Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
Írta 2007. május 15. - 11:55
Boldogh Tibor vagyok 31-éves, nõs. Jövõre ha minden jól megy érettségizem...
Kerékpárszerelõ vagyok egy boltban,Debrecenben. Sofõr és shopos a TCS-nél.Ha hívnak,akkor
kongashowt csinálok egy kedves Sierra leonei barátommal.
Amúgy van egy magellan cruxom ami SS, és próbálom könnyíteni és tartósabbá tenni.
Kerékpárszerelõ vagyok egy boltban,Debrecenben. Sofõr és shopos a TCS-nél.Ha hívnak,akkor
kongashowt csinálok egy kedves Sierra leonei barátommal.
Amúgy van egy magellan cruxom ami SS, és próbálom könnyíteni és tartósabbá tenni.
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2007. május 15. - 11:38
hello mindenki
Láttam van ilyen topic, gondoltam írjunk ide...
Elsõéves miskolci régészhallgató vagyok, három éve bringázom. elõször xc kategóriában mentem, aztán elcsábítottak a dirt meg a freeride felé, msot hogy leamortizálódtam fizikailag inkább visszatérek a tekeréshez. egy-két hóapon belül összeáll az apparat hozzá...
Láttam van ilyen topic, gondoltam írjunk ide...
Elsõéves miskolci régészhallgató vagyok, három éve bringázom. elõször xc kategóriában mentem, aztán elcsábítottak a dirt meg a freeride felé, msot hogy leamortizálódtam fizikailag inkább visszatérek a tekeréshez. egy-két hóapon belül összeáll az apparat hozzá...
Írta 2007. április 13. - 13:18
http://nmiki.atw.hu/...pr/IMG_3013.JPG
igen, pálinka volt elõtte este, meg szembeszél. aki beszól, mosathatja az ágynemûjét a lófejbõl kifolyt cuccoktól.
balról jobbra álló:
én- valami gobbi hilda imitátor /asszo'/
háttérben putnok city egy unalmas husvét 7fõn, a "fenyves downhill" nevezetû ankét rajtjából. vájt szemûek a bükk gerincét vehetik ki.
http://nmiki.atw.hu/...pr/IMG_3007.JPG
illetve mentális kerékpárkezelés egy fent említett verseny jellegzetes pontyán.û
szabadság, elvtársak.
igen, pálinka volt elõtte este, meg szembeszél. aki beszól, mosathatja az ágynemûjét a lófejbõl kifolyt cuccoktól.
balról jobbra álló:
én- valami gobbi hilda imitátor /asszo'/
háttérben putnok city egy unalmas husvét 7fõn, a "fenyves downhill" nevezetû ankét rajtjából. vájt szemûek a bükk gerincét vehetik ki.
http://nmiki.atw.hu/...pr/IMG_3007.JPG
illetve mentális kerékpárkezelés egy fent említett verseny jellegzetes pontyán.û
szabadság, elvtársak.
Írta 2007. március 14. - 11:39
Kata vagyok, de elfogyott a pepsim
Nah komolyra fodítva a szót: Németh Gábor, Sopron, 4-ed éves okleveles környezetmérnök hallgató vagyok a nyugat-magyarországi egyetemen. Úgy 10 éve kerékpározom,2-3 éve gyakrabban, de szigorúan csak hobbi szinten. 2005 õszén indultam elõször maraton versenyen, rövid távon: soproni pannon maraton, majd gyenesdiás. 2006-ban 7 maratont (zalaszentgrót, ritzing, sopron, duna, bükk, gyenesdiás, gyõrújbarát), no meg volt közben egy jó móka: 24 órás verseny. Idén is kb. 8-10 maraton letekerését tervezem.
AZ utóbbi idõben nem telt el olyan év, hogy valamit ne cseréltem volna a kerékpáromon, de még mindig jobb, mintha valami káros szenvedély vinné a pénzt Úgy tûnik fertõzõ ez a dolog, most építek nõvéremnek egy deore-s kerékpárt.
Nah komolyra fodítva a szót: Németh Gábor, Sopron, 4-ed éves okleveles környezetmérnök hallgató vagyok a nyugat-magyarországi egyetemen. Úgy 10 éve kerékpározom,2-3 éve gyakrabban, de szigorúan csak hobbi szinten. 2005 õszén indultam elõször maraton versenyen, rövid távon: soproni pannon maraton, majd gyenesdiás. 2006-ban 7 maratont (zalaszentgrót, ritzing, sopron, duna, bükk, gyenesdiás, gyõrújbarát), no meg volt közben egy jó móka: 24 órás verseny. Idén is kb. 8-10 maraton letekerését tervezem.
AZ utóbbi idõben nem telt el olyan év, hogy valamit ne cseréltem volna a kerékpáromon, de még mindig jobb, mintha valami káros szenvedély vinné a pénzt Úgy tûnik fertõzõ ez a dolog, most építek nõvéremnek egy deore-s kerékpárt.
