Minden érintõs tapizós telefon sérülékeny. Amúgy miért nem veszel egy Defy-t?Ha ennyi pénzem lenne, akkor nem ilyen kacadék telefont vennék, csóró negyedmilláért, hogy szégyenkezzek a haverok millás telefonjai mellett.
Elolvasva a Mobilarénás cikket az 500-ról, lehet ez még nekem is kevés lenne.
Az Edigitalban a 700-as viszont most nagyon jó áron van, 60 ezer. Ha még ennyiért lesz náluk pár hét múlva, akkor lehet ez lesz. Tehát náluk 2 év gari van a Nokiákra, nincs apróbetû? Nem látok náluk semmi infót kiírva errõl.
A C7-rõl olvastam, hogy elég sokat visszavittek kijelzõhibával. Az is jó lenne, de ez kissé elvette tõle a kedvem. 710 valszeg nem lesz, az már túl drága. És nálam eléggé benne van a pakliban, hogy munka közben megsérül, vagy tönkremegy a telefon.
Jó lenne valahol megtapizni ezeket a telefonokat, mert ez az egy, amit neten nem lehet.
A 710-es még azért drága mert új.
C7-rõl hol olvastad hogy elég sokat vittek vissza? /csak mert én júzerhibán kívül nem nagyon találkoztam hibás darabbal/
Nem mondom hogy menj be valami szolgáltatóhoz és tapizd meg õket. Bár az lenne a logikus. De gusztustalan.
/szívem szerint elásnék mindenkit aki úgy jön be hogy "csak megnézem mert neten láttam csak kivi vagyok hogy néz ki"...csak már tele lenne a raktár az ilyenekkel/