thez, pont ez az, hogy mindenkinek van egy sztorija. Neki miért pont az, vagy a másik, fontos-e neki a bluetooth, vagy a radarelhárító rendszer egy telefonban, vagy nem fontos. Tartsuk tiszteletben a másik agymenését, ameddig nekünk (vagy másnak) ezzel kárt nem tesz. Nem a választott telefon márkájától lesz valaki agymosott.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Started by
MG
, 2002. March 09. 00:37
Posted 2009. November 29. - 20:01
Posted 2009. November 29. - 19:33
Pedig Tam írja valahol jól.. És ezt megatron (új név? ) posztja is alátámasztja.
Az egyetlen használható érintõkijelzõs telefon, ez igaz. Nem olyan tetü a szoftvere, mint a WinMo, ez is igaz. A használhatósága a telefonnak már más kérdés, de arra ott a PC, meg...
Amiért nekem van: fillérekbe került. Az egyetlen eddigi telefonom amin van értelme internet-elõfizetésnek....
Ezekkel a HTC, és az SE sem tudott szolgálni.
Viszont egy flash player jót tenne a lelkivilágomnak... :chin:
Az egyetlen használható érintõkijelzõs telefon, ez igaz. Nem olyan tetü a szoftvere, mint a WinMo, ez is igaz. A használhatósága a telefonnak már más kérdés, de arra ott a PC, meg...
Amiért nekem van: fillérekbe került. Az egyetlen eddigi telefonom amin van értelme internet-elõfizetésnek....
Ezekkel a HTC, és az SE sem tudott szolgálni.
Viszont egy flash player jót tenne a lelkivilágomnak... :chin:
Posted 2009. November 29. - 19:23
Mindig ezek a sarkos, általánosító vélemények.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. November 29. - 19:14
ez a baj az apple termekekkel. meg a hype ami korulveszi. hogy az appstore a legjobb dolog a vilagon. es hogy ezt annyira sulykoljak a hasznalokba hogy ok meg el is hiszik.
kozben az android market ugyanazt tudja, csak a programok nagyresze raadasul ingyen van.
ilyen dolgok az agymosott apple juzerek gondolatai koze egyszeruen nem jutnak be.
kozben az android market ugyanazt tudja, csak a programok nagyresze raadasul ingyen van.
ilyen dolgok az agymosott apple juzerek gondolatai koze egyszeruen nem jutnak be.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. November 29. - 18:52
Fontos funkcio egy telefonnak Szerintem minden telefonra meg van írva, amiben van giroszkóp.
HTC-t örülök hogy eladtam, második próbálkozásra sem fogott meg.
Érintõkijelzõ szinten tényleg ez a nyerõ(apple), a többi funkcióban nem nagyon van ott, de telefonálásra kiválóan alkalmas. (bõ 1napig sem, ha használva van, ááá lol )
Annyit viszont nem adnék érte, amibe kerül.
HTC-t örülök hogy eladtam, második próbálkozásra sem fogott meg.
Érintõkijelzõ szinten tényleg ez a nyerõ(apple), a többi funkcióban nem nagyon van ott, de telefonálásra kiválóan alkalmas. (bõ 1napig sem, ha használva van, ááá lol )
Annyit viszont nem adnék érte, amibe kerül.
Posted 2009. November 29. - 18:52
Azért a Nokia-nak is ott van az Ovi-ja (mennyire vicces egy név), meg az Andriod Market is hasonló.
Vízmérték van Nokia-ra is, de azért nem alapoznék rá építkezést
Vízmérték van Nokia-ra is, de azért nem alapoznék rá építkezést
Posted 2009. November 29. - 18:41
szerntem az igazán nagy elõnye a szoftveres részen van..mármit arra gondolok hogy bármit be lehet rá szrezni..egyik nap voltunk egy épületet felmérni és kellet volna egy vízmérék..mivel nem volt nálunk próba képp app sotre és rögtön volt vagy 5féle,egy perc sem telt el és ott volt a vízmérték szögmérõvel...utolag csekova 99% pontos.
ezt nem tudja semmi más...bár nyilván ez apple sajátsság...az asztali gépeknél is így van
ezt nem tudja semmi más...bár nyilván ez apple sajátsság...az asztali gépeknél is így van
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2009. November 29. - 18:21
Azért az nem mondanám, hogy nem gondolkoztam el én is az iPhone-on, de a céges elõfizetéshez egyszerûbb és olcsóbb volt a Nokia 5800...
És egyáltalán nem bántam meg. Vannak hülyeségei, és nem is olyan forradalmi a kezelõfelülete, mint az iPhone-nak, de én szeretem nagyon.
És egyáltalán nem bántam meg. Vannak hülyeségei, és nem is olyan forradalmi a kezelõfelülete, mint az iPhone-nak, de én szeretem nagyon.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2009. November 29. - 15:15
Ebben teljesen _kz_ -nek van igaza.
Igen, énis alapvetõen Nokia párti vagyok és a legelején nem tetszett az iPhone mert hiányzott belõle a copy-paste, MMS, bluetooth, normális fényképezõ, 3G, igazi navigáció, stb.
De kijavították. Innentõl minek hánytorgatni a múltat? Igen 96'-ban meg nem voltak 500 GB-os vinyók, phhuuuu, tényleg, mekkor gáz már! Kinemszarjale!