Írta 2007. február 26. - 22:52
Páli János, 31 év, feleség és egy kislány, eredetileg tanár, de pályaelhagyó, hobbibringás, tavaly már rövid-középtávú maratonista is, inkább terep, de országút is
Írta 2007. február 15. - 19:26
Stefan a nevem. 31 eves vagyok, Nagyvaradon lakok.
A vegzetsegem informatikus es telekomunikacios mernok. Jelenleg tobb valallkozasom is fut, epitoipar, stb.
A biciklik-ert mar kis'gyerek korom ota rajongok.
Az utobbi idoben foleg a DH-ra hangolodtam ra, bar a sajat DH gepem csak tavaszra lesz kesz.
Szeretem a House es a Techno't, meg mindenbol a legjobbat. (ha lehet.) :clap:
A vegzetsegem informatikus es telekomunikacios mernok. Jelenleg tobb valallkozasom is fut, epitoipar, stb.
A biciklik-ert mar kis'gyerek korom ota rajongok.
Az utobbi idoben foleg a DH-ra hangolodtam ra, bar a sajat DH gepem csak tavaszra lesz kesz.
Szeretem a House es a Techno't, meg mindenbol a legjobbat. (ha lehet.) :clap:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203
Írta 2007. február 14. - 10:22
Háj PTE-PMMk-ra Villamos Mérnök szakra járok most vagyok elsõ éves...7hónapja kezdtem el DH-ni, szóval még sok mindent meg kell tanulnom,A forumra csak most regeltem,de segáz...
Írta 2007. február 12. - 23:42
így 30 után már elõfordul tudod korral jár...ööö....olyan is van? :D
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 12. - 23:41
(fõleg ha [..........] nem csak 1-2 dugás a cél)
ööö....olyan is van? :D
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. február 12. - 23:36
zenére ott a zenetopic.
és egy ember megismeréséhez ~teljesen érdektelenek a zenei szokásai.
.
alapvetõ fontosságú....(fõleg ha csaj az illetõ, és nem csak 1-2 dugás a cél)
ON
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. február 12. - 23:32
Szerintem is fontos, hogy ki milyen zenét hallgat.
Pistike vagyok, egy kicsit félénk, megértõ kedves, lehetõleg szemüveges leányzó társamat keresném...
na..
zenére ott a zenetopic.
és egy ember megismeréséhez ~teljesen érdektelenek a zenei szokásai.
itt ha valaki akarja, elmondja, (elmondta) ha nem, hát nem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 12. - 23:15
Burce, ha már kérded akkor megmondom, mostanában Metallica-t hallgatok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 12. - 23:02
Ez jó!
Nyugodtan írja be mindenki, mi a kedvenc zenéje!
nem tom elvégre bemutatkozó topik ez is hozzá tartozik....
ha nem ide illõ/zavaró akkor ... modok kéretik törölni...
Írta 2007. február 12. - 23:00
Ez jó!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. február 12. - 22:56
én meg állítólag Szilárd is...Ki hallgatja ezt?
Én is ezt, csak hiányzik a Jamiroquai
csak néha becsúszik egy kis Limp Bizkit is:D:D
Írta 2007. február 12. - 22:47
REd hOt chili, Ákos, Kowalsky ??? rossz ember nem lehetsz!!!!!!!!!
Ki hallgatja ezt?
Én is ezt, csak hiányzik a Jamiroquai
Írta 2007. február 12. - 21:33
Írta 2007. február 10. - 23:59
az rmx rider névnek története van nem csak hasraütés. de annyira szánalmas és annyira rég volt má hogy legszívesebben azonnal lecserélném. na
ON
ON
Írta 2007. február 10. - 23:56
ez a gáz email cím dolog ismerõs..
nekem is kurvára az, csak azért nem törlöm mert mindenhova ezt adtam meg meg ez a msn címem is egybe..
ezért kell mindig a névhez hasonló email címet csinálni
a nickem meg már jópáréve mindenhol daci, eleinte ezt is gáznak tartottam szal ezt már megszoktam egy idõ után már nem gáz
nekem is kurvára az, csak azért nem törlöm mert mindenhova ezt adtam meg meg ez a msn címem is egybe..
ezért kell mindig a névhez hasonló email címet csinálni
a nickem meg már jópáréve mindenhol daci, eleinte ezt is gáznak tartottam szal ezt már megszoktam egy idõ után már nem gáz
Írta 2007. február 10. - 23:45
hali! juby a becenevem már 17éve 30ével ezelöt horváth zsoltként anyakönyveztek esztergomban azóta is itt élek 11éves koromban a seggem alá nöt egy bringa és azóta kisebb-nagyobb szünetekkek de tekerek föleg aszfalton de 2éve ismerkedem erdövel mezövel is de csak óvatossan mert szeretem a kerom és hát elég
kihivás az anyagnak a 140kilóm de eddig jól birta a gyürödést pedig nem mai gyerek
kihivás az anyagnak a 140kilóm de eddig jól birta a gyürödést pedig nem mai gyerek