Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Jövõ héten "demózok" egy Touch HD-t.

TripleB:
SPB Keyboardot használsz a PDA-n?

Akkor meglesz egy füst alatt a wind és a HD is, ha betörök?:D
Resco keyboard-ot használom,magyar és angol bill.kiosztással,mert nem minden karakter van meg a magyar alatt (szólj, ha kell pár progi ;) )

Én meg kérek pda-t kamera nélkül,mert csak koszolódik nálam :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Mondjuk én ilyesmit sem mernék kijelenteni, hogy "a Nokia-nál biztos h jobb a SE"...maradjunk annyiban, hogy mindkét mobilóriásnak van nagyon sok jól sikerült készüléke...kinek ez jön be, kinek az. Bár Nokia-párti vagyok, de nem vagyok fan. Elismerem, hogy mindkét cég erõs és jó gépeket csinál.

Az más kérdés, hogy az X1-est a HTC gyártja, és a Windows tolja alá az op.rendszert, szóval a SE-nak mindössze a marketinget kell alápakolni, de azt szív alakú szeneslapáttal (hozzáteszem: ezt rendesen meg is oldották:D)

De mindettõl függetlenül hardveresen az egyik legmasszívabb gép a piacon és az, hogy azt a rohadt halacskás, paneles szart nem sikerült optimalizáni még semmit nem jelent...elég sok video van arról, ahogy a TouchFlo röccenés nélkül dolgozik az Xperián, van jövõ abban a kis vasban, csak várni kell egy kiforrot ROM-ra vagy tenni rá másik "Today-képernyõt"...sztem.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

http://mobilarena.hu...z_tartalma.html

Na el is olvastam a cikket v tõrténetet mert tesztnek a legkevésbé sem értékelném ezt az egyoldalu véleményt.

Messzirõl jött ember azt ír amit akar.
Értem ezt a célzást a teszt irójára.

A részemrõl:
Én meg kint voltam a mobil show-n és minden téren teljesen mást tapasztaltam mert ki is lehetett próbálni élõben.
Az meg személyes tapasztalatom hogy az SE-kat minden ujság lehúza mert...nem írom mert sértõdés lenne...Amúgy annó a SE K800i-vel sem tudtak olyan jó fotókat késziteni stb mint én mert egyszerüen béénáák és inkább leírták hogy ez nem jó meg az nem jó benne ennyi.

Mondjon bárki bármit én akkor is inkább SonyEricsson-t vagy Motorola-t veszek mint valami nokia-t vagy bármit.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Jövõ héten "demózok" egy Touch HD-t.

TripleB:
SPB Keyboardot használsz a PDA-n?
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ahhoz a nokia ért nagyon,a tulajok meg várják az újabbnál újabb hibajavításokat,mint a messiást.

-=B.B.B.=-

• vendég
Mondjuk azért én nem kezdeném temetni az Xperiát, sztem 1-2 ROM-frisstés és álomgyorsan fog futni. Ezt már a többi HTC modellnél is eljátszották párszor :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Ha meg mobillal akarnék netezni inkább egy SE XPERIA X1-t vennék.

http://mobilarena.hu...z_tartalma.html
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

az a gond hogy a 4 gigás és a nagyobb kártyák már sdhc kártyák, amihez külön olvasó kell

szal a sima sd kártyaolvasó nem fogja ezeket beolvasni, külön sdhc olvasó kell, vaterán kb 500ft:D

aznap már le lett tudva :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

az a gond hogy a 4 gigás és a nagyobb kártyák már sdhc kártyák, amihez külön olvasó kell

szal a sima sd kártyaolvasó nem fogja ezeket beolvasni, külön sdhc olvasó kell, vaterán kb 500ft:D

Nekem 4gigás mini SDHC-m van, simán olvassa az 5 éves kártyalovasóm :)

-=B.B.B.=-

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Már csak anyi bibi van, hogy az MMS üzenetek se telefon, se fájl módban nem látszódnak, mentsem le külön a képeket belõlük és úgy tudom archiválni csak?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

p990emet sem látja, a K750i-met sem, csak a w880-at.
kapj le hozzá mindent a www.sonyericsson.com -ról, valamelyik jóvá teszi a kapcsolatot... :)

Na, végül az lett a megoldás, hogy feltettem a SE PC Suite-ot, ami szintén nem látja a telefonomat, viszont feltette a drivereket amiket a Phone Explorer hiányolt, így most müködik! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

kábellel már nincs gond vele, csak akkor, ha betolom a kártyaolvasóba. 16ossal még nem volt dolgom:)
pendrive is "csak" 8as, de azzal nincs gond szerencsére

Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
p990emet sem látja, a K750i-met sem, csak a w880-at.
kapj le hozzá mindent a www.sonyericsson.com -ról, valamelyik jóvá teszi a kapcsolatot... :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Köszönöm, közben össze Google-ztem én is ezt, viszont nem látja a telefonomat. USB-vel van csatlakoztatva, Telefon módban, mi lehet a baja?

Szedtem le USB drivert ami elvileg jó hozzá, de csak .inf, .cat .sys és .vxd fájlok vannak, egy setup.exe sokat segítene. :D

Mer' egy állat vagyok !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azt hiszem a My Phone Explorer progi tudja.Elvileg a telefonhoz adni kellett egy cd-t,azon rajta van.
Itt bogarásztam

-=B.B.B.=-

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szeretném lementeni az sms-eket és a telefonkönyvet a telefonomról -ami egy SE W200i- a számítógépemre, megoldható ez valahogyan? USB-vel csatlakoztatva csak az MP3/Fotok/Videok látszanak.

Mer' egy állat vagyok !

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

játszik velem...
egyszer már eljátszottta h nem szotl a bal, bevittem ott szolt, most detto ez...fakk

A telefon rendszer csatlakozója nincs bepiszkolódva esetleg kontakt hibás?
Én hetente két hetente egyszer alkoholos fûltisztitópálcikával meg szoktam tisztítani a telefon és a füles csatlakozóját.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
játszik velem...
egyszer már eljátszottta h nem szotl a bal, bevittem ott szolt, most detto ez...fakk

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

behalt a k800i fülese...osz' két hónapos se

Oszt azt meg hogy csináltad?:chin:
Az enyém már vagy 1,5 éves és mintha új lenne,pedig naponta 4-5 órát használom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
behalt a k800i fülese...osz' két hónapos se