Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek :)
Indította
cserko
, 2002. január 06. 03:53
Írta 2002. április 02. - 21:53
Írta 2002. április 02. - 21:49
Hard Rider: képet úgy tudsz betenni, ha elõbb rákattintasz a kép beszúrása ikonra, és a megjelenõ két (img) jel közé, az URL helyére, beirod a kép internetes cimét, amit kikopizhatsz, ha a képre jobbklikkelsz és megnyitod a tulajdonságok ablakot.
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 02. - 07:15
vendég_Charon_*
Bored meeting 1.
Lámpaoltás! Mindenki figyelmébe... ;D ;D ;D
Megj.: Az exit menüpont is poén! 8)
Lámpaoltás! Mindenki figyelmébe... ;D ;D ;D
Megj.: Az exit menüpont is poén! 8)
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 02. - 07:10
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 02. - 07:06
vendég_Charon_*
Findli:
JoeCartoon szokott ilyen agyament dolgokat csinálni... ;D ;D ;D
Lensver:
A nyúl egy kicsit durva! (De igaz... ;D ;D ;D ;D)
A Don't do that sorozat pedig egy interaktív "oktatóprogram" rekeszizomgörcs kiváltására.
Belinkeltem volna, ha megtalálom a bitmagic honlapot, de majd töltök fel a honlapomra egy párat. 8)
Nem TV. Ott ajánlom Anettkát!
;D ;D ;D ;D ;D
Kábé Dóntdúdet! ;D
JoeCartoon szokott ilyen agyament dolgokat csinálni... ;D ;D ;D
Lensver:
A nyúl egy kicsit durva! (De igaz... ;D ;D ;D ;D)
A Don't do that sorozat pedig egy interaktív "oktatóprogram" rekeszizomgörcs kiváltására.
Nem TV. Ott ajánlom Anettkát!
Kábé Dóntdúdet! ;D
vendég__*
Írta 2002. március 31. - 17:55
vendég__*
Írta 2002. március 30. - 22:28
Írta 2002. március 30. - 22:21
Írta 2002. március 30. - 02:27
Írta 2002. március 29. - 22:14
Írta 2002. március 29. - 22:12
Neeeem nem voltam ott csak láttam a képeket. ;D
Ja nem jöttök holnap?
Bocs az offért!!
ON
Ja nem jöttök holnap?
Bocs az offért!!
ON
Írta 2002. március 29. - 22:09
Igen, de nekem az ország különbözõ helyein vannak bringáim szétszórva.
Node...komolyra forditva a szót, igen, a zöld is az enyém, az városra való.
De te honnan tudod, hogy egy zöld bringa volt a gáton. Miért, te is ott voltál?
Node...komolyra forditva a szót, igen, a zöld is az enyém, az városra való.
De te honnan tudod, hogy egy zöld bringa volt a gáton. Miért, te is ott voltál?
Írta 2002. március 29. - 22:04
Írta 2002. március 29. - 21:59
Írta 2002. március 29. - 21:52
Szasz Joe!
Az aki piros Sid-del volt, az volt a lensver. Azaz én. Hosszú, barna haj, piros dzseki. Terád sajna nem emlékszem, mert jó sok srác volt ott. És ugye az út felétõl már az ellenõrökkel lett hirtelen elfoglalva mindenki.
Te tényleg befizetted azt a pénzt? Mert én nem. Majd kiküldik a csekket, de én meg visszaküldöm, "cimzett ismeretlennel". Minden hónapban veszek bérletet, jegy is volt nálam, csak épp nem volt kilyukasztva. Ennél többet nem fogok költeni rá.
Findli okosabban csinálta, mert nem nyomott igazolványt a nõci kezébe, csak kamuból bediktált egy cimet.
Az aki piros Sid-del volt, az volt a lensver. Azaz én. Hosszú, barna haj, piros dzseki. Terád sajna nem emlékszem, mert jó sok srác volt ott. És ugye az út felétõl már az ellenõrökkel lett hirtelen elfoglalva mindenki.
Te tényleg befizetted azt a pénzt? Mert én nem. Majd kiküldik a csekket, de én meg visszaküldöm, "cimzett ismeretlennel". Minden hónapban veszek bérletet, jegy is volt nálam, csak épp nem volt kilyukasztva. Ennél többet nem fogok költeni rá.
Findli okosabban csinálta, mert nem nyomott igazolványt a nõci kezébe, csak kamuból bediktált egy cimet.
Írta 2002. március 29. - 21:44
szia. én a (menetirány szerinti) jobb oldalon ültem az két ajtó között a bringás részhez közelebb!! vagy mi a szösz?!?! különös ismertetõ jegyem az volt hogy totál komcsinak voltam öltözve, akarom mondani piros melegítõ volt rajtam. három haverommal mentem fel, az egyikük hájker, nem pedig biker (bocs Taki). na ez azért durva volt.
te melyik voltál két leányzó közül?? aki állt, vagy aki ült?? neked van SID telód??
te melyik voltál két leányzó közül?? aki állt, vagy aki ült?? neked van SID telód??
Írta 2002. március 29. - 21:27
;D ;D én voltam és Lensver! Van valaki egyáltalán a Fogason, aki jegyet is vesz, mert igy egyértelûen kasza az ellenõröknek.
De te melyik srác voltál, mert hát voltak egy páran?
De te melyik srác voltál, mert hát voltak egy páran?
Írta 2002. március 29. - 20:49
helóbeló!!
Jók a képek, sõt elkondolkodtatóak!!
feltennék egy kérdést is!!
ki az a két lány aki ma (2002 márc. 29.) ment fel a fogassal a hegyre, és a windaz-os képekrõl beszélt?? sõt ha jól emlékszem az ellenõrök Õket is megbûntették!! ha valamelyikõtök olvassa soraim az legyen szíves és válaszoljon! egyébként engem is megbûntettek!! :'( :'( :'( :'( :'(
megrövidítettek 1600HUF-al --> ugrott az új markolat!!
Jók a képek, sõt elkondolkodtatóak!!
feltennék egy kérdést is!!
ki az a két lány aki ma (2002 márc. 29.) ment fel a fogassal a hegyre, és a windaz-os képekrõl beszélt?? sõt ha jól emlékszem az ellenõrök Õket is megbûntették!! ha valamelyikõtök olvassa soraim az legyen szíves és válaszoljon! egyébként engem is megbûntettek!! :'( :'( :'( :'( :'(
megrövidítettek 1600HUF-al --> ugrott az új markolat!!
Írta 2002. március 29. - 19:57
Charon: szerintem ez neked tetszeni fog tuti:
http://www.joecartoo...toons/gift.html
az egyik kedvencem
http://www.joecartoo...toons/gift.html
az egyik kedvencem
Írta 2002. március 29. - 17:07
Charon: úgy érted, hogy olyan 6-8 között a beirogatás? Hát, nemigen volt erõm még ahhoz se, mert a tegnapi túra fáradalmait pihentem éppen. De nem sokáig, mert aztán mentünk Findlivel a Jánosra. És mit ad Isten? Most az egyszer fogassal mentünk, mert mondom, nagyon fáradt voltam, és erre elkapott az ellenõr. Nagyon mérges voltam (magamra, hogy odaadtam neki a diákomat.)
Az a sorozat igazi, vagy csak ugratsz vele? Én ugyanis nem nézek Tv-t egyáltalán, igy nem tudhatom, hogy van-e ilyesmi vagy nincs.
Az a sorozat igazi, vagy csak ugratsz vele? Én ugyanis nem nézek Tv-t egyáltalán, igy nem tudhatom, hogy van-e ilyesmi vagy nincs.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére