kezdetnek meg kipróbálom 1 hónapig a 3 gigás mobilnet csomagot, hogy mennyire tudom kihasználni, de szerintem a havi 500 mega-1 giga bõven elég lesz.
(csak remélem, hogy a 2.1-es andromédával jön, és nem kell elvinnem frissíteni...)
"just chillin killin"
Majd év végére kiderül, vagy jövõre, vagy...
Annyit szüttyögnek vele, hogy vagy valami iszonyat durvulás lesz, vagy óriás bukta. Sajnos én az utóbbit vizionálom.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"just chillin killin"
OK..és a WP7 ? vélemény ?
Amúgy nagyon jó lett a 2.2-es "androméda", eddig sem volt lassú a Desire, de érezhetõen felgyorsultak a dolgok benne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tacskóval csak egy a bajom, hogy rezisztív a kijelzõje. Egyébként tetszik.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Talán egy galaxyS-sal (érted) odébb talál még párat, de évmilliárdokon belül úgyis ütközünk...
Amúgy nagyon jó lett a 2.2-es "androméda", eddig sem volt lassú a Desire, de érezhetõen felgyorsultak a dolgok benne.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Mai vicces kérdés: " van nálatok Andromédás Omnia?" az van bammeg meg sznobiszörp ami kifolyik az arcodon
jelentem én meg ebay-eztem egy hibátlan htc tattoo-t magamnak...nem a legújabb típus, de nekem tetszik a kis tetkó, mindent tud amit akartam és töredéke egy újabb valaminek...meglátjuk meddig bírja
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Egy frissítés segít neki. Vidd be garijeggyel egy helyi Nokia márkaszervizbe és megcsinálják ingyen hivatalosan.helo
azt szeretném kérdezni attol, aki e52-t használ, akadt e már olyan problémája, hogy a telo kiirja hogy a memoria tele van, vagy csak egyszerûen lefagy? pannonos készülékrõl van szo, ami 2 honapos. kb 1000névvel van használva - másra semmire telefonáláson kívül. névjegyzék keresésnél gyorsabb egymásutánban keresni sem lehet, és az ujraindítás szokott segíteni csak. e71-e51nél sosem szembesültem azzal hogy le kellene állítani futo programokat. feltünt néha hogy rosszul léptem ki vagy nem kiléptem csak bezártam, de az 52es örökké felhozza. névjegyzékek csoportosítása megoldás lehet?
ui: esetleg szoftverfrissítés?
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Tapicskoltam - jobbkormányos országban dolgozó ismerõssel italoztunk egy hete; az övét.Egyébként ezt a 4-es Iphont látta má valaki élõben innen?