Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ugyan.
Hányan nõttek fel 30 nm-en?
És normális emberek lettek?

Nem ezen múlik szerintem

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szeretnél, de ha nem látod meg az anyagi hátterét (pl ne egy 30 nm-es lakásban nõjön fel...)
Egyébként hajrá. :)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Hát ja mi már szériázunk...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
bizony, bizony;)

Hát ezaz, most meg mindenki 30 felett akar gyereket csinálni ami szerintem nem jó..max akkor maradjon addígra ha nincs meg az egzisztencia, vagy a nõ;)én pl hét év múlva már szeretnék egy gyereket.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

( bár a nõk nem bringával járnak dolgozni...)

......hangos hõbörgés sokfelõl......

.egyébként értjük mire gondolsz.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nekem lány.
Lehet, aki bemegy hozzá tárgyalni a hotelbe, vagy régebben az étterembe egy nõt lát, ( bár a nõk nem bringával járnak dolgozni...), de nekem és szerintem azok akik ismerik tudják mire gondolok szerintem, Õ "egy" lány..

Jah és mégvalami:
AZ én apukám 25 volt anyukám pedig 19 amikor születtem.
Akartak nm véletlenül jöttem még mielött valaki ezt lecsapja.
Én 15 évesen éreztem milyen jó, hogy alig van köztünk korkülönbség, így sosem volt akkor szakadék közöttünk.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
charon:bezzeg az átkosban 20 évesen már apa voltál jó esetben;) (félreértés ne essék nem politizálni akarok fõleg nem balra;) )

szûz?;) Ezt azért szerintem igen nehéz elképzelni de inkább meg sem próbálom:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sõt! Még szûz! ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
rave:a NÕ egy többösszetevõs fogalom, de ha csak a parkapcsolati viselkedéskultúra részét nézzük, Findli akkor is "csak" lány?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

te meg hidd el a legjobb, a 22-30 közti idõszak, amíg nincs gyerek, van fizetésed amit arra költesz amire akarod, oda mész ahova akarsz, nem szól be senki, mit mikor és hogyan csinálsz...

Egyetértek. Jó esetben jó lenne. Egyébként ebben az idõszakban próbálod összevakarni a családra és házravalót, vagy ha már van akkor elkezded felfogni, hogy milyen terhet jelent egy lakáshitel viszafizetése. :wallbange
Szal ennyit az "arra költesz" dologról.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

vkinek csak tetszik

nekem igen ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
akkor mar inkabb legyen 22-gyerek kozti idoszak ;)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Én nem azt írtam, hogy a 20 évesek ribik, hanem azt, hogy nem a 20 éves ribik közt kell keresgélni.

Természetesen vannak köztük is gyöngyszemek, csak keresgélni kell.

Egyébként nálam nem korfüggõ a nõ vagy lány kategória...

Findli pl csaj, lány számomra és nem NÕ, pedig sok embert lenyom itt korban, de ennek én kifejezetten örülök és sem vagyok férfi, hanem "csak" fiú.

Kala:

te meg hidd el a legjobb, a 22-30 közti idõszak, amíg nincs gyerek, van fizetésed amit arra költesz amire akarod, oda mész ahova akarsz, nem szól be senki, mit mikor és hogyan csinálsz...

De majd megtapasztalod.

Hova kell nõnöm? Még van 50-70 évem

Kívánom, hogy úgy legyen.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
oh majd rájössz hogy mindíg naív vagy, csak erre mindíg egy évvel késõbb jössz rá;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Azon mosolyogtam hogy neked már a húsz éves lányok a ribik nekem meg onnantól kezd egy lány NÕ lenni..

Szerintem ez tök random,vannak csajok,akik már 14 évesen is kipróbáltnak számítanak,és vannak,akik még nagymamaként is csak 1 férfianak élnekPosted Image
De az tény,h van 1 sajátos bája annak,ha vki elsõ pasija vagy,és te szeded le leánykora virágait,stbstb....Posted Image

itt ez a görög isten de belül rohadt

Ohh bazz,Rob is,meg görög isten is,meg rothad is...Ez így már sok(k),hogy fogok ebédelni?!?

Kala neked még nõnöd kell..
De ez a tapasztalat a korral jár.

Hova kell nõnöm? Még van 50-70 évem,de legszívesebben megrekednék vhol 8 és 15 közöttPosted Image A tapasztalatokat meg minél több van belõlük,annál jobban utálom:P Posted Image Jobb volt 3-4 éve,nélkülük,a teljes naivitás

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Mert nem tudjátok mi a jó....
Tegnap éjjel fél 12-kor, miközben tekertünk haza az Árpád hídon, azon mosolyogtam milyen szerencsés fickó vagyok. És ha jobban megy akkor mi van? Kevesebb leszek én tõle? Nem hiszem...
Kala neked még nõnöd kell..
Romlottak az idõsebb lányok? Ehh...
Nem a 20 éves ribik közt kell keresni, de ha egy lány(vagy akár fiú is) már túl van egy-két hosszabb(nem hónapokra gondolok) kapcsolaton sokat tanul belõle, és jóval problémamentesen lehet vele együtt élni.
De ez a tapasztalat a korral jár.
Még valami:
rob:
Te ilyen nõ mellett még idegeskedni szoktál a fórumon?
Hülye vagy vazz?

Hat engem lehet felreertettel picit. En szeretnem, ha az asszonyka is bringazna. De nem akar. Hat ez van, de attol meg csinalom es nincs ebbol problem. Szal nincs olyan, h "ma megin bringazni mesz?" ;) szerencsere....

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na szóval itt melletünk egy sarokkal van a stuncorgo.ez egy punk/rokkk kocsma.
ahová ijen "rokk"arcok járnak...
jányok is...ojan tcs polós kiskurva tipusuak...
szóval tom ez mien ha egy lány "gitározik"
elöitélet de akkor is

meg fiuban is láttam nem is egyet aki üres gitártokkal mászkál a vállán fender v ibanez felvarróval a közepén...

Krisztike meg hejensek tünik...

de ez sem semmi:http://www.bikemag.h...album659/attila

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

itt ez a görög isten

váááááááá

LOL
nem is LOL, inkább ROTFL :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
jaj robi;) szerintem a lányok is gondolkodnak rólad, itt ez a görög isten de belül rohadt:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Azon mosolyogtam hogy neked már a húsz éves lányok a ribik;) nekem meg onnantól kezd egy lány NÕ lenni..de ugye a korral egyre magasabban van a mérce.
Én meg nem azt mondtam hogy baj hogyha bringás a barátnõd egyáltalán nem válóok, csak nekem személy szerint örüök hogy nem biciklizik a barátnõm..meg ugye van pár rossz tapasztalatom a gitáros lányokkal kapcsolatban is;)
Régen volt plusz pont ha valami olyasmit ûzött mint én, de már nem;)