Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Üdv.

-Ezzel minden normális ember igy van..! :beer::D:D

ajjj,, grat.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Eddig samsung volt, de váltani akar. Nekem meg SE van, de volt már nokiam is, a sonyt jobban szeretem.

Üdv.

-Ezzel minden normális ember igy van..! :beer::D:D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

mi van neki jelenleg? mindig nokiaim voltak, nem tudtam magam atszoktatni SE-re pedig probaltam. van aki ugyanez forditva.

Eddig samsung volt, de váltani akar. Nekem meg SE van, de volt már nokiam is, a sonyt jobban szeretem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mi van neki jelenleg? mindig nokiaim voltak, nem tudtam magam atszoktatni SE-re pedig probaltam. van aki ugyanez forditva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Asszonypajti telefont újítana. SE C901 és Nokija 6700 között vacillálunk. Vélemény, tapasztalat, javaslat, ellenjavaslat?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
A probléma megoldódott. Ma visszakaptam....és azt kell, hogy mondjam, hogy le vagyok nyûgözve.

Sok telefonom volt már. Volt N80-am, akkor amikor még azt sem tudtuk mi az, hogy wi-fi, volt samsung innov8-em, ami a mai napig a legjobb nem érintõképernyõs telefon online szaklapok szerint, szal összességében ilyen téren nagyjából tartottam a lépést a technikával, de ez az iPhone ma teljesen lenyûgözött.

Szerelmbe estem...annyira minden kézreálló és egyszerû és szinte mindig kitalálja mit akarok csinálni és segít, már most imádom...

Milyen programokat érdemes nézni rá elsõ körben, ami ingyenes? Majd januártól játszunk fizetõs app store-dolgokat is, de most még csak ingyeneseket keresek.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
itunes mit mond? felismeri?

jópofa ez az android bolt is,pont tengap probáltam azt a fehér félig elcsúszattós googlefont..érdekes..nekem mondjuk fura,de mindenképp érdekes és egyedi kezdeményezés

u.i.: jah most epp ez,meguntam a másikat
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Max-on fel volt töltve mielõtt elindult a reset all. Nyomtam rendesen, újra tud indulni, ki tudom kapcsolni, meg be...de nem tud betöltõdni...

A falhoz vágás még várat picit, elõtte bevinném XXL GSM-be még... :D

A reset all valóban sokáig dolgozik (szerintem még flasht is formáz). Talán mintha figyelmezetne is erre, no meg hogy dugd töltõre, nehogy közben menjen el a szufla. Régebben csináltam párszor, de nem halt bele. Szerviz lesz a megoldás.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Igen, a polcon pihen :)
Nem tudom még a sorsát - de gondolkodtam hogy...

Kár h sony órám van.. semmivel se kompatibilis :) Ellenben legalább jól néz ki.

Miféle SE, lehet engem is érdekelne...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ha lenne benne edge (:)), akkor meg is vettem volna Tõled.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Thez, az SE telefonod hová lett? az is megvan még?
Holnap talán elmegy a Trinity és veszek egy low-end telefont helyette, amire nem kell vigyázni.(kijelzõ-törés sucks)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vagy iPhone szerviz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

• vendég
Max-on fel volt töltve mielõtt elindult a reset all. Nyomtam rendesen, újra tud indulni, ki tudom kapcsolni, meg be...de nem tud betöltõdni...

A falhoz vágás még várat picit, elõtte bevinném XXL GSM-be még... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Rendesen fel van töltve? És nyomtad neki legalább 10 másodpercig a resetet? Falhozvágás megvolt? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

• vendég
Si, senor!

Ki tudom kapcsolni, meg be tudom kapcsolni de a nyüves rendszer nem akar felállni....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát én megmondtam, hogy... :D

Mármint ezt próbáltad csinálni?
Ez meg az Apple oldala, de mindegyik megoldásnak az a vége, hogy hard reset ;)

Nekem egyszer a Nokia 5800 nem akart bekapcsolódni, de kivettem belõle a memóriakártyát, és elindult. Utána visszaraktam a kártyát, és már nem volt semmi baja. Mondjuk asszem akkor kicsit megáztam, és lehet kapott a telefon is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

• vendég
Pffff

Szal megvan az iPhone, de sikerült is leölnom szegényt kb. 3 perc 24 másodperc után. :D
Annyi történt h amint kézhez kaptam (fõnökömmel cseréltünk telót) ki akartam az õ adatait törölni. Meg is találtam a "reset" szót a "general settings"-ben. Majd rákattintva az "erase all contacts..." funkció...hajrá!

Elindult. Mondjuk vagy 1 óráig csinált vmit, ami nekem már élbõl fura volt, de mondom hagy dógozzon a lelkem. :D Almás logó alatt egy csík töltõdött végig. Nagy nehezen befejezte mondom nah, akkor olléééé!

Azóta semmi. Mármint sztem újra akart indulni de nem tud a rendszer felállni, ezüst színû almás logócska és megjelenik az a körbe-körbe futó szelvényekbõl álló kör, de a rendszer nem akar felálni.

Próbáltam a hold+main menu gombos hard reset funkciót de mindig csak ugyanaz. Ezüst logó és csak vár, csak vár....félóra után sincs semmi.

Ha lehet az "én megmondtam, hogy az apple szar" kommenteket most skippeljük.
Ellenben ha a szifontulajoknak ha van tippjük szívesen hallgatom, próbálom...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Megfogtál. :D
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

thez, pont ez az, hogy mindenkinek van egy sztorija. Neki miért pont az, vagy a másik, fontos-e neki a bluetooth, vagy a radarelhárító rendszer egy telefonban, vagy nem fontos. Tartsuk tiszteletben a másik agymenését, ameddig nekünk (vagy másnak) ezzel kárt nem tesz. Nem a választott telefon márkájától lesz valaki agymosott.

jo pelda erre Treks Atesz es a SonyEriccson :D :D :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F