Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Limitált hírdetésfeladás ? Mondjuk 5-nél több nem lehet 1 embernek egyszerre fenn ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vagy regisztrál és ban? én ennek vagyok a hive :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Akkor minedni feladhat egy hírdetést hetente ha valamit trükközik ban, ha faszságot ír ban.Na ez már jó?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez ám nem oldja meg egyik problémát sem !

Tudom, hogy zOrg mester elavultnak tartja a topcos aprózást -van is igazság benne- dehát úgy látszik nem lehet emberi viselkedést elvárni mindenkitõl. (mármint az apró mostani állapotára gondolva, nem zOrg-ra !! :D)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ez nem de ha a modok kapnának jogot törölni hírdetést akkor az már kiszûrné..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jahh, de ez nem szüri ki a "ellopták a házamat" meg "eladó egy nagy piros traktor, csere érdekel birkanyájra" tipusu hirdetéseket.

de admin úrnak van már valami elképzelése, csak a kivitelezésre még várnunk kell.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem úgy értettem hogy minden hírdetés legyen pénzes hanem aki fizet az az elsõ helyre ugrik ha valaki megint fizet akkor az elsõ fizetõ már csak a második..lenne pl öt fizetõs hírdetés ha kiesel az ötbõl a normál ingyen hírdetéses közé esel be valahová..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az apró-a-fórumban dolog zOrgnak nem tecc. (nem tudom miért, legyen az õ dolga)

A pénzes hirdetés meg sztem olyan 10edére venné vissza a forgalmat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Lehetne sms szponzorált hírdetés is mint az aproneten, és akkor lehetne csinálni valami alapítványt aminek a pénz utalják vagy akár lehetne akármilyen bringás eseményre fordítani a pénzt.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
ez szerintem is jó ötlet!!!!
Van állásom...:bananadan

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az apróra tudjátok mi a legjobb megoldás ? Az õsrégi, sima topic-os apró !! 3 kattintás moderálni, és többszörös feladás se lenne, mert lehet up-olgatni !! A debileket meg simán lehet bannolni !

Mer' egy állat vagyok !

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Végülis sok ilyen nevû van itthon simán el tudom képzelni;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
állítólag valaki szórakozik a nevében :-/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én jeletem csak hírdetek bár naéonta meghírdetem de visszamenõleg törlök hármat miután van három.
régen nem így csináltam de alkalmazkodni kell ha üzletet szeretne az ember mert mi megy jobban?A pláza szem elött lévõ boltjai vagy józsi bácsi zöldségese?
A régi aproban elég volt egyszer feladni de most naponta ötven hírdetés tutira jön és nem igaz hogy mindenki meglátja mert elsiklanak felette..
Oláh testvért meg ki kéne baszni vagy tudok pár arcot aki szeretné;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
:rolleyes:
http://www.bikemag.h...php?siteid=9339

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tudom. meg rajtad kivül még egy csomóan mások sem.

de ez ami most megy, az valami szánalmas. 10bõl kb 3-4 juzer használja úgy, ahogy kellene (illene). csak azért mert nem takaritjuk. anarhia rulz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nehogy! csak ha már itt az alternatívája és izibe be is van izzítva
én nem bírnám ki apró nélkül...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
komolyan mondom érik az apróhirdetõ ezen formájának jogutódlás nélküli beszütetése. Én már megtettem volna (Thommey már sokkal régebben megtette volna :D) sztem zOrg meg is fogja lépni, csak még hezitál.

Ennek így nincs értelme. IMHO

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ez LoL:
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=9298
ez meg chatApro :D
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=9299

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lor: LOL

én meg ráülök. "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés" és nem kell hajtogatni fel/le.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.