Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: igen, arra a részre gondoltam. De neked szerintem simán beleférne az egész kör. Na jó, talán az esõt lehetne hanyagolni. Meg az áradt Dunát is.

ML: én nem vagyok benne biztos, hogy olvasatlan marad... Látnád Lensver mekkorákat irogat idõnként :)

Lensver: és irogass csak továbbra is akkorákat!  ;D

--Trifo

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
ahogy ezt sem amit nemrég irogattam po[glow=red,2,300]J[/glow]énból! ;D

[move]Üdv.:ML[/move]

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Trifo: A barántnõs útnak remélem csak a Nagymarosit gondoltad.  ::):D
Az utána következõ már inkább túlélõnek tûnik. ;)

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
Szép kis történet! ;D

[shadow=blue,left,300]csak az a kár, hogy szerintem nem sokan fogják majd elolvasni![/shadow]

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hát errõl lemaradtatok... Tegnap reggel körSMSben kerestem partnert egy aszfaltos túrához, de senki nem vállalta... De most bosszúból leírom az egészet, aztán olvashattok napestig  :)

Szóval, felderítettem a pesti oldalon lévõ bicikliút állomány egy részét, és tetszett nagyon. Az egészet most nem lehetett, mert helyenként az út nemes egyszerûséggel belekanyarodott a Dunába. A magas víz ugye :) Kellemes idõ volt, kellemes hátszéllel. Maguk az utak többnyire meglepõen jó minõségûek és sok helyen a környék is szép. Fõleg Verõce környékén, ahol már jól látszik a Fellegvár is a túloldalon. Menet közben van egy csomó "vendéglátóipari egység" vízre nézõ terasszal. Jók lettek voltna egy kis pihenésre, bár most nem álltam meg. A Óbudától Nagymarosig kb 55km, és végig lapos (na jó, majdnem :) ) mindenesetre ideális barátnõ megjárató terep. Persze ez nem vonatkozik Rave-re és Zed-re  ;D ;D

Nagymarosról kompon át Visegrádra. Úgy terveztem, hogy Papréten át jövök haza, de nem tudtam megállni, hogy felmenjek a Fellegvárhoz. Felmentem. Megnéztem az új bobpályát, azt is el kéne menni egyszer kipróbálni. Na, akkor most már végr irány Paprét. Eddigre már lassan megadta magát a felhõkben felgíûlt víz a gravitációnak, és elkezdett szemerkélni az esõ. Nem volt nagy baj, legalább hûtött picit. Most éreztem meg, hogy az az 1 hónap kihagyás elég rendesen alátett a kondimnak. Mire felértem Paprétre, már szinte halálomon voltam. Legurulás a Skanzen felé a már-már unalomig ismert, de még így is szépeséges úton. Na, eddig tartott a szemerkélés. Nem, nem állt el. Elkezdett ESNI. És abba se hagyta hazáig.

Még hazafelé a Római parton testeltem a kerékagyaim tömítettségét, mert azt gondoltam, hogy nincs 30cm mély víz az elárasztott bringaúton. Tévedtem... Még mindig csöpög a víz a cipõmbõl.

Végre otthon. Már nagyon nagyon vártam ezt a pillanatot. Szentendrétõl hazáig az a 20km már nagyon nem esett jól. A végeredmény 101.07km. Lett volna még ötletem némi cifrázásra, de azt majd valami más alkalommal, meg többekkel együtt, ha lesz rá jelentkezõ.

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Üdv Para! (ez meg sem közeliti Lensverét, mi???? Pedig igyekeztem ;D)

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
WOW!!!!!!!!! :D :D :D
Pter

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hej Para lovag, ki idegen, de nem fagyos messzeségekbe indulsz mostan útnak, Isten légyen veled, s légy jó hû paripádhoz, ki még oda is követ téged, hol az égbôl hulló viz az úr, s hol a köd úgy gomolyog a folyók s patakok fölött, mint sellôlányok édes sóhajai. Ott a távolban se felejtsd el bajtársaidat, kik itt maradnak az Otthon vaskötelességei közt örlôdve, s néha életre-halálra szóló harcot küzdve paripáikért, kik oly nemesek, dicsôk, és értékesek, hogy sok irigyet szereznek maguknak.

Utadon segitsen téged Yoghurt szent ereje, láncodat fényesitse TF2, a Kenôisten vagy annak angyalai.  

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoys!

Én menni elfele mesziségnekvel, de nem lelni ilyedség Ti orcátokra, mert sírni nem Én, hanem 12nap vala eltelve jövén vissaz ide közétek vala...

Osztán jól megejtvén fogni esend az nem kicsi túra vala messzeségbe, hol vár állani éccakázva benne fürdõzésve után...

Szal készülõdzeni kéretik Néktek idegei eme eseménynekre...

;D

madzsarul: most elmegyek pár napra, de jövök, és megejtjük "a" túrát! készüljetek! ;)

Hejj!
Csüüüüüüüüssssssssssssz

PeéF kiszáll...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Vártam egy órát a fogasnál de senki...(na jó csak vicceltem), szóval Charon, ha olvasod, most már nagyon zabos vagyok, és a megbizottad jól dolgozik ;D ;D

Legalább szombat este talizzunk a Rómain, plííííííííííz!

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Vazze, ennyi Unicum a világon nincs. :-/
Utálom az esõt!!! (amikor bringázni akarok, egyébként OK)
Pter

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Megyünk? Nem megyünk?
Szerintem ha csak ennyire marad borongós az idõ, akkor vágjunk neki/bele!!! ;)
Maximum ha elkezd esni, akkor a sütésbõl fõzés lesz. :o 8) ;D ;D ;D
Na? Viszek Unicumot, persze szigorúan orvosi céllal!
Pter

"Egy élet épphogy csak elég ahhoz, hogy néhány igazán emlékezetes dolgot mûvelj. Ha még ma elkezded." -Charlotte Gray

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Szomorú, pedig már úgy vártam...
lensver: volt egy kb. 100 személyes internet sátor a szigeten, onnan voltam. Jól szétáztunk éjjel!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Igen, sajnos eléggé úgy néz ki.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Akkor most az egész esõ miatt lefújva ???

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

A tolás a meredekség miatt van? ::)

Igen, azért.  ;D

Hja, a terület fokozottan védett, mégis népszerû bringaparadicsom. Sôt, rengeteg cross-motorossal is lehet napközben találkozni. Nem is beszélve a lovasokról, túristákról, egyébrôl.

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
A tolás a meredekség miatt van? ::)
Csak mert én úgy tudom, hogy a Nagy-Szénás fokozottan védett terület, és TILOS KERÉKPÁROZNI. Így a kerekeket Nagykovácsiban kell hagyni. ::) ::) ;D
Kösz a választ, lensver! Miért nem naggyal írod?
Pter (aki Nagy)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Findli: ki mondta, hogy oda tekerni kell?! ::)  Fel kell tolni szivem.

Pix: és a szigetrôl netezel most?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Nos, nálam is érdekesen fog kinézni a helyzet, mivel jelenleg épp a Szigeten tartózkodom, és ma estére nem nagyon helyeztem kilátásba alvást, ellenben annál több alkoholfogyasztást, holnap reggeltõl pedig munka, így hát ne csodálkozzatok, ha enyhén fura külsõvel jelenek majd meg a fogasnál :)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Akkor holnap este taslálkozunk! köszönöm Karen és Manó, hogy visszajöttök velem éjszaka a városba, de én másnap reggel dolgozom, és nem nagyon tudom elképzelni, ahogy hajnal 6-kor ébredezek a hegy tetején, majd fitten becangázok az étterembe, és osztom az észt ;D.

Bár, most, ha arra gondolok, hogy fel kell tekerni Nagy-szénásra...hát...nincs nagy kedvem. De ez el fog múlni a Fogasnál.