Mostmár van, innentõl kár pofázni errõl. Jaaaa, hülye Apple nem lehet belenyúlkálni. Értem én, hogy attól lesz valaki a raj a neten, hogy eljátsza a fejlesztõt, mert õ bizony még a TV távkapcsolójához is saját programot akar írni...hagyjuk már...nem egyszerûbb ha csak bekapcsolod és használod, hiszen erre kell a telefon nem? (Tisztelet a kivételnek. Zorg és a hasonló fajtársaknak tényleg a HTC-k valók )
Szép a Nokia, jó a Nokia, de 2009-ben még mindig az iPhone a legkönnyebben kezelhetõbb, leggyorsabb KAPACITÍV ÉRINTÕKIJELZÕS telefon. Pont.
Mindig is Nokiám volt, de a 3.0-ás szoftvernél azt mondtam, hogy ez igen, kijavítottátok azokat, amik engem zavartak, szerezzünk egy ilyet!
Jövõhéttõl énis szifonos vagyok.
Igen, énis alapvetõen Nokia párti vagyok és a legelején nem tetszett az iPhone mert hiányzott belõle a copy-paste, MMS, bluetooth, normális fényképezõ, 3G, igazi navigáció, stb.
De kijavították. Innentõl minek hánytorgatni a múltat? Igen 96'-ban meg nem voltak 500 GB-os vinyók, phhuuuu, tényleg, mekkor gáz már! Kinemszarjale!
Mostmár van, innentõl kár pofázni errõl. Jaaaa, hülye Apple nem lehet belenyúlkálni. Értem én, hogy attól lesz valaki a raj a neten, hogy eljátsza a fejlesztõt, mert õ bizony még a TV távkapcsolójához is saját programot akar írni...hagyjuk már...nem egyszerûbb ha csak bekapcsolod és használod, hiszen erre kell a telefon nem? (Tisztelet a kivételnek. Zorg és a hasonló fajtársaknak tényleg a HTC-k valók )
Szép a Nokia, jó a Nokia, de 2009-ben még mindig az iPhone a legkönnyebben kezelhetõbb, leggyorsabb KAPACITÍV ÉRINTÕKIJELZÕS telefon. Pont.
Mindig is Nokiám volt, de a 3.0-ás szoftvernél azt mondtam, hogy ez igen, kijavítottátok azokat, amik engem zavartak, szerezzünk egy ilyet!
Jövõhéttõl énis szifonos vagyok.
Posted 2009. November 29. - 12:32
Egyik sem volt a 3.0 elõtt.
Posted 2009. November 29. - 12:24
Fura. Nekem most épp egy 3g van, és megy a copypaste, és az mms is. (igaz -eddig csak képpel próbáltam)
Posted 2009. November 29. - 11:56
Jah, de milyen vicc már, hogy amikor kijött, ilyen alap funkció nem ment a csodatelefonon...
A copy-paste-et kihagytad. Meg az MMS-t. Most komolyan: nem unalmas ezeket mindig elõhúzni a kalapból?
Posted 2009. November 27. - 13:25
Posted 2009. November 27. - 13:10
Meg jól el tudja adni új köntösben(külsõ ház) a régi és elavult technikát is. Jó a marketingbrigádjaLehet, hogy a Nokia el van maradva a fejlõdésben, de legalább ahol topognak az tudásban több, mint elég általában
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. November 27. - 12:02
Jah, de milyen vicc már, hogy amikor kijött, ilyen alap funkció nem ment a csodatelefonon...
Lehet, hogy a Nokia el van maradva a fejlõdésben, de legalább ahol topognak az tudásban több, mint elég általában
Lehet, hogy a Nokia el van maradva a fejlõdésben, de legalább ahol topognak az tudásban több, mint elég általában
Posted 2009. November 27. - 11:42
iPhone is mûködik modemként a 3.0-ás ware óta. Kábelen és kékfogon is.
Posted 2009. November 27. - 11:20
Posted 2009. November 26. - 22:44
Én a 5800-at használtam többször netezésre. Amikor a munkahelyen, vagy otthon szarakodott az ADSL, akkor rádugtam a gépre, és azzal nyomtam tovább.
De ha jól emlékszem, még a 6310i is használható ilyenre, csak az nem tudja a HSDPA-t
De ha jól emlékszem, még a 6310i is használható ilyenre, csak az nem tudja a HSDPA-t
Posted 2009. November 26. - 21:48
Hello :-)
Egy gyors kérdés: Nokia E66 használható modemként egy normál laptop mellé? Adatkábellel rádugva, normálisan mûködõ gyors net. A kártyán van 2 gb-os csomag, szóval ez az oldala adott, de a telefonon ezt kihasználni képtelenség.
(és persze ugyanez a kérdés érdekel az iphone-ra is)
köszönöm!
Egy gyors kérdés: Nokia E66 használható modemként egy normál laptop mellé? Adatkábellel rádugva, normálisan mûködõ gyors net. A kártyán van 2 gb-os csomag, szóval ez az oldala adott, de a telefonon ezt kihasználni képtelenség.
(és persze ugyanez a kérdés érdekel az iphone-ra is)
köszönöm!
Posted 2009. November 21. - 16:23
Kéne nekem egy telefon(lehetõleg SE) ami azért nincs agyonhasználva, esetleg új, független, vagy pannonos.
Cserébe pedig fel tudok ajánlani egy vadi új xtr 975 elsõ agyat gyorszárával, ami centerlockos!
Privátban, ha lehet!
Cserébe pedig fel tudok ajánlani egy vadi új xtr 975 elsõ agyat gyorszárával, ami centerlockos!
Privátban, ha lehet!