Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

választhatnám, azt, h. Sly, vagy Sly007, de ezt megunnám egy idõ után és én tartanám cikinek*... ((pölö ímélcímemet is gáznak tartom már, de nem csinálok újat, mert mindenki ezt ismeri...

edit! vagy inkább unalmasnak?? :o

Fölösleges ezeken parázni, fõleg az ímélen, ha mondjuk cserép utcában laksz 17 éve, azt is cikinek tartod?:)
De mindegy, nekem jó ami van, és nem zavar, ha valaki szerint ciki!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
választhatnám, azt, h. Sly, vagy Sly007, de ezt megunnám egy idõ után és én tartanám cikinek*... ((pölö ímélcímemet is gáznak tartom már, de nem csinálok újat, mert mindenki ezt ismeri... :)))

edit! vagy inkább unalmasnak?? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A nicknév nem ciki, ha nem faszságot választasz:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én is!!!
Kosina Szilárd vagyok... azért lett ez a nevem, mert ez sosem lesz ciki, ha kitalálok mindenféle nicket, az néhány hónap után ciki lenne... :-)
17 éves vagyok, 5 hónap múlva egyik pillanatról a másikra felnõtt leszek...
Tatabányai vagyok, sok sok éve bringázom, de elsõ komolyabb (mihez képest) bicajomat 2 éve vettem, egy Kelly's Vipert, jó kis acél vázzal, van vagy 17 kiló (igen tizenhét), de én szeretem... majd egyszer ha több pénzem lesz, lesz egy könnyebb bicajom, ez meg megmarad bótbajárós egysebinek, meg 24 Hra :-D...
örökké országúton közlekedem, nem szeretem az erdõt, persze le megyek terepre is néha, egy évben max 5x. sokak szerint igazi állat vagyok, mert örökké száguldozom, pedig van nálam nagyobb állat is, nem nevezem meg, de van... :) és nem vagyok állat, mert egy évben nem megyek többet 4000 kmnél, de annak a nagyrészét nagytányér kónusszal... nekem még a suli az elsõ, h. utána a bicózás lehessen az elsõ :)
Kell ide olyan is, h. hogyan nézek ki?? mindegy van idõm, szemüveget hordok, barna hosszú hajam van, és 195 cm magasra nõttem mellette 73 kg, ami nem is sok. általában vidám vagyok, de ha szar dogákat írok, akkor azok elég rendesen elcseszik a kedvemet=> valamennyire lelkiismeretes is vagyok... emelt matekos és fizikás vagyok, ami nem jelenti azt, h. tök jól is tudom, csak szeretem.. :-)
képet nem raknék most be, mert tuti széthúzná a topikot, de aki látni akarja a pofimat, az kattintsom rá iwiwen, van 5-6 kép rólam különbözõ helyzetekben.. nem azért mert akkora arcom van, hanem mert akkorák a képek...
mit is írhatnék még?? egy éve és 3-4 hónapja vagyok itt, sokan biztos nem ismernek innen, hisz a teknikai topikokba nem szólok be, mert nem igazán értek a dolgokhoz és baromságokat meg nem akarok írni, de olvasom szorgosan és tanulok.
írjak a zenei ízlésemrõl is?? tekerés közben sosem hallgatok... de megfordul a gépen Junkies, Charlie, LGT, Adagio, Vangelis, Kowalsky meg a Vega, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Ákos, Depresszió, Papa Roach, szal minden, ami jó és nem annyira mû...
fontos még, h. bukót mindig hordok, hisz azért vettem...
más most nem jut eszembe, meg már fél órája írom és így is elég kurta lett, de hát ez a fránya msn mindig közbe szól az alkotásba :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
AKKOr bemutatkoznék én is:
Kerekes Lászlónak hívnak, 15,5 éves vagyok, Gyõrben egy gimiben tanulok(melegedek a suliban:D ) , szeretek kézilabdázni ill. bringázni.. inkább a cc világát kedvelem. Egy éve látogatom a fórumot, mely alatt kb. 750 hsz-m volt/van. Kerékpárom egy Kellys Salamander disc, amelyet sokan lenéznek de számomra eddig sohasem okozott csalódást és próbálom pénzem ill. idõm mértéke szerint fejleszteni, szépítgetni,. Sokak szerint lusta ill. egy "csöppet" lökött vagyok, ami igaz is meg nem is.. Sokszor az emberek túl normálisnak tartják magukat pedig egy csepp humor, komolytalanság mindig kell az életbe, anélkül elég nehéz lenne...

szal ennyi lenne...

üdv kela14

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Rossz helyre írtad, DOHOGÓ!

