Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

pda nem kell,egy alap egyszerû navi kellene a kocsiba,amibe annyi "extra" kell,hogy "sok" címet el tudjak utvonalba menteni...

IGO nem jó?

Fater vett kint londonban tomtomot,ott nagyon azt dicsérték,de nincs rajta kelet eu/Mo térkép,az meg itt Pécsen 20e körül lenne rá..

Igo jó. Asus R300-ast dícsérték legtöbb helyen, teljes eu térképpel (igo8) 60 volt,mikor legutoljára néztem.
most ennyi:http://www.edigital....ett-p36105.html

az E51bõl ki lehetne hozni vhogy hangosabb zenelejátszót? nagyon idegesít, hogy állandóan behallatszik mások beszélgetése..

igen, így: http://www.edigital....324.html?page=1
hidd el, megéri... nekem is van. jól szól, kényelmes. volánbuszon elég a fél hangerõ.pedig kurva hangos. szar kínai busz...

Tig,N6300 ,ha már nokia

hát, azt sem épp Tig kezéhez méretezték...
inkább nokia 3110 classic. mindet tud, ami kell, nagyok a gombjai, van rajta mp3, rádió, bõvíthetõ, bt és usb is. 21-22ezer pénz electroworldben ill edigitalban, ahol rendes gari van rá és esetleg még áfa is visszajöhet.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
most jön/jött ki a 7...pda-kra és kis notikra
ha jol tudom

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no hát végül egy mio p340 lett belõle..ezen windows mobile fut..5.0 van ennél ujabb? hogy tudom rátenni..stb..priviben is jöhet..köszi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
volt a kezemben egyszer egy Edge 705 [?] az akkori csucsmodell. lehet meg mindig az. na nem gyenge egy valami az tuti.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

emlékszel még a flame-kre ? :P :) :chin:

Hát, ez a navi tényleg nem az olcsó kategóriában van :)

asszem inkább szerzek valami jó tokot egy navi rendszerhez :)

Nekem edge van, ami navigál is úton, de az sem olcsó. Ellenben mindent bír:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
sony gpsek milyenek?
lenne it egy 70e helyett 35ért mit utsó darab..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tomtomrol: egyszeruen imadom :) gyors, es megbizhato, ha raszoksz hogy hogy mutatja az utat, akkor sose tevedsz el vele, szemelyreszabhato, gyerekjatek kezelni a menujet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
ah, mindig csak a csúnya elõítéletek :) vedd kézbe és hagyd, hogy magába szippantson :D

más. ma láttam a mediamarkt katalógust és 129990-ért volt benne a Samsung Omnia. álladék az a cucc :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

iPhone 3G, mi más? :D

nem jó, zsigerbõl gyülölök bármit amin csonka alma van :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
thez, motorra csak célgépet, nem ilyen gps-light pda csodákat, hanem vízállót, ütésállót, rezgésállót, porállót, napfényben is látható kijelzõjût, kesztyûben nyomkodhatósat, különben szopni fogsz! Mindezt egy lezárható tartóban, hogy a közértbe bemenet ne kelljen állandóan szerelni, és akkura kötve, ne szennyezd a környezetet az elemekkel. Egyértelmûen Garmin. Nekem volt már GPSmap V, GPSmap 60cs és most egy Zümo egy Touratech tartóval. Ez utóbbi best fucking ever a motorra. A budget verzió egy 60cx, vagy használtan a régi 60-as sorozat. Térkép kérdés nem probléma.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
áll a földön :-)

az olcsó alatt tényleg olcsót gondoltam.
tomtom, amiben kelet eu van(azaz mi) arra feltolható nyugat is? arrafelé szívesebben utaznék.. .:)

tam, mi a tapasztalatod vele?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
thez: nem gondoltam én ezt annyira komolyan :)

Motoros navigációra esetleg megnézhetnéd a Garmin StreetPilot i3-ast. Annyira kicsi, hogy szerintem fel tudod applikálni a motor plexijére úgy, hogy ne zavarjon.
http://www.garmin.hu...dex.php?pid=471

