Egyrészt: "apró" képzavar egy telefont (iPhone) hasonlítgatni egy operációs rendszerhez (Android)...
iPhone vs. konkrét márka konkrét készüléke
iOS 4.1 vs. Android 2.2
- ezeknek lehetne egyáltalán piciny értelme...
A net egyre több részén túlburjánzó ilyen jellegû lekvárkaszálásnak itt nem biztosítok helyet!
Ugorjuk a témát - van elég "iDióták vs. fAndroidok" terep széles e világon...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Indította
MG
, 2002. március 09. 00:37
Írta 2010. július 26. - 18:12
Írta 2010. július 26. - 18:02
De miért hiszi mindenki azt, hogy bárkit is meg akarok gyõzni? Csak kíváncsi vagyok egy másik szempontrendszerre, ami rávilágít, miben jobb az android.
Ha valakinek az kell, vegye. Nekem jobban megfelel almáék telója, nem p*cshosszabbítónak vettem, hanem mert épp ez felelt meg legjobban az igényeimnek (sõt, most hogy BT billentyûzetet hozzá lehet csapni, még jobban). Ha az alcatel csinált volna ilyet, azt vettem volna. Ennek ellenére UTÁLOM ha valaki hülyeséget állít a cuccról, vagy azt mondja hogy ezjobb, azjobb, csak hogy almaellenes lehessen. Sõt. Drukkolok, hogy valaki kihozzon legalább 1 telefont, ami olyan jó mint ez. Mert akkor nem mondják hogy hülye epölös. De addig biztos nem váltok.
Ha valakinek az kell, vegye. Nekem jobban megfelel almáék telója, nem p*cshosszabbítónak vettem, hanem mert épp ez felelt meg legjobban az igényeimnek (sõt, most hogy BT billentyûzetet hozzá lehet csapni, még jobban). Ha az alcatel csinált volna ilyet, azt vettem volna. Ennek ellenére UTÁLOM ha valaki hülyeséget állít a cuccról, vagy azt mondja hogy ezjobb, azjobb, csak hogy almaellenes lehessen. Sõt. Drukkolok, hogy valaki kihozzon legalább 1 telefont, ami olyan jó mint ez. Mert akkor nem mondják hogy hülye epölös. De addig biztos nem váltok.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2010. július 26. - 17:31
én pl elvbõl nem vennék ha lenne igényem ilyesmi telefonra akkor sem
de dolgoztam eleget számitógépiparban , almásokkal is bõven, hogy legyen alapom utálni a márkát meg ami körötte van
de dolgoztam eleget számitógépiparban , almásokkal is bõven, hogy legyen alapom utálni a márkát meg ami körötte van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. július 26. - 17:23
Volt a kezemben Thez-é és tavaly Maarcié Orfûn, annyira nem tetszett. Évek hosszú sora alatt WinMob-ot használtam és az Android jobban tetszik, a Market miatt is pl.kézbe kell adni hogy próbálja ki és magától rájön..
az elvbõl nem veszek..hát..az is egy álláspont:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. július 26. - 16:58
Nem írok semmit, pedig akartam 3gs-t, és nézegettem androidos telefonokat is kicsit ódzkodva, aztán kijött egy olyan droidos, amiben minden vágyam benne van.
Jó az Iphone is, csak európa ezen felén kicsit más a célközönség, mint a világ egyéb részein.
szinte mindenhol szarért-hugyért utánadvágják, csak fizesd a havidíjat, ami 100x jobb, mint bármelyik hazai tarifacsomag.
Itthon, meg keleten státuszszimbólum, ezért nincs is minden 2. melósnak, mint London, NY,...-ban Mit szólna má gyúrós bömbis barátunk, ha a szippantós faszinak is ugyanolyan telója lenne, mint neki, aki keményen vállalkozik...
Jó az Iphone is, csak európa ezen felén kicsit más a célközönség, mint a világ egyéb részein.
szinte mindenhol szarért-hugyért utánadvágják, csak fizesd a havidíjat, ami 100x jobb, mint bármelyik hazai tarifacsomag.
Itthon, meg keleten státuszszimbólum, ezért nincs is minden 2. melósnak, mint London, NY,...-ban Mit szólna má gyúrós bömbis barátunk, ha a szippantós faszinak is ugyanolyan telója lenne, mint neki, aki keményen vállalkozik...
Írta 2010. július 26. - 16:39
RH,soha nem fogsz tudni meggyõzni embereket hogy használjanak almát..
4-5áve van alma gépem,ipodom régebb óta,ájfon 1.megjelenés óta..azóta minden ismerõs aki fújj nee hülyeség pénzkidobás,van jobb stb felkiáltásokkal volt,mind egytõl-egyik alma mellet kötött ki...persze most istenítika,akkor én voltam a hülye hogy minek meg fölösleges
én már feladtam..kézbe kell adni hogy próbálja ki és magától rájön..
