Én is!!!
Kosina Szilárd vagyok... azért lett ez a nevem, mert ez sosem lesz ciki, ha kitalálok mindenféle nicket, az néhány hónap után ciki lenne... :-)
17 éves vagyok, 5 hónap múlva egyik pillanatról a másikra felnõtt leszek...
Tatabányai vagyok, sok sok éve bringázom, de elsõ komolyabb (mihez képest) bicajomat 2 éve vettem, egy Kelly's Vipert, jó kis acél vázzal, van vagy 17 kiló (igen tizenhét), de én szeretem... majd egyszer ha több pénzem lesz, lesz egy könnyebb bicajom, ez meg megmarad bótbajárós egysebinek, meg 24 Hra :-D...
örökké országúton közlekedem, nem szeretem az erdõt, persze le megyek terepre is néha, egy évben max 5x. sokak szerint igazi állat vagyok, mert örökké száguldozom, pedig van nálam nagyobb állat is, nem nevezem meg, de van...
és nem vagyok állat, mert egy évben nem megyek többet 4000 kmnél, de annak a nagyrészét nagytányér kónusszal... nekem még a suli az elsõ, h. utána a bicózás lehessen az elsõ
Kell ide olyan is, h. hogyan nézek ki?? mindegy van idõm, szemüveget hordok, barna hosszú hajam van, és 195 cm magasra nõttem mellette 73 kg, ami nem is sok. általában vidám vagyok, de ha szar dogákat írok, akkor azok elég rendesen elcseszik a kedvemet=> valamennyire lelkiismeretes is vagyok... emelt matekos és fizikás vagyok, ami nem jelenti azt, h. tök jól is tudom, csak szeretem.. :-)
képet nem raknék most be, mert tuti széthúzná a topikot, de aki látni akarja a pofimat, az kattintsom rá iwiwen, van 5-6 kép rólam különbözõ helyzetekben.. nem azért mert akkora arcom van, hanem mert akkorák a képek...
mit is írhatnék még?? egy éve és 3-4 hónapja vagyok itt, sokan biztos nem ismernek innen, hisz a teknikai topikokba nem szólok be, mert nem igazán értek a dolgokhoz és baromságokat meg nem akarok írni, de olvasom szorgosan és tanulok.
írjak a zenei ízlésemrõl is?? tekerés közben sosem hallgatok... de megfordul a gépen Junkies, Charlie, LGT, Adagio, Vangelis, Kowalsky meg a Vega, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Ákos, Depresszió, Papa Roach, szal minden, ami jó és nem annyira mû...
fontos még, h. bukót mindig hordok, hisz azért vettem...
más most nem jut eszembe, meg már fél órája írom és így is elég kurta lett, de hát ez a fránya msn mindig közbe szól az alkotásba