Árban is igen jó és kapható még sok helyen, ahogy látom.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

emlékszel még a flame-kre ? :P :) :chin:

Hát, ez a navi tényleg nem az olcsó kategóriában van :)

asszem inkább szerzek valami jó tokot egy navi rendszerhez :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

minél nagyobb legyen (de nem óriási kijelzõ kell) kezelhetõ gombokkal (tudom szerezzek egy mûködõ 2110-es nokiat)
FM rádió ( ez fontos lenne hogy minél jobb legyen ha tud vki ilyen tesztet esetleg)
MP3
(bõvithetõ memória)
blutooth és usb
minél egyszerûbben kezelhetõ menû (nokiához vagyok szokva na :))

kösz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
thommey: N95-ot nagyon_nem ajanlom. kiforratlan, lefagyos hulladek.

telefonbol nekem a HTC Vox [S710] volt, windowsos, wifi-s. 3G viszont nincsen benne. bar asszem a S730-ban me mar van. ezek nem tul draga telefonok, mivel nem erintokepernyosok, de amugy nagyon sokat tudnak.

Kela: probalj meg egy cd-rol grabbelt mp3-at meghallgatni. ha az se hangosabb, akkor szerintem annyit tud a hardver. ha igen, akkor viszont ugy tunik hogy jobb minosegu mp3 fajlokat kell ratenni. szerintem.

PNA-bol en a Garmin nuvi 200-at neztem, de mivel tomtomot hasznaltam egy darabig, amikor a sajat megvasarlasara kerult a sor inkabb nem akartam atallni egy masik fajtara. Szerintem ez ugy van, hogy ha egyszer megszoktad a tomtomot, akkor tobbet mast mar nem fogsz akarni. nagyon jo. regebbieket [de ujonnan, dobozolva] lehet kapni amazonon, ebayen olcson. Az enyem full NY-europa terkeppel postaval egyutt 100 font alatt volt. ra hackelni egy kelet-eu terkepet szerintem nem lehet olyan nagy muveszet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tig,N6300 ,ha már nokia

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

tulképp van motoros cucc csak nem rohadtul olcsó...

http://garmin.hu/ter...dex.php?pid=545

mármint "rohadtul nem olcsó" akartam volt írni.....

viszont úgy érzem lassan sajna érik a telefoncsere, csak nem találok egyet sem ami szimpi.
tippek esetleg ?nem kéne semmi csoada

minél nagyobb legyen (de nem óriási kijelzõ kell) kezelhetõ gombokkal (tudom szerezzek egy mûködõ 2110-es nokiat)
FM rádió ( ez fontos lenne hogy minél jobb legyen ha tud vki ilyen tesztet esetleg)
MP3
(bõvithetõ memória)
blutooth és usb
minél egyszerûbben kezelhetõ menû (nokiához vagyok szokva na :))

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

jaja, én is csak anyagiakból adtam el - meg mert nem volt rá szükség.
most valami motorra hergelhetõ GPS kéne, aminek vagy van tokja, ami viszonylag idõjárás álló, vagy pedig alapból az..:)
és csak navi, semmi felesleges pda dolog. mit érdemes nézni? (minél olcsóbb, navira felesleges drága)

köszi!

tulképp van motoros cucc csak nem rohadtul olcsó...

http://garmin.hu/ter...dex.php?pid=545

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jaja, én is csak anyagiakból adtam el - meg mert nem volt rá szükség.
most valami motorra hergelhetõ GPS kéne, aminek vagy van tokja, ami viszonylag idõjárás álló, vagy pedig alapból az..:)
és csak navi, semmi felesleges pda dolog. mit érdemes nézni? (minél olcsóbb, navira felesleges drága)

köszi!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az E51bõl ki lehetne hozni vhogy hangosabb zenelejátszót? nagyon idegesít, hogy állandóan behallatszik mások beszélgetése..