Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Hi!
Valaki tudna javasolni valami programot vagy módszert ahhoz hogy a névjegyeket normális formátumban tudjam Samsung Monte-ra feltölteni?
A gyári Kies programmal szinkronizáltam a névjegyzéket amit elõzõleg a régi SE 500i-rõl toltam át a SIM-re. Nyilván szétesett az egész, és rengeteg helyen hibás karaktert hozott. Most átírtam egyenként a Kies progiban az összes nevet és tökéletes..addig míg át nem töltöm a telefonra. Ott megint szétesnek a nevek. Valami ötlet?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Publication Name:

ez a legjobb magyar, ha gondolod kérdezz.

(nekem 5 perc alatt fentvolt minden, csak közte 3-4 órát szarakodtam a mobilmodem driverrel, hogy jó legyen)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
van ehhez tutorial? mert pont tegnap vettem észre, h belassult kicsit a spica.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
rootoltam a Spicát...ami most fut rajta:

XXJD1 ROM + Frozen Eclair V9, Samdroid alapokon meg egy GreenDevDroid theme.

Multitouch, App2SD simán mûködik (1 gigán csak elférnek a programok rendesen), Flash is rendben van és valami brutálisan gyors a sima 2.1-hez képest..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Na, ez érdekesen hangzik:

Index - Tech - Az Apple kinyírhatja a feltört iPhone-okat

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az APNdroid meg még valami hasonló cucc elég fosul mûködik nálam (Spica) - az oké hogy letiltja úgy,hogy átír minden adatot, de ha vissza akarom állítani, akkor nem teszi meg. most találtam valami onoff widget packot, azzal szépen megy..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
tud valaki freeware programot, amivel távirányítani lehet a szgépet?
vectir-t találtam eddig, nagyon tetszik, akár az egész képernyõt nézhetem a telefonon és egerészhetek :)
van hozzá bluetooth meg wifi cucc is.
de csak 30napig jó :/

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát amit találtam a neten azzal egyikkel sem megy, úgyhogy majd valami ügyfélszolgálaton az okos lányok biztos megmondják....:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
közben rájöttem APN beállításokat kell vadászni a telenorhoz, de nem egyszerû mert elég nagy kuszaság van a neten felõle...de alakul a dolog csak még nem mûködik :(

ja sms-es beállítás nem mûkszik ezen a kéküléken :((

a bringaszállító

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Ez attól függ hogy a telefonban tárolva vannak-e a szolgáltató beállításai. Ha rajta van a telón akkor megy, ha nem akkor nem. Nem a telefon hibája.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem dobozbol kiveve bekapcsolva a telefont egybol ment rajta a mobilnyet. (Tattoo)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Kéne egy kis help!

A htc tattoo-m nem akar netre kapcsolódni ill. nem tudom a telefonnal van-e a baj vagy a telenor fos. Eddig nem cseszegettem a net miatt mert elvileg 15.-én(ma) volt tarifacsomag váltás, amiben már mûködik is a net elvileg(mondjuk sms-t nem kaptam róla csak arról hogy lemondtam egy másik részszolgáltatást ami már nem mûködik) A telefonban minden belõttem, hogy használja a mobilnetet nem találtam semmi más opciót amit ehhez be lehetne kapcsolni viszont "internet-nyet" van ill. pont hogy nincs :(( Lehet valami a pannonnál fos? vagy esetleg csak holnaptól lesz netem? Vagy más ötlet esetleg?

Mondjuk arra gondoltam, hogy megkérem az egyik cimbit akinek van net-elérése a telefonjához próbáljuk ki vele a telefonomat, hátha okosabbak leszünk...

15-én van számlazárásod vagy 14-tõl? Ha 14-én akkor már él a csomagod, ha 15-én akkor majd holnap mert 16-án kezdõdik az új idõszak.
Ha eddig nem volt mobilnet csomagod megrendelve akkor is menni kéne a netnek(Mobil Online Start csomag) csak qrvadrága forgalmi díj alapon és nem adatcsomag alapján.
Egyébként 1220 ügyfélszolgálat, "ellopott,elvesztett SIM kártya letiltása, hibabejelentés" menü (talán 9. menüpont) és ott meg kell mondani hogy van egy telefonod ilyen és ilyen küldjék le szervízüzenetben a net beállításokat. SMS megjön, telepít, kikapcs-bekapcs.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Kéne egy kis help!

A htc tattoo-m nem akar netre kapcsolódni ill. nem tudom a telefonnal van-e a baj vagy a telenor fos. Eddig nem cseszegettem a net miatt mert elvileg 15.-én(ma) volt tarifacsomag váltás, amiben már mûködik is a net elvileg(mondjuk sms-t nem kaptam róla csak arról hogy lemondtam egy másik részszolgáltatást ami már nem mûködik) A telefonban minden belõttem, hogy használja a mobilnetet nem találtam semmi más opciót amit ehhez be lehetne kapcsolni viszont "internet-nyet" van ill. pont hogy nincs :(( Lehet valami a pannonnál fos? vagy esetleg csak holnaptól lesz netem? Vagy más ötlet esetleg?

Mondjuk arra gondoltam, hogy megkérem az egyik cimbit akinek van net-elérése a telefonjához próbáljuk ki vele a telefonomat, hátha okosabbak leszünk...

a bringaszállító

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Kamu az Android-vírusveszély - Android blog. Bipp!

Apple terjeszti :-D

"just chillin killin"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Trójai vírus Androidra

Kamu az Android-vírusveszély - Android blog. Bipp!
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Trójai vírus Androidra

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
innen is latszik hogy az apple juzerek szeretnek arcoskodni... :X
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Hehe :) Sok idejük van egyeseknek

Ahogy nézem, fõleg az iphone-osoknak :P
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hehe :) Sok idejük van egyeseknek
Feltöltött kép
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
3 gigás bõségesen elég lesz :)

Nekem 1007 Mb a fel/le forgalom, 06.13 óta... És viszonylag sokat nyomkorászom, játékokat töltök le, vimeo, tecsõ, iTunes podcasts stb...

A statisztika meg... Sok mindent nem mutat :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala