Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Írta 2004. december 01. - 16:08
Hányan nõttek fel 30 nm-en?
És normális emberek lettek?
Nem ezen múlik szerintem
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 01. - 15:59
Egyébként hajrá.
Írta 2004. december 01. - 15:56
Írta 2004. december 01. - 15:05
Hát ezaz, most meg mindenki 30 felett akar gyereket csinálni ami szerintem nem jó..max akkor maradjon addígra ha nincs meg az egzisztencia, vagy a nõén pl hét év múlva már szeretnék egy gyereket.
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 01. - 15:02
......hangos hõbörgés sokfelõl......( bár a nõk nem bringával járnak dolgozni...)
.egyébként értjük mire gondolsz.
Írta 2004. december 01. - 15:01
Lehet, aki bemegy hozzá tárgyalni a hotelbe, vagy régebben az étterembe egy nõt lát, ( bár a nõk nem bringával járnak dolgozni...), de nekem és szerintem azok akik ismerik tudják mire gondolok szerintem, Õ "egy" lány..
Jah és mégvalami:
AZ én apukám 25 volt anyukám pedig 19 amikor születtem.
Akartak nm véletlenül jöttem még mielött valaki ezt lecsapja.
Én 15 évesen éreztem milyen jó, hogy alig van köztünk korkülönbség, így sosem volt akkor szakadék közöttünk.
Írta 2004. december 01. - 14:55
szûz? Ezt azért szerintem igen nehéz elképzelni de inkább meg sem próbálom:D
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 01. - 14:55
Írta 2004. december 01. - 14:54
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 01. - 14:53
Egyetértek. Jó esetben jó lenne. Egyébként ebben az idõszakban próbálod összevakarni a családra és házravalót, vagy ha már van akkor elkezded felfogni, hogy milyen terhet jelent egy lakáshitel viszafizetése. :wallbangete meg hidd el a legjobb, a 22-30 közti idõszak, amíg nincs gyerek, van fizetésed amit arra költesz amire akarod, oda mész ahova akarsz, nem szól be senki, mit mikor és hogyan csinálsz...
Szal ennyit az "arra költesz" dologról.
Írta 2004. december 01. - 14:34
vkinek csak tetszik
nekem igen
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 01. - 14:34
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2004. december 01. - 14:31
Természetesen vannak köztük is gyöngyszemek, csak keresgélni kell.
Egyébként nálam nem korfüggõ a nõ vagy lány kategória...
Findli pl csaj, lány számomra és nem NÕ, pedig sok embert lenyom itt korban, de ennek én kifejezetten örülök és sem vagyok férfi, hanem "csak" fiú.
Kala:
te meg hidd el a legjobb, a 22-30 közti idõszak, amíg nincs gyerek, van fizetésed amit arra költesz amire akarod, oda mész ahova akarsz, nem szól be senki, mit mikor és hogyan csinálsz...
De majd megtapasztalod.
Kívánom, hogy úgy legyen.Hova kell nõnöm? Még van 50-70 évem
Írta 2004. december 01. - 14:25
Írta 2004. december 01. - 13:21
Szerintem ez tök random,vannak csajok,akik már 14 évesen is kipróbáltnak számítanak,és vannak,akik még nagymamaként is csak 1 férfianak élnekAzon mosolyogtam hogy neked már a húsz éves lányok a ribik nekem meg onnantól kezd egy lány NÕ lenni..
De az tény,h van 1 sajátos bája annak,ha vki elsõ pasija vagy,és te szeded le leánykora virágait,stbstb....
Ohh bazz,Rob is,meg görög isten is,meg rothad is...Ez így már sok(k),hogy fogok ebédelni?!?itt ez a görög isten de belül rohadt
Hova kell nõnöm? Még van 50-70 évem,de legszívesebben megrekednék vhol 8 és 15 között A tapasztalatokat meg minél több van belõlük,annál jobban utálom:P Jobb volt 3-4 éve,nélkülük,a teljes naivitásKala neked még nõnöd kell..
De ez a tapasztalat a korral jár.
Írta 2004. december 01. - 13:15
Mert nem tudjátok mi a jó....
Tegnap éjjel fél 12-kor, miközben tekertünk haza az Árpád hídon, azon mosolyogtam milyen szerencsés fickó vagyok. És ha jobban megy akkor mi van? Kevesebb leszek én tõle? Nem hiszem...
Kala neked még nõnöd kell..
Romlottak az idõsebb lányok? Ehh...
Nem a 20 éves ribik közt kell keresni, de ha egy lány(vagy akár fiú is) már túl van egy-két hosszabb(nem hónapokra gondolok) kapcsolaton sokat tanul belõle, és jóval problémamentesen lehet vele együtt élni.
De ez a tapasztalat a korral jár.
Még valami:
rob:
Te ilyen nõ mellett még idegeskedni szoktál a fórumon?
Hülye vagy vazz?
Hat engem lehet felreertettel picit. En szeretnem, ha az asszonyka is bringazna. De nem akar. Hat ez van, de attol meg csinalom es nincs ebbol problem. Szal nincs olyan, h "ma megin bringazni mesz?" szerencsere....
Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:
Írta 2004. december 01. - 13:09
ahová ijen "rokk"arcok járnak...
jányok is...ojan tcs polós kiskurva tipusuak...
szóval tom ez mien ha egy lány "gitározik"
elöitélet de akkor is
meg fiuban is láttam nem is egyet aki üres gitártokkal mászkál a vállán fender v ibanez felvarróval a közepén...
Krisztike meg hejensek tünik...
de ez sem semmi:http://www.bikemag.h...album659/attila
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 01. - 10:34
vááááááááitt ez a görög isten
LOL
nem is LOL, inkább ROTFL
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 01. - 10:28
Írta 2004. december 01. - 10:27
Én meg nem azt mondtam hogy baj hogyha bringás a barátnõd egyáltalán nem válóok, csak nekem személy szerint örüök hogy nem biciklizik a barátnõm..meg ugye van pár rossz tapasztalatom a gitáros lányokkal kapcsolatban is;)
Régen volt plusz pont ha valami olyasmit ûzött mint én, de már nem;)