Hát errõl lemaradtatok... Tegnap reggel körSMSben kerestem partnert egy aszfaltos túrához, de senki nem vállalta... De most bosszúból leírom az egészet, aztán olvashattok napestig
Szóval, felderítettem a pesti oldalon lévõ bicikliút állomány egy részét, és tetszett nagyon. Az egészet most nem lehetett, mert helyenként az út nemes egyszerûséggel belekanyarodott a Dunába. A magas víz ugye

Kellemes idõ volt, kellemes hátszéllel. Maguk az utak többnyire meglepõen jó minõségûek és sok helyen a környék is szép. Fõleg Verõce környékén, ahol már jól látszik a Fellegvár is a túloldalon. Menet közben van egy csomó "vendéglátóipari egység" vízre nézõ terasszal. Jók lettek voltna egy kis pihenésre, bár most nem álltam meg. A Óbudától Nagymarosig kb 55km, és végig lapos (na jó, majdnem

) mindenesetre ideális barátnõ megjárató terep. Persze ez nem vonatkozik Rave-re és Zed-re ;D ;D
Nagymarosról kompon át Visegrádra. Úgy terveztem, hogy Papréten át jövök haza, de nem tudtam megállni, hogy felmenjek a Fellegvárhoz. Felmentem. Megnéztem az új bobpályát, azt is el kéne menni egyszer kipróbálni. Na, akkor most már végr irány Paprét. Eddigre már lassan megadta magát a felhõkben felgíûlt víz a gravitációnak, és elkezdett szemerkélni az esõ. Nem volt nagy baj, legalább hûtött picit. Most éreztem meg, hogy az az 1 hónap kihagyás elég rendesen alátett a kondimnak. Mire felértem Paprétre, már szinte halálomon voltam. Legurulás a Skanzen felé a már-már unalomig ismert, de még így is szépeséges úton. Na, eddig tartott a szemerkélés. Nem, nem állt el. Elkezdett ESNI. És abba se hagyta hazáig.
Még hazafelé a Római parton testeltem a kerékagyaim tömítettségét, mert azt gondoltam, hogy nincs 30cm mély víz az elárasztott bringaúton. Tévedtem... Még mindig csöpög a víz a cipõmbõl.
Végre otthon. Már nagyon nagyon vártam ezt a pillanatot. Szentendrétõl hazáig az a 20km már nagyon nem esett jól. A végeredmény 101.07km. Lett volna még ötletem némi cifrázásra, de azt majd valami más alkalommal, meg többekkel együtt, ha lesz rá jelentkezõ.
--Trifo