Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2008. December 05. - 13:06
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. December 05. - 13:02
most meg a wlan hiánya kizáró
Armani: ezen is érdekes csatófelület van, de a fülese olyan mint a htc-nek volt. (más persze)
Arra mondjuk valóban kiváncsi vagyok, honnan szerzek hozzá bõr elõlapot, ha megsérül..
Mondjuk ez hiányzik kicsit a htc, egyéb készülékekbõl, ebben a védelemben semmi sem ûbereli a samsungot.
http://blog.wired.co...p5202copy 1.jpg
ja, és nem használok se wlant, se 3g-t, sõt mivel ezzel sms-t írni kínszenvedés, igazából azt se, mms alap hogy nem, egyedõl brútusz a barátom, meg a fotógép valamilyen szinten, bár az elég gagyi benne..
Posted 2008. December 05. - 11:53
SPBKeyboard ~25 dodért - és máris lehet kuvert magyar "billentyûzeted".A Pixonban nincs WLAN...részemrõl ez már kizáró ok.
Illetve OMNIA-t is nézegettem, de maradok a gomboknál...ez a tapogatósosdi nem akar nekem bejönni. Bár INNOV8-en is van egy kis tapi-pad, mint omnia alján de azért az más tészta...
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. December 05. - 11:47
Illetve OMNIA-t is nézegettem, de maradok a gomboknál...ez a tapogatósosdi nem akar nekem bejönni. Bár INNOV8-en is van egy kis tapi-pad, mint omnia alján de azért az más tészta...
Posted 2008. December 05. - 11:43
Ezek mind rendben, de telefon egy volt Samsung a családban - kb. 2 hónapig, pedig "divatos" darab volt. Kiegészítõt pedig tudtommal szinte semmit nem kapsz hozzá, olyan alapvetõ dolgokat mint pl. korrekt tok, etc.és a magyar samsungnál ez nem ennyire mûködõ dolog?
(tapazstalatom semmi velük, pedig a tv-k, a dvd-k, rengeteg számítógépalkatrész, telefon etc tõlük van - mind hibátlan)
(Mindig értsd ide hogy: SZVSZ.)
Posted 2008. December 05. - 11:35
(tapazstalatom semmi velük, pedig a tv-k, a dvd-k, rengeteg számítógépalkatrész, telefon etc tõlük van - mind hibátlan)
Posted 2008. December 05. - 11:30
Azé' burce te nagyon hülye vagy.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. December 05. - 11:23
Nálam általában fontos szempont a support. Bátyám több mint 2 éve HTC user, volt garanciális problémája (önhibájából "kicsit" megrepesztette a kijelzõt...); tudom hogyan kezelték.http://www.samsung.c...=GT-M8800DKAVDH
na és õ? tetszetõsnek tûnik.
Ahol venni szeretném, ott az árban benne van 2 éve teljeskörû "door-to-door" garancia; korrekt support, késõbbi magyarítás - és HTC készülékekhez számtalan kiegészítõt kapsz itthon is.
Posted 2008. December 05. - 11:15
Posted 2008. December 04. - 23:46
:X
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. December 04. - 22:12
Annyit mondok: hétfõ...amit én most akarok: htc touch hd
bárhogy nézem über alles.
Posted 2008. December 04. - 21:48
amit én most akarok: htc touch hd
na vegre ratalaltal az egyetlen komoly mobiltelefongyartora
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 04. - 21:18
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. December 04. - 21:15
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. December 04. - 20:37
Hááátttt, én már nyomogattam sokmindent és láttam sokmindent de még mindig az állam keresem az asztal alatt.
Nem véletlenül ajnározzák agyba-fõbe minden tesztben...tényleg a non-plus-ultra überalles.
Egyszerûen még mindig nem hiszem el...mindenben tökéletes...anyaghasználat, összeszerelés, hardver, szoftver.
Posted 2008. December 03. - 17:08
Blutusz hiany az tenyleg nem jó, 1-2 kepet, zenet nem art neha kuldozgetni...
Mms meg tenyleg minek mikor ott az email...
Hat Thez, azert videon latszik h mi mien gyors, nyilvan SE nem rossz hardveresen, csak ami rajta van oprendszer, meg a memoriakezeles a nagy ratyi.
Posted 2008. December 03. - 17:06
walkmanos, de mivel egesz nap az autoradio szol nem hasznalom ki, a billentyuzeten meg mindig nem tudok gyorsan gepelni, az anyagfelhasznalas pedig botranyosan sz@r. kopik le rola a festek mindenhonnan, a hatlap lejar, egyet mar cserelni kellett, mert leesett a buszon, es elveszett. a fenykepezoje elvileg 2mp, gyakorlatilag 0.2
nem tudok rola pozitivumot mondani igy hirtelen. vannak benne ilyen csudijo ficsorok, hogy ha nyomsz egy gombot a tetejen, es megbillented a telefont oldalra [csuklogyilkos mutatvany] akkor leptet a playlisten. hurra. akkormar a gombnyomas magaban miert nem eleg?
ez a W910i [nemreg ez volt a fullos W telo.]
csajomnak az uj van asszem W980i, szetnyithato, kb ugyanezt tudja, csak meg csunya es feltegla is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 03. - 16:54
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. December 03. - 16:51
Trekes, ennyire nem lehetsz vak, hol van jelenleg a sonyE? Gyak sehol semmi... Ne azt mondd mi lesz hanem hogy mi van...
Igen, nem a leggyorsabb az N97, az iPhone amirol most gepelek, nagysagrendekkel gyorsabb. De az N97, igy, betas valtozatban, mert ugye megjelenes elott 2-3 honappal a verzioja igencsak beta lehet, szval meg igy is gyorsabb mint a sonyE legjobb modellje.
Nálam az elsõ helyen,
de nekem nem is ez számit mindenki mást és mást vár el egy készüléktõl van aki többet van aki kevesebbet(én pld a maximumot és ezt minden téren meg is kapom a Sony Ericsson-tól! ) legyen az bármilyen készülék.
Én türelmes emberke vagyok szoval ha valami egy 1/2 másodpercel tovább tart az nem zavar a minõség viszont már jobban számit nálam.Én zene kedvelõ vagyok vagyis szeretem ha a zene kiváló minõségben szól ebben a SE-kat még egyik mobil gyártó cég sem érte utól a nokia pld ebben sehol nincs a SE hez képpest ez is tuti amiben meg a nokia valamivel jobb lenne az meg nem érdekel meg az se ha sok ember elvan szálva a nokiátol mint palik lászló sumahertõl.
Szoval nokia akkor se kellene ha a legjobb lenne ennyi.
Posted 2008. December 03. - 16:23
Ami fáj pl., hogy szemben az eddigi vagy jelenlegi telómmal nem képes PC-vel összekötve külsõ meghajtóként üzemelni, legalábbis a file-csere nem nagyon megy neki. Az, hogy csak itúnszon keresztül tudsz telepíteni rá bármit, az is elég idegen, meg a szokásostól eltérõ SMS-kezelés. MMS nem hiányzik, 5 év alatt talán 10-et küldtem eddig. Egyébként nem vagyok elvakult fanatikus egyik gyártó termékei iránt sem, bár most per pillanat rendkívül elégedett vagyok az N96-ommal.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"