Andix, beadhattad volna, hogy szellemet fotóztál ;D ...csak a tükörképe látszik az autón... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek :)
Started by
cserko
, 2002. January 06. 03:53
Posted 2002. January 18. - 16:47
Posted 2002. January 18. - 16:41
Posted 2002. January 18. - 16:40
Tudjátok az a legfeltünõbb szerintem > hogy a ez egy kristálytiszta kép, a kocsi, meg minden, a levegõ, kivéve >> a cangás közvetlen környezetében, ahol ilyen szemcsés lett. Látszik, hogy a cangás egy nem olyan jó minûségû képbõl lett berakva (vagy legalábbis látszik az elmozdítás). Amúgy egyszer viccbõl csináltam egy képet, ahonnan egy manust vettem le, az autó mellõl. A vicc az, hogy semmi nem látszot, jó lett... csak épp az autón a tükörképe, mert azt ott felejtettem... ;D
Posted 2002. January 18. - 16:38
hali,
hát bevallom azt a képet én szabtam át a poén kedvéért :
;D
remélem nem fogtok megkövezni érte
gondoltam, ha már "érdekes képek" a topik cime, hát legyen benne egy ilyen poén kép is..
úgy adta magát
az eredeti:

azért ez se piskóta. de itt sincs por... ez is kamu ??
hát bevallom azt a képet én szabtam át a poén kedvéért :
remélem nem fogtok megkövezni érte
gondoltam, ha már "érdekes képek" a topik cime, hát legyen benne egy ilyen poén kép is..
úgy adta magát
az eredeti:

azért ez se piskóta. de itt sincs por... ez is kamu ??
Posted 2002. January 18. - 09:51
Parafereenek bizony igaza van! De a legfeltunobb baki nem ez,hanem hogy egy ilyen terepen az ugratonak porzania kellene mint allat,egy ekkora sebessegu elugras utan! Lusta volt a grafikus,ha egy kis porfelhot odavarazsolt volna sokkal hihetobb lenne.....
Posted 2002. January 18. - 08:59
Ej-ej-ej skaccok...
8)
Ki kell ábrándítanom titeket...
Szerintem ez a kép egyszerû, és nagyon hatásos kis montázs...
Miért?
Már csak az is, hogy a kerós mögötti háttér, a kék ég, tökéletesen tiszta, kék... A grafikus számára a legideálisabb, hisz egy másik kép kék hátteres részét GOND nélkül át montázsolhatja...!!!
Már csak tudom, amikor ennél sokkkal nehezebb montázsokat is készítettem már... (pölö egy kerós túránk során készült egy fotó a Mátrában, egy szikla párkányon... Két kerós lovával áll ott... A munkám végeztével egy ló se volt a képen... csak két fenemód morcos emberke, kezükben egy-egy bottal.... ;D hja! és természetesen sem a füvön...sem a hegyvidékes hátteren nem veszed észre még enyhe nagyításnál sem, hol voltak a lovak... )
Szal ennyi...
Szerintem akár ki is a lovas, nem ott és akkor volt...
Na Joghurtos szép napot mindenkinek... Paraferee voltam
8)
Ki kell ábrándítanom titeket...
Szerintem ez a kép egyszerû, és nagyon hatásos kis montázs...
Miért?
Már csak az is, hogy a kerós mögötti háttér, a kék ég, tökéletesen tiszta, kék... A grafikus számára a legideálisabb, hisz egy másik kép kék hátteres részét GOND nélkül át montázsolhatja...!!!
Már csak tudom, amikor ennél sokkkal nehezebb montázsokat is készítettem már... (pölö egy kerós túránk során készült egy fotó a Mátrában, egy szikla párkányon... Két kerós lovával áll ott... A munkám végeztével egy ló se volt a képen... csak két fenemód morcos emberke, kezükben egy-egy bottal.... ;D hja! és természetesen sem a füvön...sem a hegyvidékes hátteren nem veszed észre még enyhe nagyításnál sem, hol voltak a lovak... )
Szal ennyi...
Szerintem akár ki is a lovas, nem ott és akkor volt...
Na Joghurtos szép napot mindenkinek... Paraferee voltam
Posted 2002. January 18. - 03:30
úgy szeretném elhinni hogy ez igazi!!! :-/
igaz hogy semmibõl nem állna összedobni egy ilyet, de akkor talán még durvábbat csináltak volna???
Beg
igaz hogy semmibõl nem állna összedobni egy ilyet, de akkor talán még durvábbat csináltak volna???
Beg
Posted 2002. January 18. - 00:25
Hát ez a Lopes nem kispályázik!
De ez a kép tisztára ellentmondásos:
- A képen 1 GT DH-i bringa látható
- Brian Lopes a Volvo/Cannondale versenyzõje, vagyátigazolt volna a GT hez??
- Az autón Intense feliratok vannak
Most hogy értsem ezt a képet?
Mondjuk lehet, hogy nem Lopest látjuk a képen, de a másik két dolog akkor is érdekes, felettébb érdekes. Vagycsak én gondolom??
Palmer
De ez a kép tisztára ellentmondásos:
- A képen 1 GT DH-i bringa látható
- Brian Lopes a Volvo/Cannondale versenyzõje, vagyátigazolt volna a GT hez??
- Az autón Intense feliratok vannak
Most hogy értsem ezt a képet?
Mondjuk lehet, hogy nem Lopest látjuk a képen, de a másik két dolog akkor is érdekes, felettébb érdekes. Vagycsak én gondolom??
Palmer
Posted 2002. January 17. - 21:43
Posted 2002. January 17. - 20:43
Posted 2002. January 17. - 19:09
Vagy hogy a grafikus 3 vagy 4 perc alatt varazsolta oda a csavot Photoshoppal?
Imre a rosszmaju.....
Imre a rosszmaju.....
Posted 2002. January 17. - 16:42
Posted 2002. January 17. - 15:39
Posted 2002. January 17. - 13:46
Posted 2002. January 13. - 02:07
Posted 2002. January 13. - 02:05
Posted 2002. January 10. - 21:55
Posted 2002. January 09. - 21:13
Posted 2002. January 09. - 21:12
Posted 2002. January 07. - 19:07

Sign In