Szerintem simán bírná.Kérdezd meg Thez-t, hogy az artemisen hogy ment.Egyébként az artit merem ajánlani,nagyon jó kis kütyü.Szóval a PDA az Airis T620-as. Elbírja ennek a procija az új windózt?
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2008. október 29. - 12:45
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. október 29. - 11:05
egy ismerõs eladná...
ugyan ez a kérdés p990i + gps vevõ vel kapcs..
nekem bóti a telóm,de a másikon kipróbálom! Köszi!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. október 29. - 11:00
Naviból én eddig Garmint használtam, elvitt már az országban mindenhova eddig és elég jól tudja az utca irányokat is, de a salkammergut trophyra is el navigált gond nélkül Én csak ajánlani tudom. És a speedshop.hu-n a Nüvi 250-es eléggé sok térképet is kapsz, szerintem jó áron
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. október 29. - 10:37
IGO nem jó?
Fater vett kint londonban tomtomot,ott nagyon azt dicsérték,de nincs rajta kelet eu/Mo térkép,az meg itt Pécsen 20e körül lenne rá..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. október 29. - 10:28
epyc ilyen menüt hoogy?
nekem is nekem is!!!
másik navigácijó kéne a autóba...vagy ha létezik már az ájfonra valami komolyan navigáló sw,gmaps sem rossz,de ne legyeünk már egész nap netkapcsolatban
árban olyan 50ig..semmi extra nem kell.
eu+mo térkép,poi legyen,meg sok sok cimet lehessen bele tárolni,mp3 meg kép nézés meg ilyen baromságok nem kellenek!
http://www.depo.hu/airis nekem bejött a 620-as nem szép, mint egy hp, de nem is drága. Ha nem kell PDA funkció, akkor akár PNA-is szóba jöhet. Gondolom IGO-t venni nem akarsz:)
Írta 2008. október 29. - 10:24
nekem is nekem is!!!
másik navigácijó kéne a autóba...vagy ha létezik már az ájfonra valami komolyan navigáló sw,gmaps sem rossz,de ne legyeünk már egész nap netkapcsolatban
árban olyan 50ig..semmi extra nem kell.
eu+mo térkép,poi legyen,meg sok sok cimet lehessen bele tárolni,mp3 meg kép nézés meg ilyen baromságok nem kellenek!
Írta 2008. október 29. - 10:17
Amiket felsoroltál, azok közül talán a P1 a legjobb választás szerintem. Bár mindenki megmondhatja hogy inkább Nokiás vagyok mint SE-s, de szvsz P1 jobb mint N95, arra amire neked kell, tehát inkább irodai funkciókra.
Vagy ha nem zavar a PDA méret, ott is van 1-2 készülék ami normális áron tud sokmindent.
Írta 2008. október 29. - 09:56
Esetleg Samsung F700?
nincsen benne wlan:( most az az egyik legfontosabb, hogy ha hazaérek, akkor a wlanon keresztül szinkronizálja a teendõket, meg a leveleket, mert kezdek szétesni:)
Írta 2008. október 29. - 09:53
Írta 2008. október 29. - 09:39
Telefonból ezeket néztem, ami a lehetõségekbebelefér. Sony P1, Nokia N95, LG KS20. Ezek közül az uccsó nagyon jól is néz ki. Szerintetek? Az a baj, hogy ami jó lenne pl HTC HD, Samu Omnia, az nem az én árvilágom, mert kilóért inkább hasznos dolgot vennék.
Írta 2008. október 28. - 21:25
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 28. - 21:18
Szkeptikus vagyok az ilyen "okos" elektronikai kütyükkel (AkkuRefresh, térerõ növelõ "tapasz";)), de akkor ha ez mûködik, bõven megéri az árát.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. október 28. - 18:26
Igen,biztonsággal mûködik.Az iphone-ba kellene? Nem tudom abban tesztelték-e.Ha megbízható forrás kell,akkor szólj!http://turbosim.extra.hu/
Ilyet valaki próbált már? Mûködik a dolog? Biztonságos?
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 28. - 16:46
Írta 2008. október 28. - 16:22
Tom: a p990 aranyos, de még mindig lassú. PDA meg nagy. Rézlányéknak van P1, dicsérik.. és még én is gondolkodom rajta, beszerezni függetlenül valahonnan.
Írta 2008. október 28. - 16:20
Kéne tudni konkrét típust cid unlock és akkor minden megy rá.Nekem pl 6.1 van a Trinity-n.Másik. Jelenleg windows mobile 5.1.195 van a pda-n. Ezt hogyan tudom 6.0-ra kicserélni?
-=B.B.B.=-
Írta 2008. október 28. - 16:10
http://www.telefongu...csson_P990i.asp
Van még kettõ butább P-szériás SE.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. október 28. - 13:59
A sony p széria már kihalt? Vagy van jobb? Mert nem akarom a pda-t, meg a telefont együtt hurcolni, de persze, ha nem viszem a pda-t akkor tuti kell. Tehát egy jó pda-s telefon?
Másik. Jelenleg windows mobile 5.1.195 van a pda-n. Ezt hogyan tudom 6.0-ra kicserélni?
Írta 2008. október 23. - 22:08
Émmeg egy k750i-t nyüstölök lassan 4. éve. Jól megvagyunk. Kapott 2GB-os kártyát, meg HPM-88-as headsetet, és annyi. Esett, kelt, beázott, kopott, de kutya baja. Egyelõre nincs kedvem lecserélni. Ha majd igen, akkor oan telefon fog kelleni, amiben nincs sok frinc-franc súlyos pénzekért feleslegesen, de ami kell:
- bõvíthetõ memória
- BT
- IR
- file kezelõ
- tetszõleges fileküldés lehetõsége BT-on, IR-en, kábelen
- zenelejáccó
- USB-s adatkábel
- fényképezõ nem baj, ha van
Azt csá.
zOrgnak mondjuk döglõdik a d750i, de azok közül sokkal több a meghibásodó, mint a k-ból, azt mondjuk nemtom mér, mer, ha jól rémlik, csak a házuk és a menüjük más.
Nekem D750es volt 2 évig, csak a joysticket kellett néha kitisztítani, meg elfogadni, h a 12 menüpontból 3 használhatatlan viva témobil! Viszont mindenhol ezzel fényképeztem, nem profi, de abszolút használható, pedig csak 2mp ( http://picasaweb.goo...frks/Paris2006# )
Aztán volt egy akciójuk, h le lehetett cserélni szinte ingyen, hûségnyilatkozat fejében persze, így lett helyette a K800as ami nem szar. Cégesnek meg lett egy K770i márkafüggõ-e vagyok?
Írta 2008. október 22. - 15:24
Doesn't matter: én nem vagyok az a "konzumeridióta" (magadra ne vedd...), aki vár-vár-vár, mert jövõ hónapban még jobb, 5-10%-kal olcsóbb, stb.Azért ez viszont már kezd vmiféle elcs*szett rémálomra hasonlítani lassan, ami sosem ér véget:
http://mobilarena.hu...uch_hd_pro.html
Csak Zorg-nak, hogy lássa a vártnál tovább fog szenvedni a jelenlegi telójával
Kb. akkor volt fehér (fontos...) Wind netbookom, amikor a nagykerekben még fekete is alig-alig. (Persze, amikor bejött egy szállítmány fekete, az emberek megõrültek egy-egy fehér színû kütyüért...) Máig boldog és elégedett használója vagyok.
Kijön a Touch HD: kipróbálom. Ha megfelel arra, amire nekem kell megveszem. Ha nem, akkor egy QWERTY-s Pro lesz.