Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. August 07. - 19:49
kezdetnek meg kipróbálom 1 hónapig a 3 gigás mobilnet csomagot, hogy mennyire tudom kihasználni, de szerintem a havi 500 mega-1 giga bõven elég lesz.
(csak remélem, hogy a 2.1-es andromédával jön, és nem kell elvinnem frissíteni...)
Posted 2010. August 07. - 18:24
A XT720 fomája nagyon ottvan...egy kis szélesités az alján és egyböl egyedi lett
"just chillin killin"
Posted 2010. August 07. - 18:13
Ha az iPhone 4 is ugyanolyan gagyi dizájnnal lenne, mint a régi, vagy ha nem lenne ilyen jó a kamera része, akkor tuti ilyet vennék: Motorola XT720
Posted 2010. August 05. - 21:49
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. August 05. - 21:05
Majd év végére kiderül, vagy jövõre, vagy...
Annyit szüttyögnek vele, hogy vagy valami iszonyat durvulás lesz, vagy óriás bukta. Sajnos én az utóbbit vizionálom.
Remélem nem lesz igazad Használtam korábbi verziójú Windows Mobile-os telefonokat (Samsung Omnia), az nagyon hulladék volt valóban. Most egy HTC HD2-m van 6.5.3-as WP-nal, messze felülmúlta minden várakozásomat. Persze ebbe belejátszik erõsen a HTC Sense felülete is, de minden fagyás megtorpanás nélkül zajlik minden a telefonon. Remélem a 7-es is követni fogja a fejlõdést
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2010. August 05. - 20:11
Posted 2010. August 05. - 18:20
"just chillin killin"
Posted 2010. August 05. - 18:00
OK..és a WP7 ? vélemény ?
Majd év végére kiderül, vagy jövõre, vagy...
Annyit szüttyögnek vele, hogy vagy valami iszonyat durvulás lesz, vagy óriás bukta. Sajnos én az utóbbit vizionálom.
Posted 2010. August 05. - 17:32
Posted 2010. August 05. - 13:49
Amúgy nagyon jó lett a 2.2-es "androméda", eddig sem volt lassú a Desire, de érezhetõen felgyorsultak a dolgok benne.
nem mondod hogy olyanod van. [szuljel sunt]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. August 04. - 22:58
Tacskóval csak egy a bajom, hogy rezisztív a kijelzõje. Egyébként tetszik.
hát mondjuk ennyiért ez van, ha nagyon bejön a dolog max jövõre újítok egy legend-et, ahhoz képest hogy mennyiért vettem, a mobilszolgáltatónál hulladék semmittudó telókat adnak...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. August 04. - 21:23
Talán egy galaxyS-sal (érted) odébb talál még párat, de évmilliárdokon belül úgyis ütközünk...
Amúgy nagyon jó lett a 2.2-es "androméda", eddig sem volt lassú a Desire, de érezhetõen felgyorsultak a dolgok benne.
Hát a Desire is okozott már mókás pillanatokat Kiejtés terén persze....
"Ez a Hö Tö Cö DEZIRÉ ez mi? Valami notebuk? Vagy mér ilyen drága?" Lassan már az fog feltûnni ha normális ember jön be az üzletbe :S
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. August 04. - 20:12
Mai vicces kérdés: " van nálatok Andromédás Omnia?" az van bammeg meg sznobiszörp ami kifolyik az arcodon
Talán egy galaxyS-sal (érted) odébb talál még párat, de évmilliárdokon belül úgyis ütközünk...
Posted 2010. August 04. - 18:08
jelentem én meg ebay-eztem egy hibátlan htc tattoo-t magamnak...nem a legújabb típus, de nekem tetszik a kis tetkó, mindent tud amit akartam és töredéke egy újabb valaminek...meglátjuk meddig bírja
Tacskóval csak egy a bajom, hogy rezisztív a kijelzõje. Egyébként tetszik.
Posted 2010. August 04. - 18:04
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. August 04. - 16:07
Egy frissítés segít neki. Vidd be garijeggyel egy helyi Nokia márkaszervizbe és megcsinálják ingyen hivatalosan.helo
azt szeretném kérdezni attol, aki e52-t használ, akadt e már olyan problémája, hogy a telo kiirja hogy a memoria tele van, vagy csak egyszerûen lefagy? pannonos készülékrõl van szo, ami 2 honapos. kb 1000névvel van használva - másra semmire telefonáláson kívül. névjegyzék keresésnél gyorsabb egymásutánban keresni sem lehet, és az ujraindítás szokott segíteni csak. e71-e51nél sosem szembesültem azzal hogy le kellene állítani futo programokat. feltünt néha hogy rosszul léptem ki vagy nem kiléptem csak bezártam, de az 52es örökké felhozza. névjegyzékek csoportosítása megoldás lehet?
ui: esetleg szoftverfrissítés?
Mai vicces kérdés: " van nálatok Andromédás Omnia?" az van bammeg meg sznobiszörp ami kifolyik az arcodon
Posted 2010. July 29. - 09:05
azt szeretném kérdezni attol, aki e52-t használ, akadt e már olyan problémája, hogy a telo kiirja hogy a memoria tele van, vagy csak egyszerûen lefagy? pannonos készülékrõl van szo, ami 2 honapos. kb 1000névvel van használva - másra semmire telefonáláson kívül. névjegyzék keresésnél gyorsabb egymásutánban keresni sem lehet, és az ujraindítás szokott segíteni csak. e71-e51nél sosem szembesültem azzal hogy le kellene állítani futo programokat. feltünt néha hogy rosszul léptem ki vagy nem kiléptem csak bezártam, de az 52es örökké felhozza. névjegyzékek csoportosítása megoldás lehet?
ui: esetleg szoftverfrissítés?
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2010. July 27. - 09:56
De mindegy
Posted 2010. July 26. - 19:15
Tapicskoltam - jobbkormányos országban dolgozó ismerõssel italoztunk egy hete; az övét.Egyébként ezt a 4-es Iphont látta má valaki élõben innen?
Posted 2010. July 26. - 19:06
Nekem a 2.1-es Android, a HTC Sense UI-val sokkal felhasználóbarátabb, mint a 3GS a 3.0-val, de ez ugye izlés kérdése...
Minap tapiztam egy ismerõs Nexus One-ját, az új 2.2-vel, eléggé ott van, gyorsabb lett a böngészõ, az app-ok megnyitása, 720p videó... tetszik. Remélhetõleg mihamarabb kijön több és több készülékre, vagy a 3.0...
Egyébként ezt a 4-es Iphont látta má valaki élõben innen?
@:
http://index.hu/tech...t_csucsmobilok/