor ho vegere, fel milla? Meg nem ertem minek van ugyfelszolgalat, ha teljesen nincsenek kepbe, es mindenfele humbuk szamokat ir ki.
Mashol is irtak mar, hogy a vegen osszesitik dijcsomag szerint, es levonjak amit le kell, de kicsit akkoris fura. Azert kicsit lesnek ha 9900 helyett kikuldenenek egy sokszazezres cseket :D

Én is néztem a számlát és gyorsan rá is kérdeztem, hogy most mi is van. Naszóval. Igazából amit most használsz, az egy normál díjcsomag. Normál beszélgetési percdíjakkal és normál net percdíjakkal. A hó végén kijön egy számla és amiket használtál perceket és net forgalmat, azt jóvá írják kedvezmény néven, így kijön a 9900 huf alap havidíj+ha kicsúsztál a kedvezmányekbõl+ha hálón kívülre küldtél sms-t. Ahogy én értelmezem, KÜLÖN ikon400 díjcsomag nincs (csak iPhone-hoz fizethetsz elõ úgy tudom), csak normál díjcsomag ikon400 kedvezménnyel :)
Tartom, hogy továbbra is fasza ez az ikon400;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Nem nem...
1, havidíjas
2, ha te NEM használsz soktól akkor is vonnak - kizárt hogy annyiszor véletlen ahányszor teszik!

Arról volt szó hogy az öccse _leszedett_ 1 számot, tehát adatforgalom az tutkó volt. Honnan tudod h. havidíjas-e? Van sima is.
A véletlen számlázgatás az más tészta, velem még valahogy sosem fordult elõ a szûk 7 év alatt...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hát reklamálhat hogyha aláírta a szerzõdést. Ott le van írva mennyiazannyi.

Pl. volt olyan hogy 5ft/10 kb. Namost ez egy 5 megás számnál 2600 ft.
De le van írva a díjcsomagban, ez olyan mintha a percdíjakért reklamálna...

Nem nem...
1, havidíjas
2, ha te NEM használsz soktól akkor is vonnak - kizárt hogy annyiszor véletlen ahányszor teszik!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Valószínûleg semmi, de persze el kell olvasni a szerzõzést.
A nagy flották pl. kormányzati csomagok ilyesmi árban vannak.
Nálunk is volt egy hasonló ami pár évig mûködött, a végére több ezren voltak benne. Aztán megbukott mert nem volt rendesen megoldva a pénz behajtása a userektõl, és sokan nem fizettek. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Ha valakinek van "belsõs" ismerõse a Vodafone-nál az plíz keressen meg!!! Egy deaktivált kártyáról lenne szó (már nem tudom feltölteni, csak bejövõ hívások vannak), szeretném visszakapni a hívószámomat! Bármilyen megoldás érdekel.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
ja, csak kicsit ijeszto igy elsore :) amugy nagyon megszerettem az iTeglat :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azért ennyire nem gáz dolog, a végén tudják csak összesíteni.. ;)
most legalább láthatod, mennyi pénz szórnál el, ha nem lenne rajta a kedvezény:)

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
lol, webes ugyfelszolgalati lap szerint az ikon 400-as egyenlegem : 159.694 Ft :D Multhet csutortok deltol, adatforgalom 140mb, mi lesz akkor ho vegere, fel milla? Meg nem ertem minek van ugyfelszolgalat, ha teljesen nincsenek kepbe, es mindenfele humbuk szamokat ir ki.
Mashol is irtak mar, hogy a vegen osszesitik dijcsomag szerint, es levonjak amit le kell, de kicsit akkoris fura. Azert kicsit lesnek ha 9900 helyett kikuldenenek egy sokszazezres cseket :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Szerintem...

http://www.sonyerics...x1/?lc=hu&cc=hu

qwerty nélkül tök zsír lenne :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát reklamálhat hogyha aláírta a szerzõdést. Ott le van írva mennyiazannyi.

Pl. volt olyan hogy 5ft/10 kb. Namost ez egy 5 megás számnál 2600 ft.
De le van írva a díjcsomagban, ez olyan mintha a percdíjakért reklamálna...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

amire õk is rájátszanak pl a random kiszámláznak neked gprs adatforgalmat, reklemálsz vagy nem alapon...

Köszönöm MC Pite.
Öcsémnek a pár perces Róóóóland videó letöltése 7 (!!!) ezer ft-jába került, és már mindent bejárt, hogy megreklamálja, de semmi.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Guppy

Guppy

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szerintem...

http://www.sonyerics...x1/?lc=hu&cc=hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nesze neked apple, iphone :)

http://www.samsung.c...=SGH-I900XKBXEH

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Vitamax kártyámnak lejárt az egyenleg felhasználási ideje, meg az azt követõ 60 napos idõszak is, most meg már nem engedi feltölteni a kártyát, szóval csak bejövõ hivásaim vannak! Ilyenkor mi a teendõ? Lehet újraaktiváltatni a kártyát vhogy?

Számot így már át nem vihetsz az tuti; nekem az mondták inkább járjon le náluk mint átvigyem, jobb a statisztikájuknak... 'Szerencse' hogy überrugalmasak mint mindig... lehet az egyetlen bemutatótermükben még menthetõ...

tamaska, itt nagyon hülyérevevõsre veszik a figurát, majdnem olyan mintha nem lennének :(
Idáig nekem is és minden ismerõsömnek akinek volt vodás kártyája (is) volt velük ilyesmi baja - amire õk is rájátszanak pl a random kiszámláznak neked gprs adatforgalmat, reklemálsz vagy nem alapon... 5 emebrnél azért a tök sima véletlennél több lehet ismerõsi körben... (nekem pl 3210essel vonták, ami ugye 155% hogy nem lép fel gprs-reíí9

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám