Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hát nemtom, én v3xx-et használok, elõtte v3 volt. Ez is dizájntelefon, de bõven többet tud mint ami nekem kell. Már a v3xx-et is csak azért vettem meg, meg olcsó volt és az elõzõrõl letelt a gari. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Most komolyan, mi az amit egy 160e-es telefon nem tud, de feltétlen szükséges lenne(nem kötözködés, nem értek hozzá, csak érdekelne):) ?

alapvetõen a 8-as széria dizájntelefon. ez annyit tesz h a házat a lehetõ legprecízebben rakjak össze az abszolút felsõ kategóriás anyagokból, de a belbecs az maximum egy erõs közepes:P ráadásul a 8800 már nem mai (2005 közepe), viszont még gondolkodom, de sztem belevágok majd :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Egy eléggé elborult ötletem támadt....

Most komolyan, mi az amit egy 160e-es telefon nem tud, de feltétlen szükséges lenne(nem kötözködés, nem értek hozzá, csak érdekelne):) ?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg sose tortem ossze egy telefont se. igaz nem is megyek tul gyorsan sose, igy nem tudok tul nagyot esni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
K310i földhözvágás, kiesés, leesés, dobálás, víz, por, ütés, mindent bír. Sim hibát néha kiírja, Sim kivesz, visszatesz, bekapcsol, örül.
Imádom azt a telefont. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Egy eléggé elborult ötletem támadt. Gondoltam megkérdezem itt a szakikat, hátha tudnak ötleteket adni. Szóval arra gondoltam, hogy fillérekért hozzá tudnék jutni egy Nokia 8800 komplett házához (elõlap, hátlap, gombsor, kristálylap, csúszómechanika) és utána én ebbe beleraknék egy kicsit korszerûbb hardveres, szoftveres belsõt, pl.: Nokia 6300, Nokia 6500 Slide. A ház elég nagy ahhoz, hogy egy ilyen vékonyabb teló belseje tutira elférne benne.
Igazából ami így elsõre sarkalatos, hogy a kijelzõméretnek és a gombok érzékelõpanelének kb. ugyanakkorának kell lennie (de ebben biztos találok vmelyik típussal egyezést). Az aksi nem probléma, ellenben a szalagkábellel lehetnek még gondok (8800-nak ugyebár a kijelzõje mozog felfelé).
Viszont tény h sztem a mai napig nem készült olyan minõségû ház, mint a 8800-é és egyedi lenne ha elkészülne :D

Hát ez tényleg elborúlt 5let.:D
Azért azt megnézném hogy mi lenne belõle....
Aztán jelenkezhetnél a nokia-nál tervezõ mérnöknek..:pisze:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még egy évig használtam aztán meghalt a mikrofon és utána cseréltem le .)
se t100 :D

römhöri Te nem számítasz mer' túl sokat tekersz :D
meg azért elég extrém esetek ezek.. vagy csak én vagyok szerencsés :)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

törtetek már össze telefont vagy mindenki csak fél? .)
nekem eddig egy telefonom kijelzõje repedt be egy félresikerült ugráskor..
ritkán esik szerintem akkorát valaki hogy zsebben vagy hátizsákban baja lenne a telónak.. elég jól össze vannak rakva.. sose volt viz por ütésálló mobilom, de esett már le innen onnan, porba, földre, még patakba is. felvesz leporol, kiszárít aztán mûlödik tovább...

Meddig??:chin:

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mondom sorban :D
Siemens A35 letört az antennája :D Bringázás közben is leesett párszor, de az antennaletörés az a 2. emeletrõl történõ esés után jött létre :)
Nokia 3650 széttört, elõször csak a borítás, ez nem volt baj, csak egy idõ után már nem kapcsolt be... :)
Nokia 6070-nek letört a sarka, 40 körül kiesett a zsebembõl, de mûködõképes maradt :)
Nokia nemtommi is volt, ami elázott, nem kicsit, utána pár hónapig nem kapcsolt be, egyszer kipróbáltam, mûködött, használtam is 1 darabig, de utána ez is repült egyet, szétesett picit, ragasztani meg nem akartam...

Most meg ájfón, de ezt már nem viszem bringázni :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ritkán esik szerintem akkorát valaki hogy zsebben vagy hátizsákban baja lenne a telónak.. elég jól össze vannak rakva.. sose volt viz por ütésálló mobilom, de esett már le innen onnan, porba, földre, még patakba is. felvesz leporol, kiszárít aztán mûlödik tovább...

többet is.
se k550, se w950.
k550 darabosra, w950 csak leesett, ráadásul szõnyegre, és elszállt az antennája. mondjuk nem elõször esett, és jellemzõen nem szõnyegre
amúgy is inkább ugrott:D
se k600i a legjobb ilyen szempontból, azt nem tudtam lezúzni, csak azért adtam el, mert a joystickot már nem érte volna meg kicserélni.
meg a nokia 8310. kb 25m-t repült, de azóta is mûkszik, igaz a sim kártyát már kicsit nehezen veszi, meg nem mindig. ja, és 7 éves a telefon.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
R320-am volt, annak párnán keresztül egy apró könyököléssel berepedt a kijelzõje. De nagyon zsír telefon egyébként.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

• vendég
Egy eléggé elborult ötletem támadt. Gondoltam megkérdezem itt a szakikat, hátha tudnak ötleteket adni. Szóval arra gondoltam, hogy fillérekért hozzá tudnék jutni egy Nokia 8800 komplett házához (elõlap, hátlap, gombsor, kristálylap, csúszómechanika) és utána én ebbe beleraknék egy kicsit korszerûbb hardveres, szoftveres belsõt, pl.: Nokia 6300, Nokia 6500 Slide. A ház elég nagy ahhoz, hogy egy ilyen vékonyabb teló belseje tutira elférne benne.
Igazából ami így elsõre sarkalatos, hogy a kijelzõméretnek és a gombok érzékelõpanelének kb. ugyanakkorának kell lennie (de ebben biztos találok vmelyik típussal egyezést). Az aksi nem probléma, ellenben a szalagkábellel lehetnek még gondok (8800-nak ugyebár a kijelzõje mozog felfelé).
Viszont tény h sztem a mai napig nem készült olyan minõségû ház, mint a 8800-é és egyedi lenne ha elkészülne :D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

nem lehet hogy sokkal inkább az ütésállóság, cseppállógás fémjelzi a 'bringás' telefont?

és nem hogy minél alapabb, gagyibb legyen? :)
(ha ez lenne a cél, akkor kérdést se kéne feltenni.. veddalegolcsóbbat!)

és valóban, visszaolvasva is így indult:)

Hát igen,ha valóban igazi ütés,por és víz álló telefon kellene akkor mindenképpen Ericsson-t vagy R250Pro vagy R310s-t(utóbbi volt nekem is.) vennék ezek az igazi strapa telefonok annó még a siemens és a nokia is megpróbált csak hasonlo mobilokat csinálni de azok sehol nem voltak az Ericsson-hoz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mindenesetre úgy gonolodom ha nem is a 3210esünket vesszük elõ tekeréshez a fiókból, nem 5"os érintõkijelzõs gépekkel fogunk tekerni; nagyon ritka aki mégis.

//Nekem kicsit a monoblokkos, masszívabb, ne adj isten strapatelefonok jelennek meg szemem elött mint bringás telefon, nem ájfónklónok... Azonkívûl hogy életvitelem miatt (sem) nem kéne ilyen telefon nem akarok azon rágódni hogyha eldobom a vasat akkor saját magam/biciklin kívûl még minek esett baja... márpedig egy tökigkijelzõ telefont ripityára törnék; bye-bye 60-80 rongy...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem lehet hogy sokkal inkább az ütésállóság, cseppállógás fémjelzi a 'bringás' telefont?

és nem hogy minél alapabb, gagyibb legyen? :)
(ha ez lenne a cél, akkor kérdést se kéne feltenni.. veddalegolcsóbbat!)

és valóban, visszaolvasva is így indult:)

i900-a van valakinek? Vagy megéri inkább a HTC Touch, esetleg HD-ra várni? Csak még mehetne le kicsit az ára :)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Mi van azzal,akinek nincs 3 elõfizetése és csak egy telefonja/pda-ja van?
Gondolom vannak prioritások.Nálam pl a bicikli kb sokadik lett a sorban.

Pont ezért írtam a feltöltõ kártyát alap készülékkel mint lehetõséget.
Annó annak idején még ha jól emlékszem pont úgy indúlt ez a topik hogy ki milyen alap készüléket használ erre a célra mint bringás telefon...vagy nem.?:chin:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem meg alapból nincs szükségem okos telefonra, ezért van egy K310i-m, és azt bárhova hordhatom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mi van azzal,akinek nincs 3 elõfizetése és csak egy telefonja/pda-ja van?
Gondolom vannak prioritások.Nálam pl a bicikli kb sokadik lett a sorban.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

és komolyan sim kártyát cserélnél egy bringázás miatt?

Régen - mikor még tényleg hatalmas összeg volt egy mobil, akkor még lehet tényleg vigyáztak az emberek ennyire rá, de manapság, mikor az említett telefonok 990ft-tól kb 50e ftig mennek, úgy...

ja, és nem mindenki üzletember! :)

én egészen biztosan nem vagyok hajlandó visszatérni egy régire, csak mert elmegyek gurulni. sõt, még jól is jön a GPS benne, az email, a net, a játékok, akármi....
:) azért vettem, hogy nálam legyen.

Nem nem cserélnék kártyát nekem 3db elõfizetésem van és csak annyit kell tennem hogy átirányitom a hívást az meg ingyé van.

Manapság pedig már nem feltétlenûl kell elöfizetés elég ha bemegy a mobil szolgátató egy üzletébe és vesz egy feltõltõ kártyás csomagot egy alap készülékkel szinte már filléreké.

És ehez nem kell üzlet embernek lenni senkinek.

A SE K800i-met én is abból a cél ból vettem mert szeretem a luxus dolgokat mp3,foto stb,de gurulás közben nem arra akarok figyelni hogy mikor jön email-em vagy bármi.

Amúgy meg igazad van csak mások az igényeink.