Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Excel szerkesztõprogi: 2.39 euro, de szinkronizálja a GDocs-al is, megnyitja ezeket: Excel, Numbers, Open Office, Google Docs
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

De az fizetõs nem?

Az attól függ. Nagyon sok ingyenes program van (mondjuk 30%) meg szintén nagyon sok ami 0.79euro, ami sztem nem egy vészes összeg, fõleg hogy ilyen telót sztem az nem vesz meg akinek nincs 200 ft-ja. A 60-100 megás legjobb játékprogramok kerülnek 8 euró körülibe, a nagyon speciális hajós meg repülõs navigációs programok meg olyan 15-20 euróba.

De mondom, nemtom van-e szerkesztõprogi, nem néztem utána.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert a kaiser meg az iphone meretben nem ugyanaz a kategoria...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Az nem hekkelés ha megnyomsz rajta 3 "gombot" és letöltesz 1 programot ;)

De az fizetõs nem?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

:D annyira nem beszélek angolul, meg sokszor jobban tudja az, aki használja, mint akinél 3 napig volt teszten. Bár az elfogultaknak az sem baj, hogy agyon kell hekkelni mindenhez.
Még mindig nem tudom mit vegyek:( HTC Pro drága, P1 használt...

Akkor ne a Pro-t vedd ;) Ott a Kaiser pl, frankón lement az ára :)

Kela :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Az nem hekkelés ha megnyomsz rajta 3 "gombot" és letöltesz 1 programot ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

HTC ..

" ha le tudna sz.pni, tökéletes lenne" by TripleB

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
:D annyira nem beszélek angolul, meg sokszor jobban tudja az, aki használja, mint akinél 3 napig volt teszten. Bár az elfogultaknak az sem baj, hogy agyon kell hekkelni mindenhez.
Még mindig nem tudom mit vegyek:( HTC Pro drága, P1 használt...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
use the fooking google :matrix:

az elso ketto talalat alapjan irtam a valaszt. elotte pont annyit tudtam amennyit te.

beirod, hogy iphone word excel powerpoint es kiad kb masfel millio talalatot. ne legyel mar kezdo ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

utfg!

csak olvasni tudja oket, es csak ugy ha email mellekletben jottek. szoval nem birsz ratolteni tablazatokat, hogy a vonaton majd dolgozgatsz vagy ilyesmi.

Köszi! Fura, hogy sok helyen olvassa az ember, hogy milyen szar, meg hallom ismerõsöktõl is, de mindig próbálok egy esélyt adni neki:D Tud valamit az Apple. De ezek nyomós érvek:(
Miaz az UTFG?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Jaja, emailmellékletként meg tudja nyitni, (word, excel, pdf, Ppoint tesztelve) nem tudok róla hogy lenne szerkesztõ rajta, de körül kell nézni az AppStoreban.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
utfg!

revealed in apple's new iphone guided tour video is the swanky handset's previously-unknown ability to read word, excel, and pdf document e-mail attachments.

csak olvasni tudja oket, es csak ugy ha email mellekletben jottek. szoval nem birsz ratolteni tablazatokat, hogy a vonaton majd dolgozgatsz vagy ilyesmi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Gyors kérdés: Iphone 3G tud Word/Excell-t kezelni? Írni, olvasni? És powerpointot, meg pdf-et megnyitni?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Próba cseresznye
http://www.esato.com...t-114505,1.html

-=B.B.B.=-

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
K800i-re keresek pdf olvasó softwaret...szóval valami java-s kéne...van ilyen?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Létezik mobilra olyan szoftver, amiben a túristatérképek benne vannak és gps-szel navigálhat rajta az emberfia? :)
Gondolkozom, hogy kihasználom ezt a featuret a telón, ha létezik.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
eleinte en is telefon + gps + mp3 + fenykepezo idealis kombinaciojarol almodtam.

most hogy van gps-em es imadom, latom hogy meg a kompakt gepek is hulladekok nemhogy a telefonba epitettek [szeretnek egy valami rendes fenykepezot] mp3lejatszo meg mindben van, es mind megfelel, egy uj vilag nyilt ki elottem. most mar nem kell a legjobb-legdragabb [es ezaltal a legbonyolultabb] telefonokat nezegetnem, vehetek valami olcsot es egyszerut. mint a 6300 vagy ilyesmi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Mindent tudni kell használni :P ;)

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jogos, és mióta ez megvan, már nem is gondolkodom drágábban (igaz ez is annyi, mint az omnia, etc)
érintõkijelzõ megvan, jól néz ki, kicsi, védett, és mûködik is kiválóan.. :)

csak mindig jó nézegetni újabbat, szebbet, okosabbat, de...

(és nem utolsó sorban örülök h megszabadultam a telefon&gps egyben-tõl, valahogy így egyben nem jó, nekem legalábbis :))

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

fura, hogy régen a színes kijelzõnek örültünk...
most meg a wlan hiánya kizáró :)

Armani: ezen is érdekes csatófelület van, de a fülese olyan mint a htc-nek volt. (más persze)
Arra mondjuk valóban kiváncsi vagyok, honnan szerzek hozzá bõr elõlapot, ha megsérül..
Mondjuk ez hiányzik kicsit a htc, egyéb készülékekbõl, ebben a védelemben semmi sem ûbereli a samsungot.
http://blog.wired.co...p5202copy 1.jpg
ja, és nem használok se wlant, se 3g-t, sõt mivel ezzel sms-t írni kínszenvedés, igazából azt se, mms alap hogy nem, egyedõl brútusz a barátom, meg a fotógép valamilyen szinten, bár az elég gagyi benne.. :)

Ha ilyen igényekre keresnék készüléket max. 40k lenne a rászánt büdzsé (új cumóról beszélek).
"In idem flumen bis non descendimus"