Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

nekem a 16-os is mukodik. de ha nem mukodik, es USB kabellel rakotod a telefont a gepre, az nem ugyanaz az adatsebesseg lesz? csak mert akkor tokmindegy. en mindig ugy masoltam a 4gigas microSD-re.

kábellel már nincs gond vele, csak akkor, ha betolom a kártyaolvasóba. 16ossal még nem volt dolgom:)
pendrive is "csak" 8as, de azzal nincs gond szerencsére

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
azóta a hard is megvolt

használtan vettem és hát kicsit a win szét volt esve rajta..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

kell kell igo ...

hard resetet kipróbálom csak még nemderült ki hogy kell.. :D

ja de..hát semmi változás..egy üres win kéen erre...

Megy link privátban ;)
http://www.hardreset...soft_reset.html
Ha p340-ed van,akkor itt a hard reset kombinációja,de szerintem csak soft reset-et csináltál,ha nem történt semmi :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
omg ket napja vetted es mar hazavagtad? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Nekem asszem megvan,csak még nem raktam fel.Kell link hozzá?

kell kell igo ...

hard resetet kipróbálom csak még nemderült ki hogy kell.. :D

ja de..hát semmi változás..egy üres win kéen erre...

ja és a mem kártyán lévõ igo 8at? nem tudja megnyitni mert valami zip file hiba van..azt kibontva vissza raktam a krtyára,de így sem..valami link vagy ötlet?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Valami tapasztalata van valakinek Nokia 6300-ról?kezd meghalni a 6020-asom,aztán nézni kéne valamit helyette....

jó vétel!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az Igo-val én is szívtam, de végre találtam mûködõ 8.0-t. Ha érdekel valakit szóljon. Az a szép hogy van már elvileg iGO8 Maps for version v8.3.1.57021 is, de azt még nem sikerült találni.

Nekem asszem megvan,csak még nem raktam fel.Kell link hozzá?

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

na 5610 lesz a befutó

kicsinek kicsi de tetszik

már csak kell valami hely ahol aránylag rendesen beszámítják az N95-öt

miert nem 6210? ezek a csuszkas telcsik nem tul tartosak. nekem se lesz ilyenem soha tobbet.

ja, e51 8gb rulez! :D

aki használ 4gb vagy 8gb memóriakártyát, annak mûködik a számítógépen kártyaolvasóba dugva??? nekem egyik sem, és már mástól is hallottam ezt.

nekem a 16-os is mukodik. de ha nem mukodik, es USB kabellel rakotod a telefont a gepre, az nem ugyanaz az adatsebesseg lesz? csak mert akkor tokmindegy. en mindig ugy masoltam a 4gigas microSD-re.

Valami tapasztalata van valakinek Nokia 6300-ról?kezd meghalni a 6020-asom,aztán nézni kéne valamit helyette....

sokan hasznaljak, olcso, jo megbizhato, es a megszokott jo kis nokia menuje van. nem hallottam meg rosszat rola.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Albert: hard resettel elvileg újrakerül rá a winfos. szal minden progit és adatot töröl, és egy tiszta win marad rajta. lesd meg a lúzer manuált, az írja hogyan kell elkövetni!

(beégetett win van ezeken - mintha így rémlene)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az Igo-val én is szívtam, de végre találtam mûködõ 8.0-t. Ha érdekel valakit szóljon. Az a szép hogy van már elvileg iGO8 Maps for version v8.3.1.57021 is, de azt még nem sikerült találni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
win mobile sux v 2.0 ..hogy lehet ezt a szart ujratelepíteni?!? Persze az igo sem megy rajta..az hogy szétbaszazideg az nagyon engyhe kifejezés..

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
6500 van roberátornak is, egyszer volt valami gyíkja, de most mintha hiba nélkül üzemelne, na meg talán pofás is...

milyen msn klienset lehet szerezni symbian telefonra? ez kifogott rajtam :)

kössz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szétcsúsztathatóból csakis 6500 Slideot vennék.. Egyedül az van normálisan megcsinálva..

5000. :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

na 5610 lesz a befutó

jól meggondoltad?
én próbáltam olyat, két hónapos telefon, átlag usertõl és szét akart esni, a csúszka rajta meg lötyögött, majdnem leesett már. ha már mindenképp szétcsúsztatós, akkor inkább e66 vagy 6500slide, annál legalább nincs gond a minõséggel és nagyok a gombjai. plusz e66-on wifi is van rajta, ha nagyon unod magad.
probike-ba azért be szoktál még nézni?

ja, e51 8gb rulez! :D

aki használ 4gb vagy 8gb memóriakártyát, annak mûködik a számítógépen kártyaolvasóba dugva??? nekem egyik sem, és már mástól is hallottam ezt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hát, azt sem épp Tig kezéhez méretezték...
inkább nokia 3110 classic. mindet tud, ami kell, nagyok a gombjai, van rajta mp3, rádió, bõvíthetõ, bt és usb is. 21-22ezer pénz electroworldben ill edigitalban, ahol rendes gari van rá és esetleg még áfa is visszajöhet.

na 5610 lesz a befutó

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
iPhone-osok, csináltam ismét egy saját témát. Ha esetleg érdekel valakit, akkor privátban küldje el a mail címét és átpostázom :)

Screenshot:
Posted Image

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
koszi, mio p340 v 430 :)
5os win van rajta,meg a legutobbi aktiv szink.
Msn talan du leszek valamikor,kereslek majd.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

valami ötlet hogy mitõl lehet hogy 10bõl 9x nem látja a pda-t a gép? mini usb-usb megy a laptop és ez között,de már a tököm tele...lehet ezeket formatálni ujra telepítni stb..valami olvasnivalót valaki tud errõl??

köszi,mert ott vagyok hogy visszaviszem a picsába...

MilyenPDA?Melyik Activesync van feltelepítve és milyen oprendszered van,? Van egyébként egy regbejegyzés,ami szokott segíteni,megkeresem Neked és msn-en áttolhatom.PDA-s fórumokon érdemes körbekérdezni.

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valami ötlet hogy mitõl lehet hogy 10bõl 9x nem látja a pda-t a gép? mini usb-usb megy a laptop és ez között,de már a tököm tele...lehet ezeket formatálni ujra telepítni stb..valami olvasnivalót valaki tud errõl??

köszi,mert ott vagyok hogy visszaviszem a picsába...