Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha idézel, arra van egy ilyen gomb ni:
Feltöltött kép

;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
L:L : Odairtam, hogy IDÉZET. Na. Nem plagizálok, nyugi. Én odafigyelek :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De idézte... :) És én nem lõném õket fejbe, hanem a hegytetõn a motor mögé kötném és bevállalnám a legdurvább ugratókat is... :) Ma gonosz nap lesz?!?!

Az év elsõ napján meg f@szán pesz*ptam egy jobb egyenest... Nem örülnék, ha z egy évre kiterjedne... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wolf ugyanezt linkeltem énis :)
de a gondolatmenetben egyetértünk

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Idézet: http://bikemag.hu/ap...php?siteid=8356

Az ilyeneket nem lehetne fejbe lõni vagy valami? Elképzelem ahogy két 16 éves pesti kis köcsög ül a sötét szobában a gép elõtt, mögöttük a falhoz támasztva két Mali Boa, Mozo-val, és taknyuk-nyáluk folyik, ahogy röhögnek, hogy baszod, ez kurva jó!!! Ez szomorúúúú

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
:(:(Hajrá.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
még csak msot néztem rá az apróra:
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=8356
hát ez ku.va nagy vicc...
azért remélem, amint móderálható lesz az apró az összes ilyen seggfejt bannoljátok.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ehh... Néha téleg csett jellege van az egésznek, amiben csak az a rossz, ha visszalapozok 3-4 oldalt, ha nem vagyok 2 napig, hátha van b. izgi, aztán kiedrül, hogy lópénisz József.
Viszont, néha meg egész tartalmas, ha konkrétan a Tmára szorítkoznak..pl. Tech rovat egy-két topicja, de al egperverzebb az "autós", meg a gyp-s itt...
Mondjuk, néha ez az én ingem is, szori...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én meghatározást kérnék a chat fogalmára... (1-2 perc [4-5perc] különbséggel válaszolgatás oda-vissza-oda-vissza esetben, pl. már annak számít?)

Dig:
"..Nem érdekelnek az unalmas intim részek
Ne beszélj mellé, nekem a lényeget mond!.." :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vagy kibannolok pár embert. mindjárt megoldódik sokak problémája.
ha holnapig nem javul, kezdem.

és most kurvára nem viccelek.

úgyhogy tams, dig, meg csetelõk: csak ott, ahol nem _kifejezetten_ tiltott. azaz max. itt comprende?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:D:D, vegyél ki szabit.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bezárom az összes sz*****t topikot. néha idegesítenek sokan. vagy csak lemondok, és nem jövök ide 3 hétig..... vagy 3 hónapig...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
amilyen az új év elsõ napja, olyan lesz a többi is.
bölcs mondás:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
most már mindeki offol...:-)
önkéntelenül, egymásnak válaszolgatva. ez egy ilyen év lesz:-)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem az van, hogy vagyunk itt 30an, minden téma lerágott csont, ez a 30 ember mégis a melóhelyi holt idõt itt tölti unalmában és mindenhova ír mindent, hogy valami történjen. Sok melóhelyen a chat tiltott. Hááá ennyi.
Ennek ellenére a tartalmatlan dolgokat én se szeretem. De ha valamin lehet röhögni, az jöhet. Digéket pl. bírom. De a nemmondok neveket kiscsákók, meg a folytonos ugatások a falhoz vernek.
Mondjuk ez meg kit érdekel?! Hmmm, mindegy má benthagyom.

Aktuális civil

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
vessetek meg ha rosszúl tudnám, de ez a topic pont a "gyp.-s" hozzászólásokról szól, tehát pont ez az a topic szerintem ahol a sok linkelt, idézett f@szság között bõven elfér az, hogy Homofóbulnak_a_FiatalokÉsElmondják,HogyÕkMekkoraZsírMillerIstenKirályMegaCsászárok

szrtm
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kábéra eltaláltad az egész tartalmat :) csak nekik egy sorban nem megy mindezt összefoglalni, csak öt oldalon keresztül ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Pedig jó lenne takarítani ey kicsit,mert már többeket rohadtul zavar a neménvagyokhanemteahomiéskimilyenmillerchateljünkittisésmerthaverokvagyunkúgysemszólránksenki topiktartalmak...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az a baj, hogy mostanában olyan sok helyen fordul csetbe a fórum, hogy lusta vagyok nekiállne egyáltalán eltakarítani. majd csak szimplán bezárogatom a topicokat, ahol megjelennek.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mi van veletek ? Beszart az MSN ?!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.