Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2008. október 22. - 14:53
http://mobilarena.hu...uch_hd_pro.html
Csak Zorg-nak, hogy lássa a vártnál tovább fog szenvedni a jelenlegi telójával
Írta 2008. október 20. - 23:04
Egy másik fórumon is belehúzott a srácÁtszabtam az iPhone ikonjait és témáját egy kicsit Így már egy fokkal jobb
http://www.teshowati.tvn.hu/iphone.JPG
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. október 20. - 22:53
Csak szimplán megjegyeztem.... a joy bemondta az unalmast.Amúgy meg az SE über alles.
A joy mint navigácios akármi nekem sem a kedvencem ez volt az egyetlen baromság amit elõször az Ericsson majd késõb a SE is lemásolt a gagyi sagem-rõl,(jobban örûltem volna egy négyálásu közepén egy jóváhagyó gombnak) de hálisten nekem még hibátlanul mûködik.
A K310i-m nek 3 év után adta meg magát a joy.
Írta 2008. október 20. - 21:54
Átszabtam az iPhone ikonjait és témáját egy kicsit Így már egy fokkal jobb
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. október 20. - 21:41
Csak szimplán megjegyeztem.... a joy bemondta az unalmast.Amúgy meg az SE über alles.
valószínû
Írta 2008. október 20. - 21:39
Csak szimplán megjegyeztem.... a joy bemondta az unalmast.Amúgy meg az SE über alles.-mindenre van ellen példa.
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 20. - 21:28
Barátnõm öccse másfél év alatt megölte
Gratula neki.
Ha nagyon úgy állnék hozzá a dolgokhoz nekem kb 2 nap is elég lenne hozzá.
Amúgy meg ilyen szinten akár melyik mobilt ki lehet nyírni,
-mindenre van ellen példa.
Írta 2008. október 20. - 20:28
Barátnõm öccse másfél év alatt megölteÉmmeg egy k750i-t nyüstölök lassan 4. éve.
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 20. - 17:17
Émmeg egy k750i-t nyüstölök lassan 4. éve. Jól megvagyunk. Kapott 2GB-os kártyát, meg HPM-88-as headsetet, és annyi. Esett, kelt, beázott, kopott, de kutya baja. Egyelõre nincs kedvem lecserélni. Ha majd igen, akkor oan telefon fog kelleni, amiben nincs sok frinc-franc súlyos pénzekért feleslegesen, de ami kell:
- bõvíthetõ memória
- BT
- IR
- file kezelõ
- tetszõleges fileküldés lehetõsége BT-on, IR-en, kábelen
- zenelejáccó
- USB-s adatkábel
- fényképezõ nem baj, ha van
Azt csá.
zOrgnak mondjuk döglõdik a d750i, de azok közül sokkal több a meghibásodó, mint a k-ból, azt mondjuk nemtom mér, mer, ha jól rémlik, csak a házuk és a menüjük más.
Én egyébb forrásokból úgy tudom hogy a D750-et kifejezetten a trémobil számára gyártotta az SE ocsóbb cuccokból ahogy annó a vodkafon-nak is gyártottak más mákák ugyan igy amit 7-10Ft-ért dobáltak az ember után.
Ez a ocsobb husinak higabb a leve szitu.
Amúgy nem dicsekvés ként,de nekem is volt K750i-m és nagyon meg voltam vele elégedve hibátlan cucc volt,csak el kunyizták tõlem én hülye meg eladtam.:wallbange
Írta 2008. október 20. - 16:04
- bõvíthetõ memória
- BT
- IR
- file kezelõ
- tetszõleges fileküldés lehetõsége BT-on, IR-en, kábelen
- zenelejáccó
- USB-s adatkábel
- fényképezõ nem baj, ha van
Azt csá.
zOrgnak mondjuk döglõdik a d750i, de azok közül sokkal több a meghibásodó, mint a k-ból, azt mondjuk nemtom mér, mer, ha jól rémlik, csak a házuk és a menüjük más.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. október 20. - 15:48
Húbazz, ezek tényleg ilyen hülyék.
xenon flash
Egy dolgot tisztázzunk a SE K800i-ben Af segédfény(az a kis erõs piros fényü led a xenon vaku mellet közvetlen jobbra.)és valódi xenon vaku van ami nem egyenlõ 1-2 nagy fényerejü leddel(annál sokkal jobb) amit sokan képzelnek és aki valaha látott vagy használt már K800i-t az már tudhatná.:chin:
És ha olyanra gondolsz mint ami az általad linkelt wikipédiás irodalomba beágyazott mozgóképen felvillan az cseppet sem hasonlít hozzá.:wtf:
Szerintem ha komoly mobilos boltba bemész és netán van is náluk K800i érdemes lenne pár pillantást vetni rá.:wtf:
Egyébként meg jómagam is boldog SE K800i felhasználó vagyok.
Írta 2008. október 20. - 13:43
Novemberben demózom, aztán vagy HD vagy Pro.Megvárom még megveszed és véleményt mondasz Wind helyett megveszem max
Írta 2008. október 20. - 13:31
Bár ha belegondolok a mikrohullám tartományban mûködõ antenna is elég viccess. Erre még egy magasfeszültségû cuccot zsúfolnak bele...
Írta 2008. október 20. - 13:02
sajna kicsi a kép, de a hosszukás bura jobb szélén van a piros led ami a vakuzás elõtt villan fel....
mellette balra húzódik az a szálszerû izzó valami
és lámlám: http://www.sonyerics...00i?cc=hu&lc=hu
Írta 2008. október 20. - 12:50
Írta 2008. október 20. - 12:45
nagyot villan, majdnem akkorát mint a rendes Cybershot Sony fényképezõnk...vörösszemszûrésnél is kettõt villan...
volt ledesem az angyon nem ilyen
Írta 2008. október 20. - 12:33
Aha, és ezt el is hiszed? Valami jó erõs LED esélyesebbvan benne xenon vaku
Írta 2008. október 20. - 12:29
Írta 2008. október 20. - 08:28
Tudjuk,Te evo-t vennélen meg sose vennek motorolat
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 20. - 01:28
RAUH-Welt
B E G R I F F