na szal hiába ilyen testileg egy lány... az csak az egyik fele a dolognak... a másik meg sajnos ami a korral jár. az ész. az meg... na mind1.
:aniolek_n
na szal hiába ilyen testileg egy lány... az csak az egyik fele a dolognak... a másik meg sajnos ami a korral jár. az ész. az meg... na mind1.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Thez!na szal hiába ilyen testileg egy lány... az csak az egyik fele a dolognak... a másik meg sajnos ami a korral jár. az ész. az meg... na mind1.
érted sztem...
ááá... még sosem volt ilyen fiatal...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
NE ÍGY! NE ÍGY!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
én meg vmi 4 kerekü dologról hallottam....
lol.
kala, ezt amugy mire irtad?