4-5áve van alma gépem,ipodom régebb óta,ájfon 1.megjelenés óta..azóta minden ismerõs aki fújj nee hülyeség pénzkidobás,van jobb stb felkiáltásokkal volt,mind egytõl-egyik alma mellet kötött ki...persze most istenítika,akkor én voltam a hülye hogy minek meg fölösleges
én már feladtam..kézbe kell adni hogy próbálja ki és magától rájön..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. július 26. - 15:45
És mégis miben?
Tekintsünk el a poéntól hogy van rajta térerõ...
Komolyan, kíváncsiságból...
Tekintsünk el a poéntól hogy van rajta térerõ...
Komolyan, kíváncsiságból...
Írta 2010. július 26. - 12:47
assasin: pont errõl beszélgettünk a hszed elõtt is. én is simán megvenném most, ha lenne rá pénzem - több haverom is használ olyat, teljesen jó telefon szerintem, és egy jól mod-olt androiddal meg néhány free softwarel simán jobb, mint egy iphone.
Írta 2010. július 26. - 11:47
A 800 MHz-es proci nem elég? 1GHz-et tudnak a legjobbak!Best buy. Ha lenne rá pénzem, már megvettem volna.samsung spica-ról mi a vélemény? Nem olyan igényes a kidolgozása és a hardver sem a csúcs ezt látom. Épp ezért igen kedvezõ az ára. Használ valaki ilyet?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. július 26. - 07:59
samsung spica-ról mi a vélemény? Nem olyan igényes a kidolgozása és a hardver sem a csúcs ezt látom. Épp ezért igen kedvezõ az ára. Használ valaki ilyet?
Írta 2010. július 25. - 19:43
az új iPhone tényleg jól néz ki - egy telefonnak pontosan így kell kinéznie, és nem ilyen szappanalakúnak.....az iTunes, ja igen - na, pont emiatt, hogy csak Apple-s szoftverekkel mûködnek együtt az iPod meg az iPhone, nem vagyok hajlandó egyiket se megvenni. az más kérdés, hogy fél-1 év múlva saját magamnak fogok tudni Androidos alkalmazást készíteni, ha minden jól megy.
Írta 2010. július 25. - 19:38
Jahm
Dehogy... Nem mindenkinek a legjobb választás az iPhone... Pl elég sérülékeny, én még pont úgy vagyok vele, ha kicsit is kevésbé bírnék rá vigyázni, nem venném meg, mert nincs "kedvem" egy képernyõtörésért tízezreket fizetni... Vagy pl munkatelefonnak jó lenne egy Blackberry, szerintem gyorsabban lehet rajta gépelni (bár eddig az iphone-val sem volt ilyen baj hogy lassú, csak néha azért megvan a félreütés).
Eddig mondtam volna a kamerát is, hogy ha valaki sokat használja, akkor vegyen mást, mert még a GS-ben lévõ is elég gyász - a 4-ben azért már elég faja.
Hmm mit mondjak még ellene... iTunes. Rühellem. Fõleg az atom procis netbookomon. Van olyan hogy fél óra-óráig elszórakozik a szinkronizációval - igaz ilyenkor 4-6 gigát mozgat, de akkor is. Nekem eddig a kinézete sem tetszett - az új sokkal jobban bejön. De pl. külsõre az az új aluházas nokia is elég jó.
Jahm. És én mindent aszerint veszek, használok, hogy nekem mennyire jó. Ezért van netbookom, 1 tányéros elsõ hajtómûvem a montin, szingós kerekem az országútin stbstb. Nem mert menõ meg mert epöl
Dehogy... Nem mindenkinek a legjobb választás az iPhone... Pl elég sérülékeny, én még pont úgy vagyok vele, ha kicsit is kevésbé bírnék rá vigyázni, nem venném meg, mert nincs "kedvem" egy képernyõtörésért tízezreket fizetni... Vagy pl munkatelefonnak jó lenne egy Blackberry, szerintem gyorsabban lehet rajta gépelni (bár eddig az iphone-val sem volt ilyen baj hogy lassú, csak néha azért megvan a félreütés).
Eddig mondtam volna a kamerát is, hogy ha valaki sokat használja, akkor vegyen mást, mert még a GS-ben lévõ is elég gyász - a 4-ben azért már elég faja.
Hmm mit mondjak még ellene... iTunes. Rühellem. Fõleg az atom procis netbookomon. Van olyan hogy fél óra-óráig elszórakozik a szinkronizációval - igaz ilyenkor 4-6 gigát mozgat, de akkor is. Nekem eddig a kinézete sem tetszett - az új sokkal jobban bejön. De pl. külsõre az az új aluházas nokia is elég jó.
Jahm. És én mindent aszerint veszek, használok, hogy nekem mennyire jó. Ezért van netbookom, 1 tányéros elsõ hajtómûvem a montin, szingós kerekem az országútin stbstb. Nem mert menõ meg mert epöl
Írta 2010. július 25. - 13:41
Írta 2010. július 25. - 06:31
Ebay.com. Nekem hongkongbol az utangyartott hatlap ittvolt 1400 ftert.