A sebesség mindent megold.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Róllad elég annyi h a sárga munkás sisakos kiskölyök:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
én má be se mutatkozok mert röhögnétek 1 kicsit:D:D:D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Hali.
Lehet, már nem éppen aktuális, de én is írnék néhány szót magamról.
Miskolcon az Bláthy Ottó Villamosipari Szki-ba jártam, elsõs vagyok a Miskolci Egyetem MAK - anyagmérnöki szakán. Szûk egy éve kezdtem el foglalkozni a boltbajáráson kívül a bringával, egy montim van, a "ki milyen bringával nyomul?" topicban megtekinthetõ.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Sziasztok!

Mar egy jo ideje olvasom a forumot, es elvetve volt nehany hozzaszolasom is ezert gondoltam irok magamrol. (a fo ok igazabol az, hogy holnap vizsgazom, es semmi kedvem sincs mar tanulni...)
Bp.-n tanulok a BME-n, gepeszkaron. Idom nagy reszet is a fovarosban toltom, ritkan jarok haza Esztergomba. Felesegem, gyerekem, lakasom, kutyam nincs, de van negy kerekem, egy monti es egy fixi. Mindenhova fixivel megyek, mostanaban a monti pihenget, szegenykemre raferne mar egy nagygeneral, de a "kedv" nagy ur...

Balint

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Na, az a Dolomitok, az valami nagyon jó dolog! Fõleg mikor egyet visszadug, ráborít a kanyarra és leér a lábtartó... ja, ez nem motoros fórum. :-D De komolyan, minden tiszteletem az Alpokban tekerõké!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

50 év, feleség, 2 gyerek, 3 szoba, 4 kerék, 4 bicaj.!
üdv: Nagy Péter alias "erdeiember"

:spoko:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
the_d!

A 4 kerék az autó.
erdeiember

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
üdv itt. De valahogy a 4 kerék, 4 bicaj nem stimmel.....;):D
Meguntam az aláírásom....

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok!
Az illendõség megkívánja a bemutatkozást. Régi olvasó vagyok, most a GT topikba írtam, ne legyek noname.
Nagy Péternek hívnak,Budaörsön lakom. 50 év, feleség, 2 gyerek, 3 szoba, 4 kerék, 4 bicaj. A kerékpározásban nem az életkor a lényeg. A kerékpározást azért szerettem meg mert ülni lehet. Mert elõtte rolleroztam. Két kerék,de állva. Az Almássy téri körversenyen 2. lettem Mikor? Hát akkor 1964.írtak.66.-ban átnyergeltem a keróra. Csepel,R26,Tihany,Fecske,Favorit, valami orosz, Keravill gépek színesítették a palettát. Shimano még fényképen sem volt. Aztán Cheyenne,Haevy Tools, Scott,most pedig GT Zaskar Race . Képek a GT topikban. Túrázni szeretek egész nap. Az ország hegyeit a Köszegi-hg kivételével bejártam. Ausztria montis régiói visszaköszönnek. Hétvégeken a kerekezés a fõ tevékenység. Vértes,Pilis, Börzsöny. Messzebbre hosszú hétvégére megyek. A neten láttam a Dolomiti Superbikét . 5 éve a Dolomitokban töltöm a nyarat,és a 75 km távot feleséggel lenyomjuk. Nem a versenynap,késõbb. Nincs tömeg, és a tájat is lehet élvezni.Kipróbáltam a Garda tavi utakat is. Itthon társaságban nyomjuk a kilométereket. 6 fõ vegyesen. Hobbym a természetfotózás kerékpározás közben.
Budapesten számítástechnikai nagykereskedésben vagyok vámügyintézõ.
Mindenkinek sok kilométert kívánok!
üdv: Nagy Péter alias "erdeiember"

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
bagoly mondja verébnek :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért srácok, ajánlom figyelmetekbe, hogy ez itt nem ismerkedés rovat ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Üdv itten, öröm látni hogy gyarapszik a nõi fele a fórumnak. :)

Bloo

Bloo

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sajnos nincs még! Csak telcsis képek. Úgy látom, a Te bicód is nagyon szép kék! :))

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Sziasztok! A legtöbben még mindig nem hiszik el, hogy nemcsak a fiúk szerethetik a bringázást. 8 éves lehettem, mikor kértem egy BMX-et, de lányos kempinget kaptam, ez megismétlõdött még kétszer, persze azokat a bicikliket is nagyon szerettem, de nem volt az igazi. Beszigetelõszalagozott drótból hajtogattam kulacstartót rá. Majd jöttek a mountain bikeok, névtelen nõi vázas, majd egy Hauser, amit próbáltam átalakítgatni, hogy olyan bicóm legyen, mint az újságokban. 27 évesen végre a tanári fizetésemet összespórolgatva vettem egy Meridát. Ott van a képen. Szép ugye?! Ez is azt bizonyítja, örök gyerek marad az ember. Megérte, nem?! Kár, hogy nincs még jó idõ, mert téli felszerelésre még spórolnom kell!

rakj be nagyobb képet légyszi!

de persze, hogy szép! és azt hogy megérte-e csak te tudod,
ha sok örömödet leled benne akkor nagyon megérte :)