Dave: hol irtam hogy vegyel iphonet? Csak leirtam a mobilnet mennyiseget
A RIM meg Blackberry, ha esetleg arra ertetted
Dave: hol irtam hogy vegyel iphonet? Csak leirtam a mobilnet mennyiseget
A RIM meg Blackberry, ha esetleg arra ertetted
Írta 2010. július 24. - 23:15
Írta 2010. július 24. - 22:29
tudtok olyan helyet akár küldöldi honlap,ahol olcson lehet beszerezni teló alkatrészt?
8600 luna üvege meg a billentyûzet fedõ üveg kéne..westendbe annyit modntak rá hogy kb 35-40 munkadijjal együtt..vicces
8600 luna üvege meg a billentyûzet fedõ üveg kéne..westendbe annyit modntak rá hogy kb 35-40 munkadijjal együtt..vicces
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2010. július 24. - 21:53
akkor hadd mondjam úgy, hogy elvbõl nem iphonet fogok venni, hanem androidos telefont.
Írta 2010. július 24. - 21:47
Nemtom, nekem 2 GB van benne a csomagban 1 hónapban. Egyszer volt hogy elértem a 80%-át, utána figyeltem, hogy ne lépjem túl. Sokat (inkább rengeteget) levelezek róla, index, appleblog, handras, bikemag, qdb, multejjel, napiszar, subba kb ezeket szoktam nézni mobilról az ágyban amíg el nem álmosodok A program frissítéseket is általában 3G-n szedem le.
Ha csak és kizárólag üzleti, szerintem a RIM mellett labdába sem rúghat a nokia...
(A flasht levéve amit ugye nem futtat az ájfón, nincs 2-3 mega )
Ha csak és kizárólag üzleti, szerintem a RIM mellett labdába sem rúghat a nokia...
(A flasht levéve amit ugye nem futtat az ájfón, nincs 2-3 mega )
Írta 2010. július 24. - 21:34
én mondjuk nem mobilneteznék, csak ha muszáj, de akkor meg nem indexet olvasnék, hanem fontosabb infókat néznék...múltkor megnéztük haverral, gyakorlatilag a fõ életterünkben mindenhol van wifi: vagy nyílt, vagy az egyetemé, vagy pl. a kedvenc kávézónkban fogyasztásért cserébe kapom az aznapi jelszót...a hangminõséggel/szakadással meg soha nem volt eddig problémám, még a gagyi alcatelemen sem - ha meg olyan fontos lenne mindez, akkor meg egy üzleti Nokia telefont vennék, még mindig azt tartom a legmegbízhatóbbnak/kiforrottabbnak.
(az indexnek amúgy tökjó RSS-feedje van, azt meg már a K800i-m is tökéletesen tudja kezelni, Opera Minivel meg még inkább jól - és van vagy 100 KB, maximum...eleve 1-1.5 mega fölötti kezdõlap egy híroldalra minek? nem kéne telerakni reklámmal...)
(az indexnek amúgy tökjó RSS-feedje van, azt meg már a K800i-m is tökéletesen tudja kezelni, Opera Minivel meg még inkább jól - és van vagy 100 KB, maximum...eleve 1-1.5 mega fölötti kezdõlap egy híroldalra minek? nem kéne telerakni reklámmal...)
Írta 2010. július 24. - 21:01
Tam: Te legalább tudsz angolul. Olvasd el a full legelsõ Engadget tesztet. Az még az "antenna-gate" kirobbanása elõtt íródott. Letesztelték, és mit mondtak? Jobb a hangminõség, kevésbé szakadnak meg a hívások, mint más telefonon, stbstb.
Létezõ, de a gyakorlatban nem észrevehetõ problémát fújt fel a média.
Amúgy ha lenne egy androidos teló, ami ilyen jó csomagban van, legalább ennyire gördülékeny, akkor valószínûleg váltanék, nem nagyon vagyok híres a márkahûségrõl...
A két éves hûség után azért októberben kell valami új telefon... Azért a GS gyorsabb jóval, sõt az Xperia mini is talán egy picit.
A Zindex kezdõlapja asszem 2 mega, és tökmindegy mennyi ha a 3G jól viszi a samu meg nem ( Bár zárójelben megjegyzem, hogy 3G-n is van szürke fehér kocka amikor lefelé görgetek, kell 1 kis idõ amíg betölti - kicsi a memória)
Létezõ, de a gyakorlatban nem észrevehetõ problémát fújt fel a média.
Amúgy ha lenne egy androidos teló, ami ilyen jó csomagban van, legalább ennyire gördülékeny, akkor valószínûleg váltanék, nem nagyon vagyok híres a márkahûségrõl...
A két éves hûség után azért októberben kell valami új telefon... Azért a GS gyorsabb jóval, sõt az Xperia mini is talán egy picit.
A Zindex kezdõlapja asszem 2 mega, és tökmindegy mennyi ha a 3G jól viszi a samu meg nem ( Bár zárójelben megjegyzem, hogy 3G-n is van szürke fehér kocka amikor lefelé görgetek, kell 1 kis idõ amíg betölti - kicsi a memória)